Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaw9

co z naszą zimą?

Polecane posty

Gość olaw9

Ocieplenie klimatu ehh.. grudzień a na dworze jak na wiosne :/ juz nie pamietam kiedy była prawdziwa zima. Spadnie chociaz snieg na swieta, ktos sie orientuje? :/

Gość chcę ćwiczyć
wczoraj w tvn byly prognozy na swieta i bedzie wtedy od 6-9 stopni i zero sniegu:(

Gość olaw9
no to pięknie :(

są różne wersje. jedni mówią że śnieg będzie na święta a inni że dopiero w lutym. ja obstawiam raczej luty

Gość koniec rozrostu
tak, przyroda szaleje. Ten koniec swiata w 2012 to chyba nie bajka.

Gość .....ot ..co.....
pogoda 16dniowa mowi, ze na swieta spadnie snieg. mrozno ma byc juz od 13tego. i komu teraz wierzyc?

Gość zdecydowanie najladniejszym
i bardzo dobrze. Niecierpie sniegu, spozniajacych sie o godzine autobosow, zmarznietych nog i rak, skrobanai i odsniezania szyb i nie tylko, slizkiego chodnika, upadkow, brodzenia w tej brei, zniszczonych sola i sniegiem butow. Snieg chyba lubia tylko ci co siedza w domu i nic nie robia. I sobie moga na pol godzinki wyjsc na sanki :O

Gość .....ot ..co.....
W całej Polsce w okresie świątecznym ma być mroźno ale bez opadów. Śnieg prawdopodobnie wystąpi jedynie w górach. Temperatury będą się wahać od około +2 do -7 stopni Celsjusza. Najcieplej będzie na północy kraju w województwach pomorskich (od +2 do -3 stopni), najzimniej na Suwalszczyźnie (-2 do -7) i południu (0 do -6)

Masakra ! je 8 grudnia, a za oknem zielono i ptaszki ćwierkają :( CHCĘ ZIMĘ!!!!

Gość .....ot ..co.....
do tej co nie lubi sniegu. w okresie od grudnia do lutego i tak bedzie mrozno i zimno i chcac nie chca bedziesz marzla w nogi i rece. tylko zamiast snieg na dworze bedzie szaro i buro :O ja wole snieg, przynajmniej rozswietla szare ulice i jest jasniej

Ale przynajmniej autobus na czas przyjedzie, buty mi sie nie zniszcza i nie polamie sobie nog, bo zarzadcy drog maja nas w dupie i nie wiedza co to piasek.

chcialabym zeby przez zime byla taka pogoda jak dzis, no moze troche slonka by sie przydalo. Byloby milo :)

Gość .....ot ..co.....
mowisz tak jakby co roku lamaly ci sie nogi przez snieg :D ja na sniegu sie nigdy nie wywalilam :P

Jak można nie lubić zimy? :) To najpiękniejsza pora roku, związana ze Świętami Bożego Narodzenia...:)