Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

eh...czym sobie zasłużyłem ?

Polecane posty

Gość
chciałbym by była szczęśliwa ....ale co ja jej dam? co zapewnię ?:(

Gość aaaaaaleaaaaaaa
będzie dobrze a z doświadczenia wiem że nie ma co narzekać tylko brac się za siebie, ja też wzięłam się za sport i zaczęłam bardziej dbac o swój wygląd. I dzięki temu mam mniej kąpleksów i w ogóle łatwiej jest. :)

Gość znudzona diablica
też wolę miśków:) niepotrzebnie tak źle o sobie myślisz, nie sądzę by była z Tobą z litości

Gość wysokie obcasy bla ble blu
to kto wg Ciebie na nią zasługuje?

Gość aaaaaaleaaaaaaa
weź się w garść to po pierwsze :)

Gość
mieliśmy takie okresy jak nie byliśmy razem ....jak mówiłem jej że to nie ma sensu ....bo walczyłem z myślą że nic jej nie dam że nie zasługuję na taką kobietę ....ona walczyła o mnie....:( i znowu dobijają mnie te myśli ....

pewnie dziewczyna zaradna i sama o siebie zadba a liczy się dla niej tylko Twoja osoba. Możesz jej dać naprawdę wiele, może znalazła u Ciebie ciepło i zrozumienie?

Gość
ktoś to będzie miał jej na porządny prezent na święta choć by to...

jakie myśli Cię dobijają? Przestań ględzić, przecież ona nie jest ślepa i skoro z Tobą jest to tego chce. No jeszcze nie spotkałam sie z takim przypadkiem jak Ty.

Gość
jest taka piosenka....oto kawałek jej tekstu....''ze mną można tylko pójść na brzozowianko...'' rozumiesz? :(

Gość pigułka nasenna
Nie mogę słuchać takiego myślenia. Trafiła Ci się wartościowa dzieczyna a Ty nie chcesz z nią być bo nie masz na prezent? Możesz wykonać coś ręcznie np, problem jest w Tobie a nie w kasie itp.

Tak willi, rozumiem doskonale. Widocznie ona tego potrzebuje. Jeśli zalezy Ci na jej szczęściu to jej to daj.

Gość
aż się popłakałem jak jakaś ciota:/

Gość
zależy mi na niej z całych sił....ale ze mną nie będzie szczęśliwa:( może teraz a za jakiś czas?:(

słuchaj ona na pewno wyczuwa Twoje obawy, w końcu starci cierpliwość. Ja też mam mnóstwo pzryjaciół, którzy materialnie nic mi nie nogą zaoferować i myślisz, że dla mnie jest to przeszkoda?

Gość olcia1301
facet skoro tak ja kochasz i chcesz dla niej jak najlepiej,ona jest szczesliwa z toba,to wez sie w garsc zeby moc jej cos zapewnic a nie bij sie z takimi glupimi myslami,znajdz robote,wez sie za siebie,bo takim smuceniem wiele nie zyskasz a wrecz przeciwnie,bedziesz tym ja odpychal,skoro ciebie akceptuje to ty tez to zaakceptuj,ale jak chce jej zapewnic przyszlosc to wez sie w garsc,zacnzij pracowac nad soba i znajdz prace itp

a kto wie co będzie za jakiś czas? trzeba myśleć o przyszłości, ale nie przysłaniać nią teraźniejszości! Za kilka lat będziesz narzekał, że zmarnowałeś tyle czasu w przeszłości, czyli teraz. Zmień myślenie i nie baw się w jej matkę!

Gość
szukam cały czas.....ją stać na wiele lepszego:(

Gość
zle że chce dla niej jak najlepiej? zle że jestem gotowy z nią zerwać by znalazła odpowiedniego faceta ...nie takiego bezwartościowego jak ja....

ale ze mną nie będzie szczęśliwa A skąd Ty możesz to wiedzieć. Kto pozwolił Ci decydować za nią?!! Sorry nie mogę tego słuchać, jak grochem o ścianę. Idę spać.

Gość lm link
a ja mysle ze masz w sobie wiecej nic wiekszosc tych facetow ktorzy o nia zabiegali. bo masz charakter!! a go sie kupic nie da:) kiedys mi pomogles w jednej sprawie wiec moge powiedziec ze jestes bardzo inteligentnym gosciem, z poczuciem humoru i masz swoje zdanie:) takze nic tylko szczescia zycze:)

Gość lm link
taa troche sie znasz na sprawach damsko- meskich:)

Gość
jak ci pomogłem ?:) aż ciekawy jestem:) ...no znam zawsze miałem normalne dziewczyny....ale ona:( jest boska:(

Gość doceń to że jest boska

Gość
ja ją doceniam w każdym calu ale nie siebie:(

Gość lm link
a stare dzieje :) musisz sie nauczyc akceptowac siebie:) bo ona przeciez jest z Toba. chodz z nia dumnie za reke po miescie:) moze ona Cie przekona do wyzszej samooceny.

Gość
chodzę za rękę ....wprost chwalę się ....widze jak faceci się oglądają i zazdroszczą ....powiedz w czym ci pomogłem:)

Gość lm link
he no i dobrze ciesz sie ze masz taka fajna dziewczyne:) a pamietasz pomysl " kochanie okres mi sie spoznia 2 tyg?" chodzilo o niechec do zakladnia gumek:P albo moze i mi sie nicki pomylily bo byles wtedy na pomaranczowo