Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajaj

siedze i wyje.... help

Polecane posty

Gość hmmm hnmmm boziu
obroc sytuacje ty sie kontaktujesz zfacetem,ktory dla przykladu jest chlopakiem jego siostry...normalne?:o bo jak dla mnie pojebana sytuacja ...

Gość to jest rozwalajace
"I tak tez bylo, jak chcieli wpasc to maz mowil ze nas niema." :D:D:D a za plecami trzymal komorke i walil ckliwe smsidla do dupy kumplajaka to ma pierdolnieta zonke:D

Gość kapiczka71
chore... chore....

Gość estercia77
Obudz sie bo od czegos sie zaczyna a jak sa esemesy i to ukrywane przed toba to chyba wporzadku wzgledem ciebie to nie jest prawda??????robi cie na szaro dziewczyno a ty sie jeszcze ludzisz.Pamietaj ze on dla dzieci z milosci nie zrezygnuje wiec nie czekaj tylko posluchaj kilku madrych tutaj rad a nie tlumacz go bo pozniej bedziesz plakala.Przeciez o pogodzie z nia nie pisze jesli nie pozwala dotykac swojej kom.Oj pachnie mi to z lekka zdrada.Tacy sa wlasnie ci wspaniali mezowie moja droga.

Gość bigola
Dziewczyno juz zrobilas z siebie idiotke.Basta.Wiem ze wierzysz w co chcesz wierzyc ale zaufaj intuicji.Jakie dyskusje Ty chcesz z nim prowadzic.Masz tyle dowodow ze wystarczy CI na spakowanie jego walizek.Wtedy sie opamieta (moze)Nie mozesz pokazac swojej slabosci i plakac bo z gory przegralas.Ja dowiedzialamsie o zdradach mojego meza w marcu.Jestesmy 15 lat razem a od 13 lat zdradzal mnie z moja kuzynka ktora do siebie zaprosilam (nie mieszkam w Polsce) dalam dach nad glowa zalatwilam prace.No i przez tyle lat byla kochanka mojego meza i to jeszcze sponsorowana.Byla tylko jedna rozmowa miedzy nami.Powiedzialam ze nigdy nie wybacze i nie zapomne.Prosil blagal skomlal.Jego rodzina przyjechala zeby nas godzic (co za bzdury) Znienawidzilam go.Teraz oboje mamy swoich adwokatow .Czekamy na sprawe rozwodowa.Pan zadko gosci w domu.Co mi zupelnie nie przeszkadza.Owszem boje sie o swoja przyszlosc i syna bo nie mam tu rodziny.Mieszkam w obcym panstwie.Ale nie moglabym zyc z mezczyzna swiadomie wiedzac ze szpremedytacja mnie zdradza.Mam szacunek dla siebie i zero litosci dla takiego mezczyzny.Tylko pogarde i wstret.Wez sie w garsc wiem ze Ciezko ale tylko to moze uratowac Twoj zwiazek a jezeli nie to wyjdziesz z twarza.Pozdrawiam.