Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm taka tam

Eks mojego faceta go meczy a ja ją...

Polecane posty

Gość mmm taka tam

...wyszukuje na wszelkich forach, gronach itd. Moj nic nie wie:P Strasznie bylam ciekawa jak ona wyglada itd:P A oczywiscie nie powiem tego facetowi... znalam tylko imie, pare tygodni kombinowalam jak ja wyszukac:P Czy jestem psychiczna? Ona lazi po moich profilach, bo z tego co widze to jej sie zachcialo wrocic do mojego faceta:P A sama go wczesniej zostawila. Nie jestem zazdrosna, bo nie ma o co, tylko kurde kobiety to chyba sa naprawde diabelsko ciekawskie:P Teraz kombinuje jak zdobyc jej nazwisko, zeby moc wiecej poszukac danych :P mam pare pomyslow, ale wszystkie wymagaja pogadania z nia z innego, fikcyjnego konta a tego to nie chce. zadnych kontaktow:P Ciekawa jestem czy i tu ona nie siedzi:) to byloby mega zabawne:P jestem psychiczna?:D

Gość A dlaczego...
No to chyba sie spotkalysmy kochanie.

Gość A dlaczego...
i tak ci zabiore. Juz ja mam sposob na niego.

Gość najbardziej psychiczna
ooo ja juz prawie wszystkie eks, albo koleżanki mojego faceta odnalazłam w necie i śledzę :classic_cool: możemy sobie ręce podać :D

takie już są kobiety, odrzucila go a teraz jak widzi ze sie ktos zakrecil to pomyslala ze moze jednak nei jest takim dnem jak jej sie wydawalo. Pies ogrodnika, uwazaj na nią, byle zawsze mają przewage bo one jednak byly pierwsze!!

ja mojemu sie wlamalam na poczte i tam znalazlam wiekszosc danych o jego eks, spisałam sobie mejle itp :classic_cool:

Gość mmm taka tam
moj mi wszystko mowi, praktycznie razem mieszkamy, jestesmy zareczeni:P ale wiesz to ja nie chce go pytac, zeby sie nie smial, ze zazdrosna jestem:P na maila mam wszystkie jego hasla zapamietane, on do mojego tez, ale nigdy nie sprawdzilam zadnych jego wiadomosci:P ciekawosc ciekawoscia ale jakas przyzwoitosc musi byc:P czuje sie jak szpieg:P ostatnio do niego na jednym takim profilu wypisuje, a przerwa byla od wakacji (wtedy mu jakies smety pisala, ze by go chciala z powrotem) pewnie jakbym ja znala to by mi wisiala kompletnie, a tak to nie moge zapomniec o niej:P no ale jak to ktos powiedzial- lepiej uwazac na nia i gromadzic informacje o wrogu:P

Gość dzieci dzieci dzieci

Gość Beatka sdsd
hehe ale jaja :D :classic_cool: zawód szpieg

Gość Beatka sdsd
ja mojemu przetrzepuje nk. oczywiście wszystkie zdjecia jego kolezanek widziałam i podpisy pod :D kiedys robiłąm to z wiekszym zaangazowaniem, teraz mi sie znudziło ale nie czytam jego wiadomości, archiwum, maili itd ale moze to sie kiedys zmieni i zostane pełnoprawnym szpiegiem :classic_cool:

:classic_cool: czuje sie czasem jak detektyw, ale naprawde bylam z siebie dumna gdy udalo mi sie po szczatkowych danych odnalezc jedna jego byla :D znalazlam ja na nk, na gg, na facebooku, gronie i jednym forum :P swoja droga ludzie chyba sprawy sobie nie zdaja, jak wiele sladow po sobie zostawiaja w internecie :D

Gość mmm taka tam
to witamy w naszym gronie:P a po udanym szpiegowaniu odpalam program ktory kasuje wszystko co robilam w necie:D zero dowodow:P

Gość mmm taka tam
no zgadzam sie:p ja zaluje ze tej laski na nk nie ma :( tam ludzie najwiecej danych podaja:P ja mam wszystko poukrywane wszedzie:P (poza zdjeciami z moim, zeby wszyscy wiedzieli ze on moj:D)

ja też mam poukrywane, uzywam roznych pseudonimow i mejli oraz nie podaje nigdzie prawdziwych danych...mnie nikt nigdzie nie znajdzie :classic_cool: szkoda ze na nk nie mozna wyszukiwac po nr telefonu, bo mam nr jednej jego eks i nic poza tym, nawet imienia nie znam cholera :( ale cos sie wymysli :classic_cool:

Gość mmm taka tam
numer to juz cos:) cos tam pewnie o niej sie facet wygada jeszcze:P a Ty najbardziej psychiczna badz moim nauczycielem:D ile w ogole masz lat?:)

Gość Beatka sdsd
o dobre z tym programem trzeba bedzie zainstalowac :classic_cool:

mam 24 lata, a Wy? :) ja tam nie muszę zadnych programow instalowac,moj sie totalnie nie zna na komputerach dlatego tak latwo bylo wlamac sie na jego poczte :classic_cool: no wlasnie nr to malo, nie wiem jak go wypytac, bo przeciez nagle nie wypale z tekstem: jakiej to laski numer? :D swoja droga zdaje sobie sprawe ze jestem totalnie nienormalna sledzac jego przeszlosc, ale serio mam obsesje. np dowiem sie, ze z byla byl tam i siam to staram sie jechac z nim w podobne miejsce i zrobic cos, zeby nasz wyjazd byl lepszy :p jestem zazdrosna nawet o eks kolezanki, z ktorymi np jezdzil na wakacje czy cos. jak sie dowiedzialam,ze z jakas chodzil na basen to przemoglam swoja niechec do basenow,kupilam stroj i chodzimy razem :D i tak dalej...

Gość mmm taka tam
23 lata :) ja po prostu musze byc najlepsza, najpiekniejsza i najwspanialsza dla niego:P nie wiem kurcze mi to chyba daje jakas satysfakcje, takie poszperanie wsrod tych ex, chociaz teraz to mnie tylko ta jedna interesuje, bo druga ktora do niego pisala na szczescie przestala xDD wiec chyba mam podobnie do Ciebie, tez musze wszystko zrobi 100 razy lepiej. moj sie zna na kompach ale na szpiegowaniu to juz nie:P zeby bylo smieszniej poznal moich 2 ex:P do tego jestem strasznie ciekawa co onado niego dalej napisze, to jak ogladanie telenoweli na zywo + ja w niej biore udzial ;-) (rola glowna ofc:PP)

Gość lidkalidlalidla
Była mojego faceta za to gada z nim na gg, i wiem ze glownie na temat naszego zwiazku. Wiem, ze czasem mu doradza... kiedys wyslala Mu smsa z jakas rada i na koniec napisala, ze chodzi jej glownie o moje dobro!! nie trawie jej, po co ona to robi???

Gość spaj on mi
tez to zrobilam, ale nie z ex. przypaletala sie jedna pipa i konskie zaloty... majac za baze jedynie jej imie i miasto, w ktorym wowczas przebywala poznalam niemal jej zyciorys, nie mowiac o takich danych jak wszelkie numery telefony, maile, adres tymczasowy i staly, rodzina. internet to kopalnia informacji, trzeba tylko wiedziec jak szukac.

"a po udanym szpiegowaniu odpalam program ktory kasuje wszystko co robilam w necie zero dowodow" ludzie chyba sobie sprawy nie zdają, że usunąć aktywność z własnego kompa to nie taka prosta sprawa oj, dziewczynki-kombinatorki.... przejedziecie się, bez dwóch zdań...

czuje sie pocieszona, ze nie jestem odosobniona w mojej manii :classic_cool: ide spac, jutro chyba znowu tu wejde o ile topic bedzie zyl..dobrej nocy zycze szpiedzy i detektywi wszelacy :classic_cool:

Gość maurysia
czesc dziewczyny:D to i ja dopisuje sie do grona tajnych przez niewiadomych szpiegow! ja jego byla znalazlam na facebooku bo moj jest zagramaniczny i na naszej klasie na pewno jej nie bedzie:P oni z soba mailuja a ja jako iz mam dostep do jego poczty czytam ich maile:( wiem wiem, takich rzeczy sie nie robi ale lepiej byc poinformowanym na biezaco:P

Gość mmm taka tam
Witamy Cie serdecznie:D program wystarczy, bo przeciez moj mnie o to nie podejrzewa a do tego to moj komp wiec mi go na czesci nie rozkreci:D ja tez ide spac:) niech sie dopisuja kobitki takie szalone jak ja:) chetnie powymieniam sie jutro doswiadczeniami:)

Gość a ja znowu śledze
swoich ex :O nie wiem moze to jakas choroba; sama zerwalam,a teraz sobie go ogladam :O ostatnio weszlam na jego taki jeden profil,gdzie widac kto go odwiedzal :O masakra byla, bo bylismy 3mce razem,a po 6 mcach od rostania ja go ogladam:O jakie to zenujace :O ale udalo mi sie stamtad wykasowac, wiec chyba mnie nie widzial:) ale swojego eks sprzed 10lat tez ogladam:O i nawet sie ciesze jak go widze z ta dziewczyna. ja jestem po prostu tylko ciekawa:)

Hehehhe zabawne, bo mnie męczy obecna mojego byłego, podobnie jak Ty tamtą:) wzięła od niego numer z komórki i dzwoniła do mnie z prywatnego i się rozłańczała:) biedna pewnie próbuje się dowiedzieć czegokolwiek o mnie, niestety nie ma od kogo:) za to były wszystko mi dokładnie wyśpiewał o niej, imię nazwisko, co robi, gdzie pracuje:) a mnie to śmieszy, bo zachowują się jak dzieciaki. Czasem spotykam się z byłym, tak normalnie po koleżeńsku, nie zostawił mnie dla niej, więc nie czuję urazy, za to ona nic o tym nie wie:) trochę mi jej szkoda w sumie ale to nie moja sprawa

Gość ga-stylistka
laski bez paniki jak facet jest z wami to was kocha i nie przejmujcie sie jego eks a to ze czasem cos tam popisza to nic nie znaczy jakby byla od faceta cos do niego znaczyla to juz by nie byla eks proste

Gość ga-stylistka
jest nawet taki zart zona do meza no powiedz ze mnie kochasz kochasz mnie ? ana to maz no przeciez jestam z toba! no wlasnie tak tez jest w zyciu mezczyzni rzadko uzywaja slow kocham cie ale jesli z nami mieszkaja i troszcza sie to znaczy ze im zalezy ze sie angazuja w zwiazek u faceta licza sie gesty a nie slowa