Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mama

Madalinskiego Warszawa

Polecane posty

Gość zaraz mama

Witam, termin porodu mam na koniec stycznia 2010, i teraz sie zastanawiam, bo chcialabym wynajac sale do porodu i czy taka moziwosc istnieje na Madalinskiego w Warszawie, ile to kosztuje i czy trzeba wczesniej sie jakos zapisac, zarezerwowac? i czy znieczulenie jest tam bezplatne? nie moge sie dostac na ich strone dlatego prosze Was kochane mamy o informacje. Jesli macie info na temat innych warszawskich szpitali to tez bardzo poprosze.

nie znam szczegolow, ale slyszalam od znajomej, ze polozna + znieczulenie + sala 1 os = ok 2500 zl

jak ja rodzilam w zeszlym roku to znieczulenie plus polozna taki pakiet bylo po 1500, a samo znieczulaenie 700 a polozna 1200, sala cos ok 300 zl byla ale tam jest tylko jedna 2-osobowa reszta to pojedyncze wiec jak dwusobowa jest zajeta to klada na pojedyncza za darmo, porod sn mnie ominal i mialam cc i na madalinskiego przy cc moze byz maz i my za to nie placilismy, niby trzeba kupic jakis stroj dla niego za ok 100 zl ale ja mialam cc w nocy i maz dostal cos od poloznych

ogolnie polecam szpital, uratowali tam mojego synka i mnie, szczegolnie dr Piasecka, prawdziwy lekarz z powolania

Gość fgedg
rodziłam na madalińskiego w styczniu 2008r. sala kosztowała 400zł jednoosobowa a znieczulenie 700zł położnej i lekarza nie opłacałam i miałam super atmosferę a położna która do mnie przychodziła była super.. delikatna i bardzo zarazem stanowcza :-D traktowała mnie jak swoją pacjentkę a nie jak kolejną rodzącą .. nie pamiętam jak się nazywała niestety a;e poród wyszedł mnie 1100zł..

Gość zaraz mama
dziekuje za odpowiedz, moze ktoras z mam ma jeszcze jakies aktualne info?

Gość zaraz mama
Kobitk a moze macie info o Karowej? Inflanckiej ?

ja tez tam zamierzam rodzić..... i przeczytałam na stonie ze znieczulenie razem z polozna 1700 zł, osobno drozej wychodzi...sala moze byc pojedyncza nawet bezpłatna zalezy od sytuacji..ogólnie polecany szital, bardziej niz zelazna , inflancka, czy karowa....

Wystarczy wejść na stronkę internetową szpitala znajdziesz tam cennik i wszystkie informacje dotyczące co i jak. A po co chcesz sale rezerwować jeśli oni mają tam głównie jednoosobowe z tego co sie orientuje jest tylko jedna dwójka. ?? Więc po co ...czy Wy nie przesadzacie dziewczyny. Pozdrawiam.