Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninfomanka_z_nibylandi

kiedy to mi sie chce, a jemu nie...

Polecane posty

Witam! Bo ja nie wiem, czy świat zwariował czy to ja oszalałam, ale.... jestem z facetem ponad 2 miesiace, kochamy sie co jakis czas (powiedzmy, wtedy kiedy mamy okazjie) oboje nie mieszkamy sami wiec to uszczupla okazje, jednak! wydaje mi sie ze z nim nie do konca jest wszystko ok. Jestem ladna, zgrabna dziewczyna, podobam mu sie mowi ze mu na mnie zalezy ale jego 'inwencja seksualan' mnie zaskakuje. Ja bym mogla sie z nim kochac caly czas, jak tylko go widze to mam na niego ochote (a nawet ja go nie widze;) ) po prostu caly czas nawet jak padam na ryj ze zmeczenia oczy mi sie kleja i sie na stojaco to wole sie pozbykac, a on? raz mi odmowil bo cos go tam bolalo, ostatnio jak przyszedl na noc to od razu zasnal, w ogole mam wrazenie ze on nie bardzo chce mnie dotykac, ze nie lubi lizac mojej myszki, ze jego libido jest100 razy nizsze od mojego... ;( co zrobic?

kochany gladszej na oczy nie widziales ;)

Gość pixxy
Hmmm bardzo dziwna sytuacja.... ale powiem ci ze faceci czasami tacy są , np mój S. tez czasami nie ma ochoty na sex ale za to ja jestem napalona aż za dwóch ..... gdy go tak głaszcze , całuje , powoli zaczynam pieścic to zawsze nabiera ochoty ;) ( ale dzieje sie to wtedy gdy naprawde jest zmęczony po pracy ) może po prostu powinnas przejac incjatywę i pokazac mu jak bardzo go pragniesz to przekonasz sie wtedy czy rzeczywiście jest tak jak piszesz...

czy to takie nienormalne zeby oczekiwac od faceta ze na takim etapie zwiazku bedzie chcial sie kochac non stop?

Gość pixxy
no mi sie wydaje ze na takim etapie sex powinien byc na porzadku dziennym..... przynajmniej tak bylo w moim przypadku a jestem juz z moim facetem rok i nadal kochamy sie od 4-5 razy w tygodniu. Może po prostu zapytaj sie go wprost czemu taki jest i czy pociagasz go czy nie i pow. mu ze nie wiesz co o tym mysleć , zobaczysz co on an to.... a ile macie lat tak wogóle ??

ja 21 on 25, pytala mowi ze pociagam ze wszystko jest ok, ale ja tego nie czuje ;/ b ezsensu...

dodam tylko że mój chłopak ma na imię Klaudia i m strasznie kudłatą cipkę

ci co sie podszywaja to jacys zyciowi desperaci co? ;)

Gość mirexx
Swoją atrakcyjnościa i pewnością siebie onieśmielasz go. Poza tym zauwasz, że nie nie zawsze musi być tak że jak ty chcesz to chlop zawsze musi też chcieć.

Gość facet299
to zalezy od temperamentu, ja bym chcial sie bzykac co chwile kiedy ją mam przy sobie, jej wystarcza sporadycznie

Gość serek_homogejnizowany
lubię dotykać czipsy.

Gość Johnny_Palcow
Czy to normalne że na jednej stopie mam 3 palce na drugiej 6 ? A i czy paznokieć na przyrodzeniu można malować czy nie wypada? POMOCY