Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttt

nienawidze siebie,jestem człowiekiem godnym potepienia

Polecane posty

Ale po co umeirac? Co to zmieni? To nie śmierć , a życie jest wyzwaniem!

w moim wypadku szalony wypad autostopem nad morze bylby średnim wyzaniem haha

Gość facetttt
cieszyn miasto graniczne nad rzeka olza w tychach robia fiata:)

no mówiłam, emo tematy;P nie łam się chłopie, patrz ile bab się o ciebie troszczy! a z babami nie zginiesz. bo jak diabeł nie może to babę pośle i razem cię wyciągniemy z czeluści, potępieńcze nasz;D

Gość facetttt
jakie miasto pomorza

pozyteczna lekcja geografii, myslalam ze cieszyn jest bardziej na zachodzie. A co studiujesz?

Gość facetttt
dobranoc:)

mieszkam w Gdyni ale pochodze z zachodniopomorskiego, a mieszkałam juz w wielu miastach.

Gość przeciez jesteś niewierzący
facet, więc co cię wigilia katoli obchodzi. Zlej to. kup kilka piw, zrób cos do żarcia, obejrzyj kilka filmów albo jakiś serial, który lubisz. Rodzina jest przereklamowana, naważniejszy jest święty spokój, a Ty go masz i korzystaj z niego.

No wydaje mi sie Poczochrana ze gdynia jest dobrym miejscem do zycia :) Myslę, że tu zostanę

W moim przypadku ta wedrowka wynikala tez z roznych rodzinnych perypetii , szybko stracilam dom rodzinny , rodzice sierozwiedli. Nie mialam dokad wracac po studiach bo ojciec zmarl a matka wyszla za chama.. musialam szukac miejsca w ktorym stworze wlasny dom.

ja bym chciała mieszkać e Bielsku - Białej w przyszłości, duze miasto dużo się dzieje... może znajdzie się potem praca przy organizacji imprez;)

najdłuzej w poznaniu i musz epowiedziec ze to byl koszmar:/ Miasto kosmitów, zapieprz za pieniądzem, snobizm, lans, szpan. W dodatku brudno tam na maxa.

wlasnie zamierzam kupic mieszkanie i zaczac tworzyc sobie ten wymarzony dom, konczylam prawo.

Katowice do najczystszych nie należą;P a do tego śląsk... tu jest inne powietrze inna kolorowa woda... a w Cieszunie czyściutko - tylko za małe miasteczko trochę

Bylam kiedyś w Tychach na koncercie Kazika:) Pamiętam, że upiłam sie wtedy jakimś tanim winem :/

Jak zalezy ci na swiezym powietrzu i czystej wodzie to przybywaj do mnie!:) Ponadto samo miasto jest czyste i zadbane, po prostu ladne.

hehe tak, nie ma to jak młodość, ale ja prawdę powiedziawszy nigdy się nie upiłam tak by mi się film urwał... w ogóle pierwszy alkochol wypiłam jak miałam 18 lat skończone;P