Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajaj

siedze i wyje.... help

Polecane posty

Gość no coooo
kobietoooooooo!!! obudz sie!!!! powiedz mu wkurwiona /!!!/, ze sprawa nie dawala ci spokoju i intuicja kazala ci mimo wszystko sprawdzic, jak jest!!! i niech spierdala, jesli ma ci zarzucic ze zrobilas cos niewlasciwego, bo on zrobil cos duzo baaaaaaardziej niewlasciwego!!!!!!!!! i powiedz mu,zeby sobie spierdalal do niej!!! on musi wiedziec,ze jestes pewna!!! moze nauczy cie respektowac, bo poki co to mu pozwalasz na ten brak szacunku!!!

Gość jajajajajajaj
ale ja tak naprawde niewiem o czym pisali, niwe mam racjonalnych dowodow przeciez??w tym billingu jest tylko wykaz polaczen a nie tresci smsow. To nie jest zaden konkretny dowod, a ja musze taki miec

Gość no coooo
"zerwac umowe" :-0 :-0 :-0 TO ON ZERWAL UMOWE, OFIARO LOSU!!!! ZROZUMIESZ TO W KONCU???? przepraszam ze tak sie zwracamdo ciebie, ale takie sprawiasz wrazenie :-0 :-0

Gość jajajajajajaj
albo zapytam sie go czy cos z nia pisal wczoraj, mial jakis kontakt jak sie wyprze to powiem zeby mi piokazal na koncie, a jak powie ze tak mial pisal o jakis pierdolach to co?

Gość jajajajajajaj
no umawialismy sie ze nie patrze do jego skrzynki, on od wczoraj umowy sie trzyma tak?to ja bede ta ktora nie dotrzymuje slowa. Powie mi ze powiedzial mi jak jest, czyli ze nic miedzy nimi nie ma a ja jak mu udowodnie ze jest>>>??? mozesz tak mowic do mnie, moze dotrze w kocu co i jak

Gość no coooo
sorry, ale ty jestes nienormalna :-0 :-0 :-0 sama go tlumaczysz :-0 :-0 to jest chore :-0 :-0 mowic do ciebie to jak grochem o sciane :-0 spadam stad, bo mi sie ta twoja ulomnosc udzieli, nie daj boze... :-0 :-0 :-0

Gość jajajajajajaj
moze jestem nienormqalna ale staram sie cos wykombinowac.... zeby obeszlo sie w miare spokojnie, potrzebuje dowodow a nie mam takowych..... placze wyje nie wiem juz, serce mnie sciska, gdyby nie dzieci to bym skonczyla to cale cierpienie

Gość jajajajajajaj
a wiem ze sie nie spotali bo tak naprawde nie mieli kiedy, maz pracuje w stalych godzinach i zawsze w domu byl na czas, jak mial wolne to siedzial ze mna, a jak ja w pracy to on siedzial z dziecmi, tak wiec na pewno nie bylo zdrady fizycznej

Gość jajajajajajaj
prosze kto mi jeszcze cos powie???co zrobic zeby udowodnic mu te esy nie mowiac mu ze wchodzilam w jego skrzynke i widzialam

Gość jajajajajajaj
plisssss.... co ja mam robic?

ja to bym nie wytrzymała na twoim miejscu i powiedziała mu o wszystkim co sie dowiedziałam i nie wazne ze była jakas umowa. przeciez on tez miał z toba umowe ze nie bedzie z nia pisał a jednak jak sama widzisz zerwał ja. tak wiec ja bym powiedziała bo po co masz sie zadreczac skoro on i tak sie nie przyzna do wszystkiego bo przewaznie wszyscy faceci tacy sa. nie daj sobie robic rogów przez faceta ktoremu ni wystarczy zona i dzieci tylko szuka czegos i to jeszcze u dziewczyny ktora znasz.

Gość jajajajaja....
wiesz co zrób? Dzisiaj się już uspokój a jutro nad ranem wyślij z jego telefonu małego sms-ka, że jest taki szczęśliwy bo pół nocy kochał się z tobą. A potem usuń sms-a.Jak wróci wściekły to na 1000% ma z nią romans: ona się wścieknie i będzie chciała zerwać z nim a on nie wytrzyma - ale tobie nic nie powie bo będzie się bał, ze wszystko się wyda.

Gość jajajajaja....
on znajdzie się w potrzasku, nerwu mu puszczą- i wszystko będziesz miała jak na dłoni. Tylko przyznam ci się, że chyba się czarujesz z tymi wspaniałościami swojego małżeństwa. Skoro macie jakieś zakazy, tzn. on ci je narzuca- to mowy nie ma o udanym małżeństwie..

Gość chyba ci sie slonko
nicki pomylily:D

Gość kapiczka71
ale jestes głupia cziewczyno,czarujesz się jakimiś opowieściami o udanym małżeństwie a przecież wszystko jest tu jak na dłoni.robi Cię w balona jak nic i dyma obcą kobietę a Tobie stawia jakieś warunki ? ? ?OBUDZ SIĘ

Gość jajajajaja....
był jeszcze wykrzyknik ale sie nie pokazał

Gość jajajajajajaj
chpodzio o to ze wczesniej zadnych wlasnie zakazowm nie mielismy, nic, kazdy mial dostep do karzdych kont, zadnych tajemnic. Dopiero jak sie dowiedzial ze wczoraj grzebalam w kom jak on spal to sie wsiekl i takie zakaz mi dal.a co do tego pomyslu to jak do niej napisze to on sie dowie od niej ze takie cos napisalam to bedzie raban ze ruszam jego kom a tak sie nie umawialismy przeciez. I ze wtracam sie w cos czego wdl niego niema. Wyslalam do niej esa zeby podala mi swoje gg i jak odpisze to zobaczymy czy faktycznie to jest to co on ma. I pogadam z nia na gg, a jego sie zapytam czy pisala cos wczoraj jesli powie ze nie to bede chciala zeby mi sam pokazal na koncie, ale oczywisacie tego nie zrobi bo tam pelno jest smsw do niej, to co ja wtedy mam mu powiedziec jak mi nie bedzie chcial dac?

Gość jajajajaja....
boisz się wysłać sms-a jak ci podpowiadam a nie bałas się pytać ją o jej nr gg? Przecież jak ma z nią romans to ona albo nie odpisze, albo poda inny, albo powie, ze nie ma gg - a jemu o tym powie i zadyma i tak będzie. Źle się do tego wzięłaś. Emocje są złym doradcą więc się uspokój trochę zanim coś jeszcze zrobisz. A jego złość za zaglądanie w skrzynkę jest bardzo zadziwiająca- i niestety może znaczyć, że prowadzi wobec ciebie grę nieuczciwie.

Gość dziewczyno wybacz ale
idiotka kompletna do kwadratu jestes:O MYSLISZ ZE LASKA KTORA ZNASZ I BYC MOZE ROMANSUJE Z TWOIM FACETEM( MEZEM) da ci swoj numer gg na ktorym z nim bryluje sobie?:D obudz sie:o

Gość jajajajajajaj
wlasnie mi dala ng gg, jest taki sam jak maz ma zapisany tylko kocowka odwocona tzn napisala mi ze 43 a maz ma koncowke 34???o co chodzi?

Gość kapiczka71
MASAKRA PO PROSTU NIE DO UWIERZENIA JAK MOŻNA TAK SOBIE DAC W KASZE DMUCHAC

Gość jajajajaja....
o wprowadzenie cię w błąd... napewno!

Gość jajajajaja....
ale czy to możliwe żebyś była takim naiwnym pierwotniakiem? Żyłaś pod kloszem czy na innym świecie?

Gość jajajajajajaj
pytalam sie jej wiec czy na pewno taka koncowka ale napisala ze byc moze sie pomylila ale teraz nie moze zobaczyc a na pamiec nie pamieta, wieczorem da mi znac to z nia pogadam. A mezowi tez powiem ze mnie sklamal mowiac ze nie ma jej gg

Gość Ty się pytasz co mu powiedzieć
Gdybym zobaczyła fotki jakiejś znajomej w komórce mojego męża, to żadne umowy, zakazy nie miałyby prawa bytu. Musiałby wszystko wykasować i przysiąc, że żadnych sms-ów ani innych kontaktów nie będzie utrzymywał. No i oczywiście przez jakiś czas cenzura obowiązkowa. Ja rozumiem, że ktoś sobie ściąga foty fajnych aktorek, ale jakieś koleżanki? I jeszcze jakieś flirtowanie na GG czy innym. Prędzej czy później się umówią. Facet wyraźnie się znudził tą Waszą sielanką i szuka czegoś na boku a Ty się martwisz, że się narazisz bo może piszą o niczym. Taaa, a jak się spotkają to znaczki będą oglądać albo gazety czytać :O Weź mnie nie rozśmieszaj.

Gość jajajajajajaj
nie chce zakladac wszystkiego z gory bo nie mam jasnych i konkretnych dowodow, rozumiecie??jak mam udowodnic teraz mezowi ze mnie zdradza??tym ze do niej pisal?

Gość Ty się pytasz co mu powiedzieć
Zdrada to nie tylko przespanie się z kimś innym. Istnieje też zdrada emocjonalna. On już Cię zdradza.

malo ci jeszcze dowodow? facet ewidentnie leci w chuja ma fotki gg smsy i inne pierdoly kontaktuje sie z inna kobieta a ty chcesz dowodow? jakich?:o jak ich zlapiesz na golasa to wtedy uwioerzysz?:D Bozele rece opadaja:o

Gość jajajajajajaj
no ale kontaktuje sie ze znajoma, ja tez moge miec kolegow i sie z nimi kontaktowac, tym bardziej ze jest to dziewczyna kumplam tak wiec widzimy sie z nia tylko jak oni do nas RAZEM przychodza. Tzn widywalismy sie po tamtym zdarzeniu bo od tamtego momentu jak sie wkurzylam zabronilam mu przyjmowania ich do nas. I tak tez bylo, jak chcieli wpasc to maz mowil ze nas niema. A pozatym po tamtym zdarzeniu maz naprawde sie z nia nie kontaktowal, widzialam billing za tamten miesiac i ani jednego smsa do niej nie wyslal, to sie zaczelo od przedwczoraj jak ten jej chlopak niby napisal do niego z jej nr

sorkl ze to napisze ale jestes wkurwiajaca na maxa z takimi tlumaczeniami:o spierdalam stad bo nic do ciebie nie chu chu chu nie dociera, dziewczyna kumpla pisze do twego meza a ty dalej to usprawiedliwiasz:o wybacz ale masz na co zasluzylas chyba jednak sprawdza sie stwierdzenie ze takie chujki wybieraja takie ciele mela lanie do kopania za zony bo inna baba to by go na 10 zagon wypierdolila przepraszam za wulgaryzmy ale nie pojmuje jak mozna byc taka slepa baba