Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna89

czy to możliwe że jestem w ciąży??!!!!

Polecane posty

Gość niepewna89

czesc witam wszystkich! mam powazne pytanie i mam nadzieje ze mi pomozecie i rozwiniecie moje watpliwosci.. a wiec spoznia mi sie okres juz 3 dni a do tej pory ZAWSZE mialam regularnie co 28-29 dni... dzisiaj mija 31/32 ... Kocham sie z moim chlopakiem juz od 3 lat a od roku robimy to bez zabezpieczenia, stosujemy stosunek przerywany... on nigdy nie skonczyl we mnie dlatego jest to dla mnie dziwne i wydaje mi sie malo prawdopodobne zebym byla w ciazy?? Ok rozumie ze jest ten plyn przez wytryskiem w ktorym niby tez sa plemniki ale przeciez to niemozliwe zeby one mnie zaplodnily bo sa chyba bardzo slabe?? Poza tym w tych dniach kiedy mialam miec okres normalnie pobolewal mnie brzuch i moze nie tak mocno jak zawsze ale troszke bolal... teraz od czasu do czasu tez pobolewa wiec o co chodzi?? Moze cos mi sie zablokowalo i poprostu bardzo mi sie opozni albo poprostu z jakis wzgledow w tym miesiacu nie bede miec... Ehh mam nadzieje ze dostane jutro ale z ta nadzieja budze sie juz od 2 dni.. :( czy jest ktos to moze mi napisac co sie dzieje?? Bo przeciez nie jestem w ciazy... prawda??

stosunek przerywany to straaaaasznie prymitywny sposob antykoncepcji... sprawdzalas ile masz szans na to ze nie zajdziesz w ciaze? ponizej 25.. jestes w ciazy gratuluje:)

Gość moze...
mialas jakies stresujace sytuacje w tym miesiacu dlatego okres sie opoznia ale plyn tzw peejakulat moze zaplodnic . narazie sie nie denerwuj jak okres nie przyjdzie zrob test ciazowy albo beta hcg to daje 100% wynik.

Kuźwa co to za pytania? Marsz do apteki po test i twoje wątpliwości zostaną rozwiane! Durne pytanie,a może prowokacja,skąd my mamy wiedzieć co ty masz w macicy? ;>

Kuźwa co to za pytania? Marsz do apteki po test i twoje wątpliwości zostaną rozwiane! Durne pytanie,a może prowokacja,skąd my mamy wiedzieć co ty masz w macicy? ;>

Gość niepewna89
" Mmmmmm* stosunek przerywany to straaaaasznie prymitywny sposob antykoncepcji... sprawdzalas ile masz szans na to ze nie zajdziesz w ciaze? ponizej 25.. jestes w ciazy gratuluje M:*:* " jej teraz to sie przerazilam... przeciez to niemozliwe... naprawde myslicie ze to moze byc ciaza?? do apteki moge skoczyc dopiero w piatek bo do czwartku pracuje caly czas... dlatego zadaje to pytanie tutaj!! czekam na odpowiedzi... ja caly czas mam nadzieje ze jutro dostane:(

Gość niepewna89
masakra nie wiem co myslec!! pomocy!!!!

Gość mitititi1002
nie to niemozliwe!!! napewno nie jestes w ciazy:) normalne ze okres ci sie spoznia czesto tak jest ze dziewczyny z reg miesiaczkami maja w pewnym momencie takie bum... moze to potrwac nawet 2 tygodnie ale do tego czasu napewno zaczniesz krawawic;) a co do teog plynu... naprawde watpie zeby zapladnial:)

Gość sdfsrefdg
jeny dziewczyny czy wy sie uczycie biologii czy nie? Jesli sie kochasz z chlopakiem bez zabespieczenia to jasne ze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze...nawet przy stosunku przerywanym!!! Jesli sie tyrasz zrob test....albo czekaj dwa tygodnie.... najpewniejszy bedzie test z krwi. Bo testy siuskowe nie zawsze pokazuja wczesna ciaze..... no nie chce cie martwic bo rozne rzeczy moga byc zwiazane z brakiem miesiaczki ale ciaze tez bym brala pod uwage

Gość niepewna89
blagam o wiecej odpowiedzi!!!!!!!! prosze pomozcie!!!!!!!!!!!

Gość zielona PAntera
autorko, jakie wypowiedzi chcesz jeszcze usłyszeć??? Nie proś o więcej, bo wszystkie będą w podobnym guście... Nikt tutaj nie jest wróżką... Nie rozumiem jak można współżyć bez zabezpieczenia (bo stosunek przerywany jest wątpliwą metodą antykoncepcyjną) i nie brać pod uwagę ciąży... ??? Przecież to jasne jak słońce... Możesz być w ciąży, możesz w niej nie być. Idź po test i nie wymiguj się pracą... Skoro siedzisz na kafeterii teraz, to znaczy że czas jednak masz, a apteki z reguły dość długo są czynne... Nikt normalny ci nie napisze, ze na bank nie jestes w ciąży, to pewne...

OCZYWISCIE ze to moze byc ciaza. Fakt ze My nie mozemy tego stwierdzic... ale przeciez sex przerywany nie jest zadna formą antykoncepcji... zadną! Lec po test a nie zadajesz takie pytania... Skoro kochasz sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia to chyba nie powinnas byc zdziwiona ciązą... Nie rozumiem Twojego problemu...