Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aks

dziecko spadło z łóżka

Polecane posty

Gość aks

teraz siedzi i sie bawi... czy mam z nim jechac na pogotowie??? czy komus też tak się zdarzyło?

Gość trzeba więcej na kafeterii
siedzieć to napewno nie spadnie:o

Gość gosija
ja bym zadzwonila do lekarza, a jak spadlo? na glowke czy na pupe?

Z jakiej wysokości spadło, jaką częścią ciała, na jakie podłoże? Jeśli wypadło np z łóżeczka i uderzyło głową w twardą posadzkę, to pojechałabym do lekarza. Jeśli z łóżka np na dywan albo na panele i nie uderzyło mocno głową, to obserwowałabym. pierwszym niepokojącym sygnaem są wymioty, utrata przytomności, nagła b. silna senność. lekarze każą obsrwować przez 24 godziny ale pierwsze objawy pojawiają się zazwyczaj w pierwszych chwilach po upadku.

Gość nie kladz dziecka na lozko
jak musiszz juz gdzies idz zostaw zawsze na podlodze przynajmniej nie spadnie .nie zostawia sie ani na lozku ani na komodzie do przewijania bo to jest minuta i dziecko spada

NgLka dobrze pisze, zależy od sytuacji. moja spadła z łóżka wys ok. 40-50 cm na wykładzinę dywanową na plecy, walneła główką, płakała bardzo ale chyba dlatego ze sie wystraszyła. obserwowałam, jej zachowanie się nie zmieniło. to było 4 miesiace temu. ma sie dobrze :)

Gość aks
nie wiem dokładnie jak spadlo, jak weszłam do pokoju lezalo na brzuszku. krotko plaaklo, bardziej chyba ze strachu. spadlo z lozka na dywan.

Gość aks
dodam tylko, ze w lozeczku swoim nie chce kategorycznie zasypiac, dlatego przedpoludniowa drzemke odbywa na naszym lozku. zawsze jak sie budzi slysze, do dzis...