Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie radze sobie teraz..

Obciełam włosy do ramion, było wszystko pięknie dopóki ich nie umyłam....

Polecane posty

Nie mam pojęcia jak sobie z nimi teraz radzić, zawsze miałam dłuższe, za łopatki ale były już zniszczone więc zdecydowałam sie na cięcie, dotykają ramion lekko. Fryzjerka wysuszyła wymodelowała, użyła prostownicy były takie lejące i super w dotyku... po pierwszym umyciu moje włosy wyglądaja jak ...szczotka. Zamiast gładkich i lśniących zobaczyłam sterczące, matowe i szorstkie włosy :( :( :( w zakładzie fryzjerskim polecano mi kerastase - cement ale to jak dla mnie za drogie. Czy są jakieś tańsze odpowiedniki? Może jakaś maska?? NA allegro widziałam niby odpowiednik z Loreala - Absolut Repair ale czy to zda egzamin? Nie chcę teraz co mycie używać prostownicy bo wykończę te moje biedne włosy a póki co to jedyny sposób, żeby jakoś wyglądały..

Gość
polecam maseczke wax jest do blond wlosow i do ciemnych kosztuje 17 zl a aptece

Gość 34trgh
wax to maseczka do skory glowy a nie wlosow

ja polecam ta ze schwarzkopfa,tez cos tam repair bez splukiwania,ale wlosy sie tluszcza...ale fakt faktem-sa blyszczace:)

Gość ajt
a ja polecam jedwab do włosow. kosztuje pewnie z 9 zł.

Gość
Ja polecam fioletowy gliss kurr razem z odżywką do tego jedwab i włosy są super,właśnie takie gładkie i lejące i bardzo bardzo błyszczą :)

Wax kiedyś miałam i u mnie się on nie sprawdził, kupowąłam w aptece więc raczej nie trafiłam na jakieś rozcieńczane. Jedwab do włosów mam i używam od dłuższego czasu ale ODRADZAM teraz w składzie jest nie wiedzieć czemu alkohol którego wcześniej nie było! Włosy zamiast nawilżone ją bardziej suche jestem zawiedziona :( Do -- tak szczerze --- o czym piszesz jakaś maska, sprawy, odżywka?? Dziś jade do hurtowni fryzjerskiej i do hipermarketu więc coś kupie tylko błagam poradźcie coś jeszcze

Gość
kotka Wax jest tylko do włosów jasnych?

Gość
jest do jasnych i taki do wszystkich innych do ciem nyc rudych

Gość
Ja jestem uzależniona od tego gliss kurra świetny jest szczególnie do włosów kręconych.

xazui - do włosów ciemnych wax też jest. Ja nie używałam jej jak piszą w linku podanym przez kotkę - na ciepło.. moze dlatego nie pomogła...?? Na pewno dziś poszukam tej Gliss kur fioletowa zapamiętałam :) P.S. Polecam pantene pro-v, włosy są fajne tzn są gładsze i dobrze sierozczesują ale nic pozatym. Szopa jak była tak jest..

Gość dwie dobre maseczki
jedna z Fructis: Nutrigładki, nabłyszcza, wygładza, włosy są supermiękkie, polecam też szampon z tej serii 2w1 radzi sobie nawet z rozjaśnianymi włosami typu kopa siana dobra jest też nowa maseczka Herbal Essences, z serii Nawilżanie po brzegi (niebieskie opakowanie) pachnie wanilią i kokosem pięknie nabłyszcza, wygładza, włosy się łatwo rozczesują, są megamiękkie, o dziwo zapach jest tak trwały że czuję go nawet do następnego mycia włosów nie próbowałam szamponu i odżywki z tej serii ale podejrzewam że jest równie skuteczny

Własnie znalazłam tą niebieską nową z lini herbal essence: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32116-opis-Clairol-Herbal-Essences-Hello-Hydration-Hydration-Intensive-Mask-Maska-do-wlosow-Nawilzenie-po-brzegi.htm ma super opinie i chyba się skusze na nią cena fajna:) jak nie pomoże wtedy zainwestuje w coś profesjonalnego. Do tego coś ochronnego na włosy do prostownicy CO POLECACIE?

po przeczytaniu wszystkich oponii poprostu NAPALIŁAM SIĘ :D :D :D na tę niebieską maseczkę, uwielbiam jak włosy długo pachną a ta maseczka niby to spełnia. No nic dziś na 1000% ją nabędę :) Teraz tylko coś chronnego do włosów, moze być nabłyszczające byle dobrze chroniło przed szkodliwym działaniem ciepła.

Gość o rety ale mnie dołujesz
dziewczyno!!! też mam włosy za ramiona i dziś je idę obciąć - dość dużo :( ale mam nadzieję, że sobie z nimi poradzę po obcięciu dzięki tym wszystkim rado :D

Gość sprawdz odzywke do splukiwania
gliss kur plynny jedwab (w takim rozowo-opalizujacym opakowaniu) i kallos placenta (do dostania na allegro, za 1litr placisz kilkanascie zloty, wiec grosze a jest naprawde swietna) :)