Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PszczolkaMaja24

Najglupsze rzeczy ktore zrobilyscie/zrobiliscie gdy byliscie zakochani

Polecane posty

Gość eksy
1. wiedziałam o której codziennie mijał mój dom, żeby w tym czasie siedzieć w oknie i widzieć go przez 60s! w między czasie przebiegając od jednego okna do drugiego.... 1a. swatałam go z moją siostrą żeby się nie wydało że się w nim podkochuję bo był bratem mojej najlepszej przyjaciółki (żenada) 2. wysłałam mu walentynke, oczywiscie wiedział że to ode mnie i w ogóle nie zareagował a potem udawał że mnie nie widzi 3. toczyłam bitwy z rodziną i znajomymi bo go nie akceptowali - po czym zdradził mnie ze skutkiem natychmiastowym - ciąża (NAJMĄDRZEJSZA - natychmiast się z nim rozstałam.)

Gość CrazyKaaaarolcia26
wyjechalam za nim za granice mimo ze mnie zdradzal wciaskalam sie w ciasne jeansy i robilam godzinny make up przed jego przyjsciem nigdy nie pokazalam mu sie bez make up i w dreasach wyszlam za niego za maz mimo ze dzien przed slubem wyzwal mnie od najgorszych za to ze zmienilam kolor wlosow olalam przyjaciol, liczyl sie tylko on bylam na kazde jego zawolanie,on rozdawal karty...

Gość Belgan44
Wciaz z nia bylem gdy okazalo sie ze nasz 6 letni syn nie jest moj, ale to chyba bardziej ''rozsadek''(mamy jeszcze 9 letnia corke)

Gość dfer43
nic nie zrobiłem - to było najgłubsze

Gość najglupsze bylo to ze
go kochalam...obdarzylam miloscia bezgraniczna.....reszta dzialan to pikus przy tym

Gość JaaaaaaaaaaaaaaaaKa
Pozwolilem zeby sie do mnie przeprowadzila z 3 dzieci, ktore mnie nienawidza. Dodam ze ona wciaz mezatka a ja kawaler. Slyszalem ze mnie zdradza, nie mam pewnosci, nie kocham jej juz ale wciaz u mnie mieszka

Gość nie powiem ze wstydu
dalam bukier czerwonych roz ksiedzu, w ktorym bylam zakochana, na koniec roku :o nie sadzilam, ze od tych roz on sie we mnie zakocha, ale po prostu zrobilam to z milosci :D kochalam go 13 lat, choc nigdy do niczego nie doszlo. z tej beznadziei przespalam sie z jego kolega w koncu (tez ksiadzem).

2 razy przyjęłam oświadczyny, na byłego potrafiłam wydać kilka tysiaków miesięcznie.

Gość Einstein11223344
Powiedzialem ze sie zabije jak za mnie nie wyjdzie (to byly moje oswiadczyny) i wyszla, jestesmy malzenstwem juz kilka lat, z mojej strony milosc,a ona sie p prostu bala ze bedzie mnie miala na sumieniu:/

Gość a ja z milosci czekalam
az mu przejda inne laski, zakochania, fascynacje i w koncu mnie zauwazy