banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 duzo jest takich unisex ciuszkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2010 Hej dziewczyny! Coś chyba nieciekawa aura dzisiaj :O też niefajnie sie czuje , jakbym miała wszędzie zakwasy, do tego pogoda lipna czyli spacer odpada, w domu bałagan a mi zdecydowanie nie chce się sprzątać - i ogólnie strasznie marudna jestem ;) Marta odpowiadając na twoje pytanie: tak, ja nadal w dwupaku :) Banmon ale dzisiaj już M wraca? Smile może i większy wybór ubranek dla dziewczynek ale większość w kolorze różowym :O A co zrobić jak nie chcesz mieć w małej różowej landrynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 A dla dziewczynek są ladniejsze:) Chciałabym mieć kiedyś córcie;) Może ta pogoda tak działa..nie wiem...Tez sie w sufit gapiłam w nocy..za nic nie mogłam usnąć..a do lazienki to z 5 razy wstawałam:/ Wszystko mnie irytuje juz...nawet jak mi coś upadnie to przez brzuch z ledwościa moge podnieść a dzisiaj jak na zlość mi wszystko z rąk leci... Zrobiłam zupe,nastawiłam chlebek i strajkuje juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 generalnei zauwazyłam, ze kolory to głównie biały, beżowy, zielony, niebieski, różowy i czasami pomarańcz.... a przeciez jest więcej ładnych kolorów :o Ola M dzis wraca, w ogóle dziś mam debiut bo bedę robiła pizze !!!! mam nadzieję, ze będzie zjadliwa .... u nas wieje jak cholera, jak szłam do sklepu to włosy mi na wszystkie strony latały dupna pogoda to i dupnie się czujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Ja też za różem nie przepadam u dziewczynek,ale i tak mam wrazenie,że wiecej tego jest no i dziewczynce prawie każdy kolor pasuje.. Pocieszające,że nie tylko ja taka marudna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Ja zawsze reaguje na taką pogode a teraz jeszcze ciąża to chyba dlatego nie jest ciekawie..A kawa nic nie pomoże..i na dodatek jest ochydna:( Banmon podziwiam za pizze..ja nigdy nie robiłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Ja już sie dzisiaj na kotach wyrzywam od rana,bo mnie denerwuje nawet to,że sie po schodach ganiają jak głupie:/ Normanie bez kija nie podchodz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 ja też nie robilam :D zobaczymy co z tego wyjdzie ;) ale dla chłopca posuje kazdy kolor no moze za wyjatkiem rózu a tak to wydaje mi sie że można we wszystko ubierać, jak przeglądałam ciuszki na allegro to spotkałam parę naprawdę fajnych chłopięcych ciuszków ja kawy nie piję odkąd dowiedziałam się o ciąży tylko inkę se wypijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Trzy razy zaczynam od JA:/ Nawet to jest irytujące! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 Smile meliskę se zaparz ;) może cię trochę wyciszy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Inke pije,ale na cóż mi ona teraz jak i tak nie pomoże na taką pogode...a zawsze normalna czarna stawiała mnie jakoś na nogi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 mi się np ten sweterek podoba dla chłopca http://allegro.pl/babymarket-adams-sweter-sweterek-akryl-r-62-i1287118393.html jeszcze tylko glaniki do tego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 Nie mam właśnie,skończyła mi sie..musze za pamieci do R. napisać żeby mi przywiózł dzisiaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 albo ten http://allegro.pl/hm-logg-super-cieply-sweterek-chlopiec-62cm-i1290730172.html generalnie jest tego od groma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2010 No racja..fajne są:) Jakby sie zaglebić to mozna by majątek przepuścić na takie ciuszki:) Ja czasem coś pooglądam,ale tylko orientacyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 no mnie dzisiaj wzięło na oglądanie, tylko staram się takie w miare uniwersalne wzorki oglądać bo któż to wie kto nam się urodzi :P ja chyba głównie się pajacykami obładuje bo chyba najłatwiej się je ubiera.... tak mi sie zdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2010 to ja też coś dorzucę http://www.vertbaudet.co.uk/happy-price-sweater-aniseed.htm?ProductId=702113065&FiltreCouleur=0078&t=6 http://www.vertbaudet.co.uk/print-dress-print.htm?ProductId=702143112&FiltreCouleur=0105&t=6 http://www.vertbaudet.co.uk/blouse-jeans-printed-with-beige-background.htm?ProductId=702043306&FiltreCouleur=0029&t=6 http://www.vertbaudet.co.uk/knitted-dress-leggings-purple.htm?ProductId=702043261&FiltreCouleur=0037&t=6 http://www.vertbaudet.co.uk/t-shirt-trousers-ecru.htm?ProductId=702043289&FiltreCouleur=0011&t=6 Ostatnio przysłali mi katalog i ledwo się opamiętałam, głównie dlatego że formy płatności mi nie odpowiadały :P Banmon a dlaczego oglądasz sweterki chłopięce? [url=http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=33&dzien=27&miesiac=1&rok=2010&bg=000.]http://dziecko.haczewski.pl/suwaczek/2010/1/27/33.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2010 Banmon a kiedy masz następne usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 Ola cudne ciuszki :) w uk mają lepsze ciuszki dla dzieci dlatego chciałam zeby M cos kupił ale trzymam go za słowo i najwyżej go wyślę i niech kupuje jak obiecał ;) tak przez przypadek te chłopiece oglądam, bo nie zaznaczyłam ze chcę tylko dziewczece w opcjach wyszukiwania no i różne mi w oko wpadły ;) nastepne usg mam 18 list i mam nadzieję że płec sie potwierdzi to może będę bardziej pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2010 No maja wybór :) i cenowo też to wcale tak źle nie wychodzi, bo można kupić taniej niż te co wstawiłam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 no własnie bo nie dosc ze sa ladne to i w miare za rozsadna cene, a u nas jak sie chce cos fajnego to i cena jest odpowiednio fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2010 No nie dość że te normalne ceny nie są złe, to jeszcze jak zrobią wyprzedaż sezonową....to nic tylko kupować :D a później się człowiek dziwi że mu się wszystkie ciuszki w komodzie nie mieszczą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 5, 2010 :D a no właśnie ..... mam nadzeję że ja się pomieszcze w jedną komodę bo niestety popatrzyłam i nawet mała szafa mi sie nie zmieści do pokoju :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 6, 2010 witam weekendowo :) bawcie się dobrze laseczki ;) Marta wszystkiego najlepszego małej fasolki w sierpniu zyczę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 6, 2010 Marta jesli jakies Twoje świeto dziś to NAJLEPSZEGO Dzisiaj to przynajmniej jakos spałam;) a i sił jakby wiecej;) Nastawiłam pieczony schab i juz miałam sie brac za ciasto,ale przecież juz jedno siedzi w piekarniku:D Normalnie jakiś zapał mnie wziął do kuchni dziś;) Miłego weekendu dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 6, 2010 Sto Lat!!! Marta wszystkiego najlepszego A u nas dzisiaj śliczna pogoda , więc będzie spacerek :) Pozdrawiam i życzę miłego weekendu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 7, 2010 dzień dobry wszystkim Marta wszystkiego Najlepszego, synuś śliczny :) Ja pomału muszę poukładać coś dziś bo narazie nie wiem gdzie co jest. To fakt ze w Uk są świetne ubranka, wczoraj kupiłam kremowe spioszki, a na dziewczynki jest niestety większość rozowa, a mam na to alergie. Jakiś dodatek różu może być ale nie całość. Joasia trzymam za Was kciuki, musi sie udać bo tyle wyczekalas. A Marzena musisz wziąść ostro sprawy w swoje ręce. Kup sobie testy owulacyjne na allegro i rób a nie mów swojemu nawet. Jak będziesz mieć pozytywny to go bierz do łóżka :-p Bo takie starania bez starań nic nie dadzą. Ola ciekawa jestem tego porodu w wodzie , jak tam kulasz sie jeszcze? Ostatnio w pracy moja tj druga szefowa dała mi wózek, Quinny Speedi trojkolowy sama spacerowka po swoim synu. Muszę przyznać ze jest super, nawet te 3 kółka sie świetnie prowadzą, lekki wogole nie zniszczony.Zobaczę ale chyba i tak kupię drugi bo nie ma enim gondoli fotelika itd. Miłej niedzieli Co u agnes sie dzieje? Wiecie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 7, 2010 hej laseczki jakby wam sie chciało to poproszę o podpis http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5891 Ola turlasz sie jeszcze ? ;) Hope powoli i wszystko sobie zrobicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 7, 2010 Hej! No i dobrnęliśmy do 40 tygodnia :D Ale jak to mówi mój znajomy (który zreszta też czekał na spóźniającą się córeczkę ) " kto się spóźnia ten ma styl " ;) Poza tym chyba sie czymś zatrułam , niedobrze mi i mnie muli strasznie :O Już powiedziałam MAłżowi , że jak skończyłam 40tc to teraz wszystko zaczyna sie od początku , a na poczatku ciąży są mdłości :) No nic może miętówka pomoże... STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ sisetka...............29.................6............... ...............04.10 marzena87..........23................16.................. ..........ok. 11.11. PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Olka P......................40..........ok 07.11.2010.......panna Ktosia AsiaAaK....................36...........ok.2.12.2010 .......Lenka(?) Smile........................26...........ok.07.02.2011 .....chłopiec...... Banmon....................22...........ok.08.03.2011. ..dziewczynka(?) HopeU.....................21............ok.07.03.2011. ......?.......... MAMUSIE nick...........imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-..........Michał..........05.05.2010............ .49..........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010............ .49..........2850 Marta82...........Emilian..........16.07.2010............ .55..........3100 agnes19...........Gabriel..........30.07.2010............ .49..........2520 marzenka_s......Kacper..........13.09.2010..............5 1..........3420 amerie............Sebastian........13.10.2010............ .54..........3780 Aaaaa i jest 1:0 dla mnie, ponieważ Kluska jest spóźnialska po mamusi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 8, 2010 Ola a może w koncu się coś szykuje, wiesz wymioty, biegunka to takie przygotowywacze .... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach