Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszywacz do kartek

Dziewczyna uwaza ze za wesele powinien placic facet jesli ma klase

Polecane posty

Gość Normalna kobieta ok 30
Hahaha! Mam złą wiadomość-nie zapieprzam na 2 etaty :D Przykro mi bardzo, że Ty tak :( Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Masz rację, po przyjściu do domu nie włączam "M jak miłość", bo nie oglądam idiotycznych, odmóżdżających seriali dla ludzi o IQ szklanki wody. Tu mnie masz :D Powiadasz, że przychodził i darł się od progu, że głodny? Jej! Z całym szacunkiem, ale czy temu panu rączki z pupy wyrosły? Po co się dawałaś? Twoja wina i tyle. Wolał piwo z kumplami? Cóż... pewnie mu zabraniałaś i próbowałaś trzymać pod pantoflem, więc nic dziwnego, że urwał się jak pies z łańcucha. Na pytanie czy znam facetów pracujących, gotujących i opiekujących się dziećmi odpowiadam, że znam. I to nie jednego.

phi a ja uwazam za normalne jesteś durna aż mokra łamaga życiowa niepotrafi toto zbudować i utrzymać związku i się żali na forume popłacz sobie popłacz samotna krowo 🌻

Chcialbys zeby zapitalala w domu i jeszcze wspomgala twoj nedzny budzet swoja pensja' Twoja wyobraznia jest wrecz niebotyczna :D

Gość bez nicka i podszywów
chodzi mi o inne wypowiedzi phi również :) pisze prawdę, ale nie wszystkie baby dadzą sobie to przemówić. Większość kobiet robi z siebie nędzne cierpiętnice i służące ale wmawiają wszystkim, że są najszczęśliwszymi kobietami na świecie :D porażka :classic_cool:

Gość phi a ja uwazam za normalne
jasne ze nie wszyscy, ale chodzi o ta wiekszosc ktora wiedzie prym.

Gość baby to by chciały wszystko
Facet ma płacić, a one jak im się będzie podobać to coś z siebie dadza!!! Chciałyście równych praw to wszystko po równo - a jak nie to posag wnieść i do kuchni robić!!!

phi a ja uwazam za normalne facei wszystko by chceili zeby im robic ale koszty dzielic po polowie. Szkoda ze prania sprzatania i gotowania rowniez nie chca dzielic po polowie Wspolczuje facetow, ktorymi sie otaczasz... ciazy tez jakos nie nosza w polowie ... i wyksztalcenia.... Dziwi mnie tez podejscie niektorych idiotek ktore nadal nie rozumieja pewnych oczywistych kwesti tylko zgrywaja niezalezne pindy. I to wlasnie przez takie jak te wyzej pindolindy faceci tak sie rozpanoszyli. Jakies przyklady?

jesteś durna aż mokra łamaga życiowa niepotrafi toto zbudować i utrzymać związku i się żali na forume popłacz sobie popłacz samotna krowo nie zalezy mi na utrzymywanu czegos co nie sprawia mi radosci i ne jest dla mnie zrodlem satsfakcji zyciowej, w czym czuje sie udreczona i wykorzystywana. A jak taki niedojda jak ty nie potrafi zrozumiec ze sa kobiety ktore nie daja sie wykorzystywac, bo pewnie przyzwyczailes sie do swojej co to placze po katach a i tak zapitala na dwa a nawet trzy etaty zeby szanowny mezus mial za co zatankowac swoja bryke i mial cieply obiad podany wielki zadarty nochal:D Ciesz sie ze nie trafiles na mnie bo szybko bys wracal tam skad przyszedles:D

Gość baby się rozpanoszyły
w głowach się glupim pindom poprzewracało. Cz\hcą tylko kasa za nic.

a ja zgadzam się z phi :) i dodam, że nie jestem, żadną samotną kwoką, która zrzędzi, narzeka itd, tylko szczęśliwą dziewczyną w szczęśliwym związku :) Oboje z partnerem jesteśmy bardzo szczęśliwi i dbamy nawzajem o SIEBIE. patrzę realistycznie na świat oraz spotykałam się z wieloma przypadkami jak to u innych jest w związku. Porażki, w większości tak jak właśnie opisuje phi . Smutne to a zapewne wynika to z niezgodności charakterów.

phi a ja uwazam za normalne" widzę ze szczekasz nadal :D Coś ci facet musiał zdrowo zalezc za skórę skoro tak trabisz o tych obiadach i etatach od ponad godziny czasu :D doczekam sie twojej odpowiedzi na tytułowe pytanie czy nadal bedziesz ujadała i robiła z siebie pokutnicę :P ?

Wspolczuje facetow, ktorymi sie otaczasz... wszystkie sie takimi otaczamy a jesli ty nie to nie wiem gdzie sie ukrylas. Pamietaj tylko ze nie jedna jaskolka czyni wiosne i toze spotkalas akurt mezczyne ktory nie jest oblesnym bufonem nie oznacza ze takich nie ma. A jesli chcesz przyklady to musiala bys popracowac w mojej firmie pelno tu takic udreczonych kobiet, moje kolezanki z mlodych lat sliczne dziewczyny a teraz kobiety ledwo po trzydziestce a umeczone jak by mialy z 50 za soba i z wygladu i zachowania. Znam tych ludzi. Prosty przyklad spotkan towarzyskch gdze schodza sie goscie, kto przygotowuje impreze i obsluguje gosci caly wieczor? No wiadomo:D

. Smutne to a zapewne wynika to z niezgodności charakterów. raczej z wrodzonych nawyków ... Tylko trzeba zadac sobie pytanie .... Czy aby te naiwniary nie łudziły sie że mężuś po ślubie sie zmieni ? Moga mieć pretensje tylko i wyłacznie do siebie ze zwiazały sie z kims z kim przed ślubem wiedziały ze nie bedzie sielanki po przysiedze małzenskiej

"nie zalezy mi na utrzymywanu czegos co nie sprawia mi radosci" związek to coś więcej niż wieczny ubaw po pachy problemy są po to żeby je rozwiązywać a nie uciekać przed nimi na forume i biadolić mamejo bez szkoły

Regres a może ty byś przestała szczekać co?? bo póki co phi pisze prawdziwie a wy jakbyście udawały jakieś księżniczki z bajki, które całe życie są noszone na rękach...

Prosty przyklad spotkan towarzyskch gdze schodza sie goscie, kto przygotowuje impreze i obsluguje gosci caly wieczor? No wiadomo" kelnerzy :D bidna ta twoja firma :O

Gość Normalna kobieta ok 30
"[zgłoś do usunięcia] phi a ja uwazam za normalne Jakie urazone towarzycho he he he. Pewne oczywiste fakty jednak raza co poniektore fajtlapy zyciowe w oczy. A szczegolnie te "normalne kobiety" ktorym sie wydaje ze bedzie zapieprzac cale zycie na dwa etaty w domu i pracy a przy podziale majatku bedzie dzielone pod wzgledem wkladu pracy i pieniedzy. Gdyby takk mialo byc to dostala bys calosc No ale kochana to juz twoja sprawa jesli chcesz byc cierpietnica zyciowa i oczekiwc wdziecznosci od faceta. Zapamietaj sobie ze spoleczenstwo zawsze bedzie oczekiwalo od kobiety dbania o dom a jednoczesnie bada zeskarpecialych facetow wkadu pienieznego. Widzialas faceta ktory przyrzadza obiadki, pierze sprzata i lata na zakupy, jednoczesnie odbierajac dziecko z przedszkola podczas gdy jego zona wraca sobie spokojnie do domu siada przed telewizorem i wlacza m jak milosc???? he he he napewno nie a odwrotne widuje ciagle na kazdym kroku. Wiec nie pitol ze u ciebie tak swietnie dzielicie sie obowiazkami. U mnie tez na poczatku sie dzielililismy a pozniej niestety wolal na piwo isc jak trzeba bylo cos zrobic." Jeszcze w zasadzie się ustosunkuję. Cierpiętnica? Jaaa??? O jejku... no to mi pojechałaś :D Wdzięczność, a wiesz gdzie ja mam wdzięczność faceta? Dokładnie tam. Zakłada rodzinę, więc jest świadomy tego, że czasy kur domowych dawno się skończyły i nikt nie będzie usługiwał swojemu panu i władcy. Przykro mi, że dałaś się tak wmanipulować, naprawdę. A społeczeństwo będzie tego oczekiwać tak długo, aż takie zaściankowe kobiety jak Ty nie znikną z powierzchni ziemi. Ty, Ciebie-piszemy z dużej litery tak nawiasem mówiąc.

Heh, autor napisał jeden post a Wy się ciągle produkujecie. W tej sytuacja 10/10 za udane prowo " no no ale MS zobacz jak ta jedna sie tutaj zdrowo pieni :) Ma nadprogramową awersję do płci męskiej :) Fajnie można sie pośmiać z takich frustratek ;)

doczekam sie twojej odpowiedzi na tytułowe pytanie czy nadal bedziesz ujadała i robiła z siebie pokutnicę do pokutnicy to mi daleko, bo jesli czytales uwaznie to ja juz nie mam zadnego pasozyta nad soba. Zarabiam sama dla siebie i sama za siebe robie wszystko. Odpowiada mi calkowicie wolny zwiazek gdzie spotykam sie z mezczyznami na "wolnej stopie" sama place za siebie ale i sama za siebie sprzatam i sama siebie obsluguje. A nie jak kiedys nie dosc ze sama za siebie placilam to jeszce musialam obslugiwac wszechstronnie pasozyta jeszcze za pasozyta placic:O A pasozyt odkladal pieniazki i zabawial sie z kolegami. A tytulowe pytanie ad. wesela to juz chyba ich wspolna decyzja jak sie podziela kosztami.

Regres a może ty byś przestała szczekać co?? bo póki co phi pisze prawdziwie a wy jakbyście udawały jakieś księżniczki z bajki, które całe życie są noszone na rękach." widzisz jak to ci powiedzieć :) Szczekasz i nie czytasz tego co inni piszą ... Nie dośc ze nieuk jestes , to do tego jeszcze brak u ciebie inteligencji :) Jak bys miała chociaz odrobine dobrej woli i czytała ze zrozumieniem teksty które tu sa pisane to doczytała bys że Regres to nie zona ani kochanka :)

Żałosna jesteś naprawdę :O:O tylko innych od nieuków potrafisz wyzywać ?:O jak nie od krowy to od nieuka itd to jest twój poziom?

A tytulowe pytanie ad. wesela to juz chyba ich wspolna decyzja jak sie podziela kosztami." czyli generalnie temat potraktowałaś do wyrzucanie z siebie żalu ... Chciałaś sie po prostu wypłakać i wyżalić ? :D :classic_cool:

A pasozyt odkladal pieniazki i zabawial sie z kolegami" a ty bidulo pewnie nie wiedziłas ze on taki jest ? I naiwnie wierzyłas ze po slubie sie zmieni ? a tu zonk .... :P

A społeczeństwo będzie tego oczekiwać tak długo, aż takie zaściankowe kobiety jak Ty nie znikną z powierzchni ziemi. no tak zasciankowe kobiety:D Odezwala sie wyzwolona i nowoczesna Pani domu. tez mi sie tak wydawalo jak wstepowalam w zwiazek malzenski:D Nowoczesnie bylo pol roku a pozniej przeszlismy jednek do zacofania i zasciankowosci:D Czyli zostalam parobkiem od wszystkiego.

ja nie jestem żadna PHI tylko poparłam ją ale widać, że ty musisz sobie poszczekać na innych ktokolwiek się z twoim zdaniem nie zgodzi. Prostaczka, to jest forum i każdy się będzie wypowiadał jakbyś nie wiedziała. Ale wiadomo jak ktoś się z tobą już nie zgadza to jest zwykłym nieukiem .... żal żal żal :classic_cool:

"Phi", tak trzymac! ;) To faceci sie burza bo maja zranione ego. Juz nie sa tacy mescy jak kiedys. Teraz tylko sfrustrowani i zostalo im wypisywanie anonimowo na forum kobiecym, zeby sobie ulzyc. :D

związek to coś więcej niż wieczny ubaw po pachy problemy są po to żeby je rozwiązywać a nie uciekać przed nimi na forume i biadolić mamejo bez szkoły zwiazek to rowniez partnerstwo, szacunek i pomoc. Gdy tego brak to niestety sie konczy. Ne zamierzam tkwic w czyms w czym jestem parobkiem do roboty i obslugi. NIe uciekam na forum i nie biadole tylko udzielam wskazowek innym wykorzystywanym. A jesli chodzi o moja szkole to napewno chcialbys taka ukonczyc. Tylko taki ciemniak moze tak formulowac zdania ktore nie maja ladu ani skladu. Nie zablysles ciapo:O Za robote sie wez lub pocwicz skladne wypowiadanie sie na forum lub gdzie kolwiek indziej:D Flejo bez ladu i skadu:D