Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Ciaza a okres.

Polecane posty

Gość Emilciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa79
pegy_su --- a co sie sstalo ? Mozesz o tym napisac ?

zrobili mi kupę badań i okazało się, że płód obumarł.przeżyliśmy z męże najcięższe chwile, pozbierałam się dopiero jak zaszłam 2 raz w ciąże (nasz synek ma już 3,5 roku i urodził się 26 maja)

Asienka ... i tak to jest jedni sobie tak latwo zachodza i usuwaja ... a inni czekaja na to ... i NIC ! :( ehhh no ... ja bym tego nigdy nie zrobila ... to jest najwieksze szczescie ... i nawet jezeli w tym momencie tak nie jest ... to pozniej to moze byc najwiekszym szczesciem w jej zyciu !

pegy_su -- ohhhhhhh :( smutne ! moze ta miesiaczka miala na to jakis wplyw ... hummmmm ...

Gość
Ale wie co przezyla za pierwszym razem, wtedy jeszcze sie uczyla byla w klasie maturalnej a teraz jest juz po szkole ma chlopaka ktory ja wspiera. Tylko ze duzy udzial w tym wszystkim ma jej matka ktora twierdzi ze sobie nie poradza i kaze jej usunac z pierwszym dzieckim tez tak bylo to ona dala jej pieniadze i pojechala z nia na zabieg...

oby kiedyś ta dziewczyna nie płakała przez to, że nie może mieć dzieci smutne to...

Gość
Dokladnie to samo jej powtarzam. Kiedys sie usamodzielni znajdzie faceta ktorego naprawde bedzie kochala bedzie chciala miec z nim dzieci i sie okaze ze nie moze... Ale jej sie nie da tego wytlumaczyc. Mysle ze duzy wplyw na jej decyzje ma jej matka i lek przed ojcem, bo jeszcze mieszka z rodzicami

rozmawiałam z lekarzem i on twierdzi,że nie miało to wpływu, pracowałam wtedy dość intensywnie, może to miało wpływ. dzisiaj już nie chcę o tym myśleć, za bardzo boli.

No sytuacja jest trudna... ale zawsze mus byc jakies wyjscie ! I jak bedzie miala tego aniolka to rodzice go tez pokochaja i to napweno !

Gość
Nie mogę się wypowiadać na temat Twoich uczuć bo nigdy takiego czegoś nie przeżyłam naprawdę współczuje

pegy_su --- sorry ... nie chcialam tak bardzo sie o to wypytywac ... przepraszam ! No i sie zastanawiam, czy jest wogole jakis sens robic test dla mnie ? Bo sie zdazaja cykle bezowulacyjne,,,,

pegy_su --- ja tak ... bardzo bym chciala byc w ciazy ! ale jakos sie nie udaje ... i juz teraz nie wiem czy sie uda ... bo nie ma wiecej szans na PROBY :) jak narazie .... musze znowu czekac !

Gość
Mam wsparcie w chłopaku, zawsze mogę na niego liczyć poradzimy sobie. Liczymy się z tym ze mogę zajść w ciąże

Gość no to ładnie...
do autorki-może sobie zaziębiłaś przydatki, może masz pco,czasem infekcja typu grzybica może dawać takie objawy. U mnie było podobnie-ciągnęły mnie jajniki, potem bolałay jeszcze plecy, żadnych grzybicznych objawów nie miałam poszłąm do lekarza,a tu grzybica. najlepiej sie przebadaj u cipologa;)

Gość
Fakt jestem mloda mam dopiero 19 lat ale licze sie z tym co mogloby byc....

Ja nie mam wsparcia ... ale jestem samodzielna i wiem ze bym poradzila...sobie sama !

Gość
A dlaczego nie masz wsparcia? jeżeli można wiedzieć...

pozbierałam się jakoś, teraz cieszę się z tego co mam (tak sobie czasem tylko pomyślę) nie wiem co Ci powiedzieć, ja mając jakiekolwiek wątpliwości zrobiłabym chyba 10 testów, ale to chyba przez moje wcześniejsze doświadczenia

do "no to ładnie..." nie miałam żadnych infekcji, zrobili mi chyba setkę badań zanim zdecydowali się na łyżeczkowanie, leżałam w renomowanym szpitalu w Niemczech i wierzę w to, że ci lekarze wiedzieli co robią

pegy_su --- hummmm no to jutro robie... i juz bedzie wiadome ! Asienka --- no u mnie to jest skomplikowana sytuacja .. wolalabym tu o tyn pisac ... bo nie jest to az takie interesujace ! Ale ty jestes mlodziutka ... a ja jeste 10 lat starsza od Ciebie ;) hehhehe ....

pegy_su -- mieszkasz w Niemczech ?????????

Emilciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa79 ja też mam 3 dychy na karku i co z tego. od prawie 4 lat mieszkam w Polsce i tu urodziłam swojego synka.

Asieńka a Tobie niektóre dziewczyny w twoim wieku to mają czego pozazdrościć, mam tu ma myśli odpowiedzialność

Aha .. bo ja mieszkam w Niemczech :) No i wlasnie nadszedl ten moment .... ze dziecko mnie tylko uszczesliwy bo pozniej moze by za pozno !

Gość
Kazdy kto współżyje musi się liczyć z odpowiedzialnością.

Gość
lecz nie każdego na nią stać. zna wiele dziewczyn w moim wieku które współżyją z byle kim i nie liczą się z tym co może się stać są pewne ze ich to nie spotka bo przecież się zabezpieczając.... Tylko oga się przeliczyć....

myślę, że jeszcze mamy trochę czasu, choć nie tyle co młodsza koleżanka, ja jestem pełna nadziei, może nie od razu ale na pewno za którymś razem nam się uda :)