banmon 0 Napisano Listopad 15, 2010 Smile no teraz to już chyba aż tak małe nie sa ;) na pewno ci troche urosły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 15, 2010 No niby tak,ale mimo wszystko źle sie w nim czuje...a innego nie założe,bo mnie uciska jak siedze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2010 no to może trzeba było sobie kupić jakis normalny tylko szerszy w obwodzie.... ja sie w sumie przyzwyczaiłam do tych sportowych ale trzeba przyznac że cycki mi sporo urosły. No ale co tam, najwazniejsze żeby było wygodnie i tak teraz w bielixnie wyglądam okropnie więc jest mi wszystko jedno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 15, 2010 W sumie racja..tez sie zle czuje w swoim ciele teraz..no ale cóż:) Nie mogę miec zadnych usztywnień bo jak siedze to mnie strasznie uciskaja i nic to nie da że w obwodzie byłby luzniejszy..Juz nie narzekam..tak ma byc i koniec..Jeszcze troszke wytrzymam..nie pora teraz na bycie seksowną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 15, 2010 Hej dziewczyny! U nas też pogoda super, spacer już zaliczony. Jutro idę do położnej i pewnie zrobi mi ten masaż , brrrrrr... Zapytam sie o wywołanie porodu bo jakoś już nie wierzę że poród zacznie się sam. Martwie się też o Kluskę bo takie przenoszenie może być niebezpieczne :( ogólnie mam jakiegoś doła... STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ sisetka...............29.................6............... ...............04.10 marzena87..........23................16.................. ..........ok. 11.11. PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Olka P......................41..........ok 07.11.2010.......panna Ktosia AsiaAaK....................38...........ok.2.12.2010 .......Lenka(?) Smile........................26...........ok.07.02.2011 .....chłopiec...... Banmon....................23...........ok.08.03.2011. ..dziewczynka(?) HopeU.....................23...........ok.07.03.2011. ......?.......... MAMUSIE nick...........imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-..........Michał..........05.05.2010............ .49..........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010............ .49..........2850 Marta82...........Emilian..........16.07.2010............ .55..........3100 agnes19...........Gabriel..........30.07.2010............ .49..........2520 marzenka_s......Kacper..........13.09.2010..............5 1..........3420 amerie............Sebastian........13.10.2010............ .54..........3780 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 witam :) marzena co u ciebie ? Ola mam nadzieję że ten masaz pomoże i Kluskę to ruszy, może cię położna nauczy to bedziesz mogła sama się pomasowac albo z pomoca M ....Ja się nie dziwię, ze doła łapiesz :( ja ciągle trzymam kciuki i mam nadzieję ze naturalnie sie poród zacznie bez sztucznego wywoływania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 16, 2010 Ola mam nadzieje że Kluseczka sie wreszcie zlituje bo mi Cię szkoda że tak czekasz i czekasz ;) Marzena jak u Ciebie? My sie właśnie zbieramy do okulisty. Jakaś mgła u mnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 u nas też pogoda się popsuła :o ale jak na razie jestem zadowolona z tego co dzieje się za oknem tej jesieni, najwazniejsze ze nie pada śnieg bo w zeszłym roku już chyba padało :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 16, 2010 A u mnie mróz :( Ola już niedługo sie doczekasz, w sumie na dniach albo dziś. Mysle że masaż szyjki pomoże. Marzena i co? Goga Powodzenia u okulisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 dziewczyny pozapraszalam was na nk moze zamieszcze dzisiaj jakies zdjecia malego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 ola trzymam kciuki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ sisetka...............29.................6............... ...............04.10 marzena87..........23................16.................. ..........ok. 11.11. PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Olka P......................41..........ok 07.11.2010.......panna Ktosia AsiaAaK....................38...........ok.2.12.2010 .......Lenka(?) Smile........................26...........ok.07.02.2011 .....chłopiec...... Banmon....................24...........ok.08.03.2011. ..dziewczynka(?) HopeU.....................24...........ok.07.03.2011. ......?.......... MAMUSIE nick...........imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-..........Michał..........05.05.2010............ .49..........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010............ .49..........2850 Marta82...........Emilian..........16.07.2010............ .55..........3100 agnes19...........Gabriel..........30.07.2010............ .49..........2520 marzenka_s......Kacper..........13.09.2010..............5 1..........3420 amerie............Sebastian........13.10.2010............ .54..........3780 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 a!!! jesli kogos pominelam na nk to dajcie znac bo szukalam u banoman w znajomych i ciezko zapamietac wszystkie prawdziwe imiona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 już zaakceptowałam :) Amerie od Agnes aż do zdjęcia z plakatem wyborczym to są dzewczyny z forum, później są dwie osoby przerwy i mamy marzenkes, prawie na samym końcu mam Asiaaak, malutka i fikcyjne konto Oli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 amerie powtórzę się ale sliczne masz te zdjęcia maleństwa, jesli robił je twój M to zdolny chłopak z niego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 Hope, marzena, Smile założyłybyście sobie chociaż fikcyjne konta na nk.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 banoman dzieki za pomoc :) ja chyba tez bede musiala zalozyc takie fikcyjne konto bo na nk dla znajomych nie bede zamieszczala wiecej niz 2 zdjecia malego banoman ty juz je widzialas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 dzieki banoman :* bardzo mi milo :D to nie moj maz chociaz tez jest zdolny ;) to moj kolega ktory po pracy zajmuje sie fotografia tak z zamilowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 widziałam i sliczne są, co wchodze na facebook'a to mam nadzieję ze jakies nowe zobaczę ;) Amerie ja ci prześlę też zaproszenie ze swojego fikcyjnego konta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 w takim razie gratki dla kolegi bo ładną pamiatke wam robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 16, 2010 Hej dziewczyny! Amerie prześliczne zdjęcia, model oczywiście też ;) Jak wysypka? Hope dobrze że z maluszkiem wszystko ok :) a kiedy idziesz na scan? Marzena co u ciebie? Mam nadzieje że @ nie przyszła. Banmon już 24tc, jak ten czas leci :) A co z basenem, chodzisz? Goga trzymam kciuki za wizyte Misia, chociaż to pewnie znowu mama bedzie się bardziej stresować ;) Smile a wyobraź sobie siebie i poruszanie sie za 10 tygodni, wtedy włożenie butów będzie sztuką :P AsiaAk wcale bym sie nie zdziwiła jakby Lenka przegoniła Kluskę ;) U nas "po staremu" , wczoraj posunęłam się do kolejnego sposobu wywołania Kluski ;) Kupilismy zestaw grzechotek i powiedziałam jej że jak w końcu wyjdzie to są jej. Na to dziecko nawet przekupstwo nie działa :P Dzisiaj po 15 mamy wizyte u położnej i zobaczymy co nam powie. Czytałam różne fora o wywoływaniu porodu w UK i wydaje mi sie że już czas najwyższy na ustalenie daty ewentualnej indukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 Ola czekam na czwartkową wizytę u ginka i zapytam sie go o to pozwolenie na piśmie. Aj no leci, leci w zasadzie dziś zamykam 24tydz i jutro zaczynamy 25tydz :) alez to brzmi ;) Pewnie teraz na wizycie uzgodnicie termin indykcji chociaż mam nadzieję, ze masaż pomoże i Kluska sama wyjdzie :) Tak sobie myślę, że teraz to są lekarze w razie 'wu' można wywołac poród no a kiedyś.... jakby maluch nie chciał wychodzić to co te kobiety robiły ?! przypuszczam, ze źle się to konczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 16, 2010 hej hej:P widzialam Sebastianka- piekny:P Oj Olus oby Niunia szybko wyszla:) jestem ciekawa:P ja mieszkam u mamy Tesciowa kazala oddac klucze i takim to sposobem wygonola nas.. eh!! uplakalam sie bo byla klotnia. obrzucila mnie blotem i prawie w twarz dostala bo J nie mogl wytrzymac... ale go powstrzymalam.. nagadala na mnie glupot a jak sie bronilam z j to mi przerywala... szkoda slow a zaczelo sie od tego ze gabriel spal u mojej mamy. nie mogla tego przezyc... ale juz po tylko j smutny boo ma taka matke.. a i w niedzioele wyjezdza do holandii.. juz tesknimy:( gabrys wlasnie je po spacerze:P robi sie z niego spiewak:) tylko auuuu i aguuuuu:P moj smyk tez je nutramigen i do tego zageszczacz nutriton bo ulewal. poza tym juz od grudnia rozszerzamy diete, sloiczki juz czekaja:) jutro okulista i przeczyszczanie kanalikow.. horror:( sprobuje na topik wkleic zdjecia buzki dla was jak nadrobie zaleglosci to napisze bo malo wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 16, 2010 Jak chwilkę znajde to może zaloże cos na nk..Musze znalezc kabel od aparatu,gdzies musi byc no i zrobić jakieś brzuchowe zdjęcie;) Ola ja nawet sobie nie próbuje wyobrazić co bedzie za 10 tygodni;)Nigdy tyle nie ważyłam:D Dzisiaj robię bitki wołowe:) Pierwszy raz w zyciu,wiec mam nadzieję,że wyjdą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 16, 2010 Agnes myslałam że teściowej przejdzie jak mały sie urodził...Widocznie jakaś dziwna jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 16, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70f407acbe4e4143.html gabrys:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 Agnes dobrze, ze już u mamy jestes, tesciowa niezła jędza ! współczuję tego zabiegu przeczyszczania kanalika łzowego, słyszałam jak to wygląda od znajomej. Trzymajcie się :) Smile koniecznie powinnas załozyć konto :) a zawsze przerzucam zdjęcia z aparatu na lapka przez kartę pamieci, szybciej jest moim zdaniem no i nie trzeba kabla szukać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 no proszę jaki mały spioszek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Listopad 16, 2010 wysypka od maski przeszla tylko jeszcze troche sucha skorke ma :/ ale jak zjadlam jogurt to wysypka znowu sie pojawila wiec jestem prawie pewna ze to od nabialu :( maly musi sie tyle nasilowac zeby zrobic kupke ze szok szkoda mi go... dziewczyny macie swietne fotki dzieciaczkow no i brzuszkow a ty banoman jak bedziesz mi tu mowia ze przytylas duzo to cie zleje chyba jestes chudziutka ola twoje brzuszkowe zdjecia z pomyslem extra a slubna sesja czaderska nie pierwszy raz ogladam ale zawsze sie zachwycam mam nadzieje ze kluska sie zdecyduje i "wyskoczy" bo forumowe ciotki przeciez czekaja !!!! smile czekamy na twoje fotki :D agnes co tu duzo mowic tesciowe sa super.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2010 czasami nawet na odległość potrafią podnieść cisnienie a co dopiero jak się mieszka pod jednym dachem, brrrrrrr Amerie najwazniejsze, ze masz pewność od czego ta wysypka była, zakup sobie jakieś tabsy 'wapnowe'. A jak tam malutki się w nocy sprawuje ? daje się wyspać ? ja to straszny śpioch jestem i czuje że takie nieprzespane noski moga być dla mnie ciężkie - chociaz podobno to sie czlowiekowi odmienia i niby nie przeszkadza aż ta bardzo.... mam nadzieję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach