Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużo za DUŻA

120 KG!!!...ale bedzie mniej!!!DAM RADE!!!!

Polecane posty

Maniu dziekuje za troske. Jakos musze sie trzymać,teraz jeszcze doszlo mi to co mama robila.Jej dzialka,ktora poprostu zyje,no i cmentarz,na ktorym odwiedza dziesiatki grobow.Wczoraj na cmetrzu bylysmy z siostra,a na dzialce szarżowaly dzieci. Na tate tez trzeba uwazac,bo chory jest. Mama ma zlamany kregoslup i dos duza rane na czole,założone szwy gdzies tak na dlugosc 10 cm,wchodza tez na powieke.Poobijana i cala obolala.Dodatkowo stluczone płuco...masakra. Mam miec gorset.Jak dzis okaze sie ze bedzie sobie w nim radzila,to na niedziele wyjdzie do domu....jak dla mnie to za szybko,bo boli ja wszystko. A przy tym wiecej zajecia przy mamie w domu.Ja jeszcze do pracy.Chce asie postarac o zwolnienie,bo tata nie da rady ze wszystkim.Corka jedzie do Łeby na sezon,syn tez bedzie sie chcial jakies roboty chwyćić.Na szczescie mąz juz zaraz wraca. No ale w takiej sytuacji to raczej nigdzie nie pojedziemy. Jeszcze wczoraj sie zalamałam,bo pracodawca jest tak zadowolony z meza i chcialby zeby przyjechal juz w sierpniu:(:(:(tak namawial zobaczymy jak wroci i omowimy sytuacje sorki za literowki buziaki dla wszystkich zaraz ide do pracy

to fakt Kropelko gorąco sie u ciebie zrobiło ale jak to zwykle bywa w takich sytuacjach dasz rade co nas nie zabije to nas wzmocni weź ten urlop zeby to jakos ogarnac na poczatku potem jakos sie wdrozysz w to wszystko jak maz wróci to bedzie znacznie lzej a ten jego kolejny wyjazd na spokojnie omówicie do tej pory sytuacja sie juz troszke wyklaruje najwazniejsze zeby mama czuła sie lepiej trzymam kciuki

hej Kropelko przeczytalam o Twojej mamie, co z kregoslupem? czy to bardzo powazne, czy da sie z takiego stanu powrocic do tego, co było? mam nadzieje, ze tak i że bol jej minie, że cos sie da zrobic. mam nadzieje, ze napiszesz cos pozytywnego wkrotce. trzymaj sie Kropelko! pozdrawiam Mania i pozostałe dziewczyny.

Kropelko bardzo ci współczuję ja przeżywałam jak mama miala operację na kregosłup i do tej pory nei może z tego wyjśc a co dopiero taki wypadek, diete szlak trafił przytyłam 1,5 kg w porywach do 2 ale nie dam się od dziś zaczynam od nowa:)

Dziewczyny dziekuje ja jestem ciagle na pełnych obrotach.Dzis nawet troche poćwiczylam ,ale to dla mnie najlepszy sposób na stres.Wypacam go przy wysilku Mama dalej lezy,ale wczoraj probowali sie poruszac.Nalozyli jej gorset.Kilka ruchow i dalej lezenie. Ide do lekarza w poniedzialek i zalatwiam sobie wolne.Mam nadzieje ze nie bedzie problemu.Za malo czasu na to wszystko,dom,szpital,praca:( Asiek nie daj sie,twoje musi byc na górze.Trzymaj sie:0 Pozdrowionka dla wszystkich Kleo ,dziekuje:) Mania teraz tym bardziej czekam na powrót meża,jak na zbawienie papa

🖐️ co u was??? Ja mam za duzo zajeć wiec i tak kilogramy leca....-2 przez 3 dni...tyle plusów,reszta na minusie,zmeczenia,nastrój...mama dzis bedzie w domu,ale i wiecej roboty przede mna papa pozdrawiam

czesc ja jak zwykle zajeta więc faktycznie mało sie udzielam właśnie wyszykowałam młodszego synia na obóz na mazury na zagle starszy z dziewczyna go odwozi i pojechali :( ja jade w piątyek do Karpacza mysle ze dostep do internetu bedzie to pisac bede Kropelko trzymam kciuki za mamę i za ciebie zebys sprostała nowym wyawaniom łatwo nie bedzie fajne te minus 2 kg tylko zeby nie były one przyczyna nieszczescia to człowiek by sie cieszył moja dieta chyba jedzie tez na wczasy :( nie wiem zupełnie jak to bedzie ale dieta w hotelu źle to widze pisac kolezanki pisać bo nie ma co czytać Kropelko kiedy mąż wraca ? narka

Hejka ja dalej na pełnych obrotach. umylam okna,bo w tym sloneczku to nie za ciekawie wyglądały. zalatwilam ta moja rehabilitacje na noge...ale lasery dopiero od 23 sierpnia,a drugie dopiero od pazdziernika.Noga mi do tego czasu odleci:) Maniu mąz przyjeżdza juz jutro:D:D:D...bedzie wiec lżej i juz z towarzystwem . Dzieci prawie caly czas poza domem w tym upale. Na wieczor maja jechac na dzialke pozbierac truskawki,bo szykuje ciasto..i podlać w cieplarniach. powiem szczerze,ze zmeczona jestem,szczegolnie odczuwaja to moje nogi. Mania udanego odpoczynku.Spacery po gorach nadrobia twoja dietke. pozdrawiam wszystkich

dalej czekam znalazlam kolejny domowy sposób na cellulit Kawowe błoto: 4 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, 1/6 szklanki wrzątku, 1 łyżeczka cynamonu, 4 łyżki kakao (gorzkiego), dowolny balsam antycellulitowy, bądź olej. Z kawy i wrzątku zrobić napar. Po ostudzeniu dodać resztę składników, wymieszać i nałożyć cienką warstwą na ciało. Owinąć folią, przykryć kocem i pozostawić na 30 minut. Po upływie tego czasu zmyć. Wmasować preparat antycellulitowy. Wykonywać 1-2 razy w tygodniu. pozdrawiam

Kropelko to błotko wyglada mi nieźle troszke jestem zabiegana bo dzis wyjazd i tak nie jestem w stanie wszystkiego załatwic przed odjazdem ale przynajmniej próbuje :) słonce prazy juz od rana opalona juz jestem na braz moja dieta to ostatnio głównie bób i czereśnie z sadu jest ich dostatek wiec latam co chwila po pare sztuk jak małe dziecko musze jeszcze podsumowac miesiac faktury jeszcze wszystkie nie spłynęły wiec idzie to marnie Kropelko pewnie przez dwa dni małosiebede odzywac ale potem nadrobie ale ty pisz bo chyba tylko dwie zostałyśmy na placu boju jak mama sie czuje pewnie maz juz mężusia przy sobie pozdrawiam

Mani udanego wypoczynku:) Męza juz mam i jestem cala w skowronkach.Jestesmy uziemieni na razie,ale to nic...nadrobimy Mama tak falami.Czasami bol daje sie bardzo we znaki.Wczoraj o 4 rano wolalam pogotowie.Dostala tramal,ale staramy sie go ograniczac,bo to paskudztwo jest. Moja siostra tez juz wrocila z wycieczki wiec spokojnie bede mogla choc na troszke wyskoczyc z męzem na jakies zakupy do domu Teraz to ja mam skrzydla pomomo bardzo duzego zmeczenia papa

Mania jak ja ci zazdroszcze tych czereśni.Ja uwielbiam,ale u nas sa sprowadzane,ale nadal cholernie drogie...od 10-12 zl. Kilogram to dla nas za malo na tyle osob. Ale dzis na bank juz kupie,bo "chodzą' za mna a ja ciagle odkladam kupno. Moge jedynie cieszyc sie słodziutkimi truskawkami z dzialki.Takie to az pachna. Moj maz dopiero wczoraj jadl cisto z truskawkami pierwszy raz w tym roku Dobra spadam..cos musze na obiad wyszykować papa

Jeszcze tylko kilka słowek Asiek jak...trzymasz sie??jak dietka,radzisz sobie??? Nasze Dorotki pomachajcie choc,na znak solidarnosci kleo🖐️ Sylwia???🖐️ i cala reszta..jak ktos jest??🖐️

Witajcie:) jestem w końcu znowu miałam straszne kłopoty z tarczycą praktycznie wypadłam z obiegu :( na szczęście już lepiej :) niestety waga stanęła ale to pewnie wina braku hormonów teraz już wyrównane i powinno być ok codziennie teraz chodzę na spacery i czuję się lepiej na szczęście minął ból stawów ,brrrrrr to był koszmar niedługo odpocznę bo odchodzą dzieci którymi się opiekowałam ale będę tęsknić strasznie :( a potem znowu czekanie za 2 tygodniu chcemy pojechać do Międzyzdrojów choćby na 2 dni :) moja córcia dostała się do wybranego lliceum więc odetchnęłam:) Pozdrawiam wszystkie babeczki trzymajcie się cieplutko :)

Gość kleonieparta*
hej hej Kropelko i dziewczyny zagladam dzis byłam z koelzanka na termach, czyli basen w sumie odkladałam to i przekłądałam niesłusznie, bez sensu byłam zdziwiona, ale starsze panie mialy figury przy ktorych nie musialam czuc sie żle, to oczywiste zdumialy mnie jednak młode dziewczyny.... tyle na ten temat w kazdym razie czemu nie ruszyłam tyłka wczesniej? dieta? nie przypusciałam wielkiego szturmu na chudniecie lody to jest to, co jest na czasie jem malo nie objadam sie jem "lekkie rzeczy" wiadomo, jest goraco wtedy waga spada, ale jak pozwoloe sobie na lody- a nie jest to mała porcyjka waga stanie nie chodze nie biegam niestety jakos tak nie mam siły... w dzien jest goraco basen to jest to pozdrawiam i podczytuje papa:)

Hejka dziewczyny...a raczej cien dziewczyn moj syn tez dostal sie do wybranej szkoly.Liceum o profilu sprtowym,bo to sportowiec pelna geba. ja dalej na pelnych obrotach..zmeczenie daje sie we znaki.jestem totalnie niedospana...brakuje mi spacerow pobytu na powietrzu i bardzo tesknie za morzem...ale sobie to odbije. Teraz najwazniejsza mama meza mam przy sobie to o wiele lzej na duszy a i ma sie kto o mnie tez zatroszczyc tak na maxa pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim udanego wypoczynku gdziekolwiek jestescie papa

Witajcie dziewczyny specjalne uściski dla kropelki dobrego ducha tego forum :) dzieciaczki odeszły ,mam niby więcej czasu ale za to dużo zajęć,we wtorek wyjeżdżamy a ja jeszcze nieprzygotowana jem już normalnie waga schodzi powolutku ale tak ma być ,za to cm mniej po 2 w biuście , pasie i biodrach :) odkryłam fajny żel do biustu super ujędrnia Ostatnio ciągle podjadam bób musi być tam coś czego mi brakuje Pozdrawiam wszystkie babeczki pa

Dorotko witaj...i dziekuje. Jakos trzeba to forum dzwigac,bo za duzo fajnych osob sie przewija,aby z tego rezygnowac.Gratulacje za gubienie centymetrow i oczywiscie wagi. A gdzie sie wybierasz na wczasy?? Ja do biustu mam balsam Eveline..jakis sentyment mam do tej ,arki. Ostatnio czytalam o kosmetykach ziaii...czarna seria..bardzo przychylne opinie ale jak narazie nie widzialam tego w sklepach...ale oczywiscie nie mam czasu na szukanie i chodzenie po sklepach..jednak nadal najwiecej jestem w domu,aby czuwac nad wszystkim buziaki dla wszystkich

Witaj Kropelko jedziemy na kilka dni do Międzyzdrojów :) mam nadzieję że będzie ładna pogoda Pozdrawiam

Dorocia pogode to na pewno bedziecie mieli ładna.Upaly zapowiadają na kilka kolejnych dni...wiec spokojnie. grzeje jak cholerka,a ja musze w tych murach siedziec...och...jeszcze troszke pozdrowionka

Kurdesz w ten upał to nijak ćwiczyc.Podniesie sie reke i juz poty leca najlepiej w klimatyzowanym pomieszczeniu,tylko takowego u siebie nie mam,a wiatraczek to ledwo odczuwalny pozdrawiam i dalej prowadze monolog...

hej dziewczyny ja dopiero teraz mam neta nie wiem co się stało ale prawie przez miesiąc nie miałam jak macie jakieś rewelacje do biustu to bardzo proszę albo sprawdzone sposoby na ujędrnienie bo mój jest okropny mam dużo luźnej skóry i marszczy się jak starej babie;/ już nie wiem co mam z tym robić, boję się żetylko operacja mi została;/

Hej Asiek ja stosuje do masazu buistu serum evelina.Wmasowac nawet 2 razy dziennie.Zmiane w ich wygladzie nie zauwazyłam tylko ja...ale moj prywatny ekspert,wiec chyba jednak dziala. Dzis dostalam w rossmanie Rebulid do drenazu irmy ZIAJA...czarna seria.Wypróbuje,sluszalam dobre opinie.Musze jeszcze kupis reszte z tej serii. Pozdrawiam wszystkich Asiek dobrze ze jestes...i mam nadzieje,ze juz sprawy prywatne jakos sie unormowały..tego ci zycze👄

Matko...my tą 53 strone to juz ciagniemy prawie miesiac...wstyd...masakra...upał nawet na froum daje nie moc buziaki

No i nie wyszłoooooooooooooooooo ale teraz to juz tak... Co ta Mania sobie pomysli,jak wróci,ze nic nie robiłysmy:):):) Buziaki dla wszystkich...z nadzieja na zmobilizowanie do pisania i ponownego poudzielania sie...brakuje mi was😍

Gość o ja pierdziu..............
kropelka ty nie dosc ze tłusta jestes to do tego tepa jak but....

Cześć Kropelko, ja jestem coś mnie ostatnio zmobilizowalo na maxa (niestety bylo to doświadczenie osobiste dosyć i negatywne) w kazdym razie ruszyłam tyłek, chodze na ścieżke zdrowia 2 razy dziennie, zaczełam sie ruszac i dietuję na razie tyle, żeby nie zapeszać i nie pisac, co bedzie tylko male sprawozdanie, z tego, co jest