Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaa

czym się TAM golicie??

Polecane posty

Gość taka jednaaa

dziewczyny czym depilujecie sobie "tam"?no wiecie gdzie?;)w okolicach bikini gole maszynka jednorazowa,no ale "tam "sie troche boje zeby sie nie zaciąc no bo przeciez wargi sromowe sa takie delikatne...chodzi mi o takie ogolnie na łyso;)

Gość gruszkakula
Było już parę takich tematów i na każdym z wielką przyjemnością piszę, obserwując potem obraźliwe komentarze. Nie, nie golę wzgórka łonowego ani warg sromowych. Przycinam włosy bardzo krótko, golę jedynie strefę bikini. Po pierwsze brak włosów to zachęta dla zarazków, każdy ginekolog Ci powie, że golenie na łyso nie jest higieniczne. Po drugie zarówno ja, jak i mój mąż, jesteśmy zdania, że łyso tam to mają małe dziewczynki. A mąż nie ma skłonności pedofilskich. Dlaczego chcesz się tam golić? Bo taka moda jest?

ja probowlam depilacji depilatorem elektrycznym, golenia, kremow - wszytko dawalo ten sam skutek - wrastanie i krostki - u mnie najlepsze rezultaty daje golenie maszynka elektryczna - mam taki depilator z wymiennymi koncowkami (do depilacji, golenia i peelengu) po tym nie ma sladow

Gość ja golę maszynką jednorazówką
raz na kilka tygodni (boki oczywiście znacznie częściej), gdybym miała trymer to w ogóle bym nie goliła tylko przycinała na krótko, na wzgórku w ogóle nie golę tylko przycinam nożyczkami