Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tik tik tik

dziewczyny poradzcie coś

Polecane posty

Gość tik tik tik

Jestem tak w połowie cyklu. Wegług mnie owulacja już była i od tamej pory boli mnie podbrzusze jakbym za chwile miała dostać okres a to przecież o dużo za wcześnie. Nigdy tak nie miałam. Co to może oznaczać. Pozatym piersi przy mocniejszym nacisku mnie bolą.

Gość nie mam zmartwien
ee tam, nie martw sie. mnie cycki bola zawsze w polowie cyklu i odczuwam klucie w podbrzuszu:)normalka:)

Gość tik tik tik
nie nie zastanawiam się nad ciążą bo wiem że na objawy zdecydowanie za wcześnie. Zastanawiam się raczej czy to nie jest spowodowane jakąś chorobą?

Gość baaaaardzo prosze
czasami podczas owulacji boli podbrzusze, jest to całkiem normalne. Ja tak mam zawsze, jestem zdrowa, regularnie odwiedzam gina. Wiec nie martw sie, chyba ze ból bedzie mocny, to wtedy lekarz wskazany.

Gość tik tik tik
no tak podczas tak wiem zawsze miałam ale nigdy tak długo. Dlaczego się zastanawiam się czy coś jest nie tak. Owszem staram się o dzidzie i czasami mysle czy może coś nie tak jest skoro się nie udaje . Może coś z jajnikami albo niewiadomo co. Sama już niewiem czy się tym przejmować?

Gość baaaaardzo prosze
w takim razie nie pozostaje ci nic innego, jak iść do lekarza. Zrobi ci usg i wtedy bedzie wiadomo, czy coś tam sie dzieje, czy nie. Powodzenia :)

Gość tik tik tik
chyba nie mam innego wyjścia bo mnie niepokoi ten ból wogóle czuje się jakoś fatalnie. Niewiem czy to może być związane z jajnikiami?

Gość tik tik tik
raczej to taki sam ból może odrobinkę większy

Gość glowa glowa
kochana, odpusc, bo sobie wmawiasz sobie dolegliwosci ciazowe ... ktorych nie ma szans miec pare dni po owulacji. wiec wyluzuj, ok? wiele kobiet przez cos podobnego przechodzi, i to normalne problem lezy w glowie no chyba ze takie stany powtarzaja Ci sie regularnie i te bole sa silne to wtedy smaruj do lekarza a nie na forum pytaj

Gość tik tik tik
Chyba nie czytałaś moich postów wyraźnie napisałam że nie doszukuje się objawów w ciąży bo wiem że na nie zawcześnie. A zapytałam czy ten ból może być np związany z zapaleniem jajników czy czymś innym.

Gość glowa glowa
a moim zdaniem doszukujesz sie nieprawidlowosci i potrawierdzenia ze moga swiadczyc one o ciazy ... i choc to jest irracjonalne i sama to wypierasz to tak jest jezeli takie cykle bolesne beda sie powtarzac idz do lekarza bo tu nikt ci nie powie czy masz tam w srodku wszysko ok czy nie