Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu sad lady

Jestem ZALAMANA linkiem jaki byly chlopak mi przeslal na gg

Polecane posty

Gość uuu sad lady

http://www.youtube.com/watch?v=oxrFbsI8QGo zerwalam z nim bo nie chcial ze mna mieszkac i nie mial konkretnych planow wobec mnie ma 28 lat ja 26 .A nawet to on u mnie pomieszkiwal Samochodu tez nie ma .. a w piosence jest ze wozila sie jego bryka ... Nie rozumiem po co przeslal mi tego linka i jestem zdziwona ze slucha takiej musyki

i dobrze ze z chamem skonczylas, ma 28 lat i taka muze slucha.. slowa skierowane do ciebie ..

Gość uuu sad lady
Ale ja nie jestem zadna blachara on nie ma swojego auta ,tylko rower. Pomieszkiwal u mnie , pomoglam mu nawet w zalatwieniu pewnej urzedowej sprawy . Nie odzywamy sie do siebie miesiac a on z tym linkiem wyskoczyl - szok!!!!! Nie odpowiadalo mi to ze nie chcial wynajac ze mna innego mieszkania a ma dosc dobra prace , ja tez mam prace . Pomieszkiwal u mnie i mojego brata , palil trawe i lubial alkohol i dlatego z nim zerwalam

Gość uhuhaha
Przestan ta pozal sie Boze "piosenka" to kawalek dla zakompleksionych frajerow, ktorzy sami machaja wszedzie ogonem, a potem chor skrzywdzonych aniolkow placze, jacy oni byli dobrzy a tylko od nich kasy chca :(

Gość uhuhaha
wyslij mu kawalek Mei-Przykre ale prawdziwe gwarantuje ze kopara mu opadnie ;]