Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Już ktoś ciśnienia nie wytrzymał, ale tak jak pisałem, takie rzeczy się całe życie pamięta...

Polecane posty

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Haha na co ty liczysz. Za każdym razem udaje ze nie bylo tematu. Bo co ma głąb powiedzieć przed faktem postawionym. I taki kmiot ma czelność wmawiać picie komukolwiek hahaha. 

Wiem, dokładnie - omija temat i jedzie z tą chorobą psychiczną po prostu dalej w zaparte (hotka na forum o kupie, blask 50-letniej wariatki). Liczy na te kilka osób, które jej nie piszą wprost "stara wariatko", tylko udają, że tematu nie ma. Szok i niedowierzanie (a za każdym razem myślę, że nic mnie już w jej przypadku nie zaskoczy). 

4 minuty temu, RC_+ napisał:

Ale wszystko u notariusza musi być, bo umowa na słowo to za mało z takimi kwotami 😉

No wiadomo ewentualnie może mi pożyczyć z 30-100 pod rtv towar allegro to też może być 

6 minut temu, Biała czekolada tak napisał:

Na inwestycje możemy zrobić 2 wersje stracę sprzedam mieszkanie i ci oddam a sobie kawalerkę albo druga pół ryzyka bierzesz na siebie i będzie 5mln to dzielimy się kasom po równo 

Idź do banku 😄Ja mam wydatki po Nowym Roku 💃🌲🪶

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Wiem, dokładnie - omija temat i jedzie z tą chorobą psychiczną po prostu dalej w zaparte (hotka na forum o kupie, blask 50-letniej wariatki). Liczy na te kilka osób, które jej nie piszą wprost "stara wariatko", tylko udają, że tematu nie ma. Szok i niedowierzanie (a za każdym razem myślę, że nic mnie już w jej przypadku nie zaskoczy). 

Ani razu sie nie odniosła a trol jej przytakuje. Mnie to już nawet nie śmieszy bo to w sumie jest bardzo smutne gdy 2 osoby muszą udawac z powodu chorej głowy

A wy się dopiero obudziłyscie? Jaka normalna kobieta w wieku 55 lat pisze o sobie per hotka? Infantylizm do kwadratu. A ty wieczorna do mnie nie pisz bo nie mam zamiaru się z tobą kumać w żadnej treści i formie. 

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Ani razu sie nie odniosła a trol jej przytakuje. Mnie to już nawet nie śmieszy bo to w sumie jest bardzo smutne gdy 2 osoby muszą udawac z powodu chorej głowy

One obie mają jakieś poważne zaburzenia. Wątpię w ogóle tę pracę tej drugiej (ewentualnie do pierwszego zapicia). Totalny krindż. 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Idź do banku 😄Ja mam wydatki po Nowym Roku 💃🌲🪶

Ale bym ci oddal po 3latach np 2x tyle chyba że bez ryzyka mojego to połowę np 5mln

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

One obie mają jakieś poważne zaburzenia. Wątpię w ogóle tę pracę tej drugiej (ewentualnie do pierwszego zapicia). Totalny krindż. 

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

3 minuty temu, big buu napisał:

A wy się dopiero obudziłyscie? Jaka normalna kobieta w wieku 55 lat pisze o sobie per hotka? Infantylizm do kwadratu. A ty wieczorna do mnie nie pisz bo nie mam zamiaru się z tobą kumać w żadnej treści i formie. 

Ty masz coś z głową chlopie. Zlewam cie totalnie odkąd tu wlazłeś. Masz paranoje jak lysa?

52 minuty temu, RC_+ napisał:

A nie chciałbyś wyspy kuchennej? Mi się strasznie podobają i zrobiłem sobie taką wyspę, a la mini bar w kuchni ze stołkami i fajnie wyszło.

a moja miała mieszkanie z wyspo i ją rozwaliła xD

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

O hej Ziemniak, pamiętasz jak mnie Libed pomylił z czeską modelką? 🤪

Wyspa to gdy jest aneks kuchenny ja bym tutaj nie rozwalił sciany bo fajnie mam w sypialni 

4 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Ale bym ci oddal po 3latach np 2x tyle chyba że bez ryzyka mojego to połowę np 5mln

Nic z tego. Pieniądze lubią ciszę 💃💞

4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ty masz coś z głową chlopie. Zlewam cie totalnie odkąd tu wlazłeś. Masz paranoje jak lysa?

Już nieraz jak coś napisałem o łysej odebrałaś  to jako chęć skumania się z tobą, tylko dlatego piszę że ja się tu z nikim  nie zamierzam zaprzyjaźniać. Tyle 🙂

Zwłaszcza jak macie kłótnie itd

Edytowano przez big buu

33 minuty temu, Szon patrol napisał:

Ziemniak, a ty pamiętasz jak mnie nażyczony pomylił z czeską modelką? To była dopiero kupa śmiechu, wiem że na mnie lecisz, zawsze na mnie leciałeś 🤪

nom w sumie lecę na krejzii bo jest zabawna i na Szynszylę też

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nic z tego. Pieniądze lubią ciszę 💃💞

Hahaha napisała baba która codziennie chwali się dobytkiem i praca w kamieniołomach xD cisza jak ta xD

Przed chwilą, big buu napisał:

Już nieraz jak coś napisałem o łysej odebrałaś  to jako chęć skumania się z tobą, tylko dlatego piszę że ja się tu z nikim  nie zamierzam zaprzyjaźniać. Tyle 🙂

Wez ty kùrwa zmien dilera serio

nom w sumie lecę na krejzii bo jest zabawna i na Szynszylę też

ja na ciebie też tylko nic nie mów mojemu nażyczonemu 

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

39 minut temu, Szon patrol napisał:

bo ja jestem taka krejzolka już sama nie wiem ile mam kont, muszę się zapytać nażyczonego żeby nie było wpadki kontowej 🤪 jak z tymi kolumnowymi nogami w butelce piwa 🤪

Dawaj qweta dawaj, na razie totalny bezbek, ale wierze w ciebie;)

5 minut temu, mr_Kumpir napisał:

No różne ludzie mają wizje artystyczne na kuchnie... cóż zrobić... 😉

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

Tu

Szybka jesteś 🫡

5 minut temu, Szon patrol napisał:

O hej Ziemniak, pamiętasz jak mnie Libed pomylił z czeską modelką? 🤪

nie pamiętam Qwerty 😞

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto