Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stawiam tylko na rodzine

Jestem tutaj nowy!

Polecane posty

Gość ile masz lat człowieku
?

Gość ghgjkgh
De to ty ?

Gość opowiedz coś o swoich
bliskich? :)

Gość powinnem
Lepiej by wygladało Twoje pierwsze wejście na kafe, gdybyś napisał - mam kochajacą i kochaną żonę, dwójkę dzieci itd... No i to "powinnem"...:O

Gość ghgjkgh
chetnie widziane cv :D

Moja żona nie żyje już od 5 lat! Mam z nią dwójke wspaniałych dzieci, dorosłego syna który jest po rozwodzie ze swoją żoną i samotnie wychowuje moją wnuczke. Oraz córke które dała mi cudownego wnuka, też jest samotną matką. Każde z moich dzieci prowadzi własny interes..

Jak się bardzo nudzisz to możesz się wylogować i pozakładać na pomarańczowo tematy typu: "Jestem z chłopakiem trzy dni. Pomóżcie!!!" I opisać jak to chłopak się nie odzywa już 13 minut i 28 sekund i czy w związku z tym masz się przejmować czy skoczyć z mostu.

modne jest też udawanie młodego prawiczka i podrywanie na swoją niewinność młodych suczy

Gość kafe to nie jest dobre miejsce
dla takich ludzi jak ty :D

Gość do stawiam na rodzine ....
Witam, są takie miejsca jak Dom Seniora, Uniwersytet Trzeciego Wieku i podobne. Spróbuj poszukać takiej instytucji w swoim mieście. Mają tyle różnych form aktywności, że bez wątpienia coś znajdziesz dla siebie. Od gry w brydża po naukę języków obcych przez imprezy z tańcami, wycieczki, zajęcia sportowe. Nie sugeruj się nazwą i nie myśl, że w takich miejscach spotkasz trzęsące się staruszki i staruszków. Spotkasz tam ludzi i starszych od siebie i młodszych. Oczywiście to tylko propozycja, jedna z wielu mozliwości. Pozdrawiam

Gość stawiam na rodzine

wcale nie głupot śmiech to zdrowie wymyślając bzdety przyczyniasz się do polepszenia zdrowia ogólnego tym samym mniej pieniędzy idzie na leczenie NFZ jest bogatszy dyrektorzy NFZtów mogą sobie większe premie przyznać żony dyrektorów NFZtó mogą sobie droższe buty kupić producenci butów sprzedają swoje wyroby nie zwolnią Pani Kazi pracującej na linnii w fabryce w Świeciu Pomorskim Pani Kazia Ci nie podziękuje ale będziesz miał satysfakcje

Gość nawet nie wiesz jak ja ci
zazdroszcze :) ja mam 40 lat i ośmioletnie dziecko a Ty jesteś już na emeryturze, dzieci odchowane i pozostaje ci sie tylko cieszyc wnukami :)

Gość zapach pomarańczy...
'agnieszka taka' Nie życz komuś , co tobie niemiłe. Zapamietaj sobie te słowa, które tu napisałaś. Kiedyś bedziesz stara, czas szybko płynie. Żaden normalny człowiek, takich słów by nie napisał! Takie życzenia może napisać tylko osoba bardzo sflustrowana psychicznie lub pod wpływem silnie działających leków psychotropowych. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze po drugiej stronie komptera siedzi żywy człowiek, który ma swoje mysli i uczucia. Jakim trzeba być okrutnym, lub bardzo skrzywdzonym człowiekiem, żeby życzyć nieznajonej osobie śmierci!

Gość zapach pomarańczy...
Dobrze, że moderator wykasował okrutne wypowiedzi 'agnieszki takiej'. Dziekuję i pozdrawiam sympatycznych:)