Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona....................

zmiana wygladu tanim kosztem...

Polecane posty

hej. wydaje mi sie ze jak na moje 18 lat ubieram sie zbyt powaznie. lubie sarosci, czern, brazy... lubie wygladac elegancko, powaznie. Nie maluje sie, jak juz ot delikatnie. Mam dlugie geste wlosy ktore nie chca sie ukladac. Szkoda mi ich ciac przez to ze dlugo walczylam aby je zapuscic. jestem brunetka... moze zmiana kolru... tylko na jaki gdy znajac siebie wiem ze nie bedzie mi sie chcialo czesto latac do fryzjera. mam jakies tam dodatki ale leza w szufladzie i nie umiem ich chyba dobierac. Powiedzicie mi, poradzcie jak tanim kosztem moge zmienic troche swoj wizerunek... lumpeksy to moj chleb powszedni ->wyprzedzajac rady

Gość bzyyyyyyyyk
nie wiem.

Gość violkatrolkalol
Też mam 18,zawsze ubierałam sie jak podlotek,a raczej jak pusta nastolatka,kolorowe bluzy,dzinsy do tego jakis blyszczacy pasek,moze i nie glupio zle znudzilo mi sie to,i od jakiegos czasu ubieram sie powazniej,mianowicie polubiłam styl pin-up i ciagle chodze w czarnym,siwym bialym albo czerwonym. Majac długie włosy jestes szczesciarą ,i nie mow ze sie nie układaja- długie włosy moga byc zmierzwuione a i tak wyglądaja super. Nie prostuj ich bo zaczna sie niszczyc,skoro az tak cie denerwują to zakładaj na noc wałki na konce lub rób delikatne sploty/warkocze. chcesz zmienic kolor i nie latac czseto do fryzjera ? zrób blond pasemka,dosłownie lika cienkich. Ja mam całe rozjasnione ,wiec co 1,5-2miesiace robie odrosty. Makijaz to sprawa wzgledna,ja uwielbiam eksperymentowac,wypróbuj rózne rzeczy-np. ciekawy efekt duzej zmiany dają ciemniejsze brwi lub usta ,wiem to po sobie. A i jeszcze jedno-kiedys tez myslałam ze zeby slicznie wyglądac trzeba miec w ciul ciuchów za mase kasy z metkami najlepszych firm,ale uwierz mi takie rzeczy leża od jakiegos czasu w szafie i nie wracam do nich,majac fajny szary sweterk i i sexowną blzuke czerwoną/czarna z dekoltem czuje sie i wyglądam o wiele lepiej :)

Gość violkatrolkalol
a jaki masz typ urody,karnacje ,kolor włosów ?

jestem Wietnamką urodzoną i wychowaną w Polsce

chciałabym się bardziej upodobnić do Polek

Gość cycuszki ma OK
nic nie kombinuj kobieto z włosami , jak masz długie i ładne w jednym kolorze to tak zostaw, pasemka zalatują wsią i już dawno nie są modne, odnośnie ciuchów to kobieco możesz bawić się kolorami i pamiętaj o najwżniejszym, kobieta zawsze najładniej i najfajniej się prezentuje w spódnicy lub sukience , reszte to są dodatki :)

Gość nic nie zmieniaj
choodnięcie tez nie potrzebne doopa i mocne uda ładnie wyglądają dla mnie

Gość nic nie zmieniaj
pooknąłbym, serio, bez żadnego zmieniania

Gość tam uj a łoj ałoj a juści
ładna dziewczyna no może zbyt nisko skanalizowana ale na boki idą nogi więc....

Gość ona................
wydaje mi sie ze cos powinnam, jak widze wszystkie wystrojone laski a ja zawsze tak na luzie to az mnie nerwy biora... czuje sie jak kopciuch. nie zawsze ale ostatnio coraz czesciej... ksy nigdy nie ma na tyle by leciec do galeri i wykupic pol kolekcji jak to mja np kolezanki ze szkoly :/

Gość nic nie zmieniaj
znaczy no nie pooknałbym, bo masz 18 lat :P ale jakbyś tak wyglądała w wieku 24-28, to wtedy tak :D 🖐️))

Gość ona................
aaa no to racja ... kilka lat robi roznice :D

Gość onibhdddf
zmiany sa glupie.

sz sliczne wlosy....nic z nimi nie rob bo popelnisz niewybaczalny blad! Tez bym chciala miec takie jak Ty. Co do kolorow to mysle, ze fiolety i ciemne odcienie czerwieni beda do ciebie pasowaly. No i usta maluj jakims ciemnoczerwonym blyszczykiem :) i bedzie git