Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszywacz do kartek

Dziewczyna uwaza ze za wesele powinien placic facet jesli ma klase

Polecane posty

Gość aloe
"przecież phi wyraźnie pisze, że nie ocenia tak wszystkich facetów i wszystkich bab tylko podaje przykłady z życia ale wy tępe jesteście naprawdę czytać nie potraficie a mordy na lewo i prawo drą ;p" ajaki zwiazek z tematem maja zale jakiegos wylenialego siersciucha ?

Dzielić koszty po połowie! Nie tylko facet płaci! Jeśli panna nie chce się dołożyć,wymiguje się klasą faceta,wiemy jaki to powód.:-)tak najlepiej dobra wymówka!:) Żałosne.Nie broniąc facetów,oni też (nie wszyscy)robią wiele,bynajmniej powinni).Każdy ma trudne swoje obowiązki. Do mężczyzn:Jak tak swoje "damy"nauczyliście to teraz nie płaczcie. Pokażcie swoim paniom,że też możecie od czasu do czasu być nie gentelmenami z klasą,ot zechcą was lub nie!Pozdrawiam:)

"Zapomniales ze takie jak ja staj na ulicy pokazuja palcem ten i juz po ptokach" - masz na myśli że ptoki spiehdalaja w podskokach, żebyś przypadkiem na nich nie pokazała? :P

"Mam nadzieje ze niektore kobiety jednak troche pomysla zanim zdecyduja sie na zwiazek" - oby niektóre myślały jak najdłużej... i najlepiej poprzestały na tym etapie:P

Gość phi a ja uwazam za normalne
Nie wiem co maja zale wylenialego sierscucha bo jak narazie nie widze tu takowego, chyba ze masz na mysli te gisty bez futra:D A ty dziecko nie wtryniaj se tam gdzie stars rozmawiaja:D

jesteś stara?? to jednak cię nie wezme po co mi krowie próchno straciłem tylko czas idź się posmyraj wymionami gdzie indziej

Gość aloe
morda dziewko z kariera sluzki :d

Gość bez nicka i podszywów
ja nie wiem co w tym nienormalnego co phi pisze.... racja razy 100. Jak co niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem to do podstawówki śmigać, widać, że z podst. za dupkę wypchali a nie nauczyli podstawowych czynności jaką jest czytanie ze zrozumieniem

Dziewczyny pozdrawiam was i mam nadzieje ze czasem zastanowicie sie nad wlasnym zyciem. A wszytkich leni z kafeteri zapraszam do zapoznania sie ze stronka http://kulinarne.info/ polecam. zamiast siedziec i sie obijac moze cos sie nauczycie:D

Gość dfjgszjdhglsk
miazga jesteś transwestytą? na 1 stronie pisze, że to forum dla kobiet

Gość kokosowe cudo
a mi rece opadaja jak takie wypowiedzi czytam, taki to wszystko powie by usprawiedliwic swoje pazerstwo!

phi wyślij jakieś ciekawe stronki z przepisami ;) (dodam, że nie jestem leniem ) :P

ale widzisz zrobiłem sobie specjalny link i umiejętnie omijam pierwszą stronę :) i zaszczycam was swoją obecnością wielmożny JA :)

Gość dfjgszjdhglsk
frustraci życiowi ::D:D baby was nie chciały to w sumie nie dziwić się takowego słownictwa i poziomu kultury na BABSKIM FORUM ;]

to tyczyło się rozmowy zanim jakieś buraki nie zaczęły jej najeżdżać i wyzywać no ale cóż kafeteria na tym polega byleby tylko się wyzywać co nie?" od pierwszego wpisu brak tutaj jakiejkolwiek dyskusji :D

oczywiscie wiekszosc z tych leni jak widac to prostaki ale co zrobic. Wszedzie pelno tego dziadostwa inajgorsze ze nie da sie tego wytepic tak latwo. Siedzi to takie durne i proste i uwiera jak pryszcz na dupie. Take cos to ju kompletnie sie ne nadaje do niczego. Zeby jeszcze skladnie pisalo to pol biedy ale to nawet wyslowic sie nie potrafi:D Bez nicka i podszywow- hmmm dlatego tak pisza bo to banda prostakow co to siedza na babskim forum bo w realu to penie malo ktora zwraca uwage na nch a na forum to i popyskowac moga:D

Gość pies z kulawa noga
by ich nie chcial. A nie kulawy to pewnie nawet nogi by nie zadral zeby oznaczyc teren. Rzeczywiscie jedzie tu wiesniactwem i to grubym. Ci to pewnie nie w domu leza ale pod sklepem stoja...

jak pale papierosy pod prysznicem to raczej nie gasna :P

mam ryj jak dupa po sraniu

a niech sobie poszczekają za chwile i tak pójdą na inny topik szczekać :D widać muszą gdzieś kompleksy leczyć ;]

no cóż ja mam nicka jestem genialny i wyjątkowy no i skromny w hooj fotoofert od napalonych krów proszę do mnie nie wysyłać nie dla krów delicje :P

"miazga jesteś transwestytą? na 1 stronie pisze, że to forum dla kobiet" - Kto pisze? Mnie w szkole uczyli, że mówi się "jest napisane" :P " 13:29 [zgłoś do usunięcia] phi a ja uwazam za normalne tak rozmowa stala sie niekulturalna i malo ambitna, wiec zmienie temat" I trzynaście minut później.... " 13:42 [zgłoś do usunięcia] phi a ja uwazam za normalne oczywiscie wiekszosc z tych leni jak widac to prostaki ale co zrobic. Wszedzie pelno tego dziadostwa inajgorsze ze nie da sie tego wytepic tak latwo. Siedzi to takie durne i proste i uwiera jak pryszcz na dupie. Take cos to ju kompletnie sie ne nadaje do niczego. Zeby jeszcze skladnie pisalo to pol biedy ale to nawet wyslowic sie nie potrafi Bez nicka i podszywow- hmmm dlatego tak pisza bo to banda prostakow co to siedza na babskim forum bo w realu to penie malo ktora zwraca uwage na nch a na forum to i popyskowac moga" Widzę, że mamy różne definicje słów "kultura" i "ambicja"...

Gość jak widzę
jak jakieś ofermy żcyiowe i niedołęgi co uważają się za facetów i wypowiadają się na damskim forum to mam ochotę rzygnąć. Cioty pospolite

mało stanowczy ty też sobie poszczekać musisz? szczekaj szczekaj tylko najpierw popatrz na swoje wypowiedzi.