Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemmmssaam

co miał na myśli to mówiąc??

Polecane posty

Gość niewiemmmssaam
ja to odebrałam tak że on chcę poukładać wszystko bo chciał by być ze mną do końca dzieci dom itd..i potrzebuje kilku dni..wiecie to poważna decyzja.ale w sumie ja jestem pewna że chcę i zastanawiac się nie musiałam

droga autorko, naprawde jest tak, ze wykatki potwierdzaja regule i byc moze twoj facet takim wyjatkiem jest, ale generalnie to ze soba stoi w sprzecznosci - albo ktos jest pewny swoich uczuc albo nie jest, nie mozna w jednej wypowiedzi uzyc zwrotu - chce spedzic z toba cale zycie, tylko ciebie chce kochac i z toba byc, oraz - potrzebuje kilku dni by to sobie przemyslec - to ABSURD

No ok, czyli Jesteś pewna Jego uczuć, możesz zamknąć topik. Ja bym nie była pewna. Typowe zachowanie faceta, który zostawia sobie wyjście awaryjne. Oczywiście życzę wszystkiego dobrego.

Gość niewiemmmssaam
zawsze szczery-czy on jest wyjątkiem.zawsze mówiłam że trafiłam na wymarły gatunek faceta i nigdy się nie pomyliłam.on jest inny i da się to zauważyć

I jeszcze jedno... płaczecie ze szczęścia, prawdziwa miłość, a on musi mieć 100% pewności????

oby tak wlasnie bylo autorko, jednak mimo wszystko jako facetowi w glowie mi sie to po prostu nie miesci podobnie jak oczywista sciema jest tekst - kocham cie ale nie mozemy ze soba byc

>>>podobnie jak oczywista sciema jest tekst - kocham cie ale nie mozemy ze soba byc Podobnie jak tekst... kocham Cię na życie, ale Jesteś dla mnie za dobra/nie zasługuję na Ciebie...

Gość a zs jak zawsze dobrze gada
:)

zawsze szczery Ty to chyba na wszystkich wątkach wypisujesz komentarze gdzie nei wchodzę dzis to Ty :D chyba masz duzo czasu wolnego P.S poprzednio podniosil na duchu kobietke która zostawiła męża :D

Gość tosos
Mi kiedyś też tak powiedział.Chciał tygodnia.Tydzień nie minął i już wiedział.W tej chwili jesteśmy małżeństwem :_)

Gość niewiemmmssaam
tosos..dziękuje za Twoją wypowiedź:)ja czekam narazie tylko jeden dzień ..rano już do siebie dzwoniliśmy żeby się usłyszeć...ajj znów wspomnienia odżyły słyszałam że głos mu się załamał ...ale ja go bardzo kocham i będę czekać .on też czasem czekał na mnie a że miłość to wiele kompromisów..

Tydzień nie minął i już wiedział. nadrobil zaleglosci w ilosci partnerek seksualnych i ze spokojem ducha mogl przystapic do dalszego zycia w monogamii ;-)

Gość niewiemmmssaam
zawsze szczery- tak przeglądam Twoje wypowiedzi ..wydaję Ci się,że pisząc takie rzeczy jesteś lepszy??uważasz,że znasz beznadziejną odpowiedź na każdy temat i myślisz że masz zajebiście duże doświadczenie życiowe.Otóż napisze Ci,że z Twoich wypowiedzi wnioskuje,że jesteś ograniczony jeśli tak piszesz jak myślisz-wszystkich zniżasz do jednego poziomu,wrzucasz do jednego wora..siedzisz od rana do nocy na kafeterii i tak się toczy ograniczone życie.Pewnie Ty nie lubisz jak Cię ktoś generalizuje,porównuje... Może Ty byś tak zrobił i przeleciał wszystkie panienki..ale widać nie możesz bo masz kompleksy,ale możesz być dumny pasujesz do swojego gatunku -tych bezsensownych facetów,którzy uważają się za kogoś lepszego a tak naprawdę mają masę kompleksów..dzięki bogu są faceci których warto kochać i dla których warto coś robić

Gość jestesbeznadziejna
Czekaj czekaj tylko nie wiem na co !facet sie zastanawia czy cie kocha ?wez kobieto jeb.... sie czyms w glowe.Jestes niedojrzala zapewne nie masz nikogo bo nikt cie nie traktuje powaznie facet zapewne bwi sie toba a ty czekasz pomysl co ty robisz i czy warto!dlugo sie znacie??

dzięki bogu są faceci których warto kochać i dla których warto coś robić to ci ktorzy potrzebuja tygodnia by sie zdecydowac czy kogos kochaja czy nie? :-)

Gość niewiemmmssaam
jestesbeznadziejna-:)on sie nie zastanawia czy mnie kocha..wiesz może ja jestem niedojrzała ale w przeciwieństwie do Ciebie umiem czytać ze zrozumieniem..

Gość niewiemmmssaam
zawsze szczery-owszem bo kiedy on będzie 1000% pewny że chcę ze mną spędzić reszte życia..ON SIĘ NIE ZASTANAWIA CZY MNIE KOCHA I CZY CHCĘ ZE MNĄ BYĆ BO TEGO JEST PEWNY...ale spędzenie z kimś całego życia mieć z kimś dzieci założyć rodzine to poważna decyzja.może to dobrze że on w tym związku jest spokojny i myśli-na spokojnie ja mam inny charakter

Gość jestesbeznadziejna
Rozumie zapewne masz z 15 lat i pierwsza milosc co? to wiele by tlumaczylo!

Gość jestesbeznadziejna
ile on ma lat??? tem twoj chlopak?

Gość niewiemmmssaam
nie mam 15 lat ani 19:) tylko troszkę więcej,a tak na marginesie to młodym dziewczyną w wieku 18 lat nie należy się miłość słuchaj nie każda lata z gołą dupą po dyskotece

Gość niewiemmmssaam
on ma 24 lata przede mną nie miał dziewczyny .a czy się mną bawi nie sądze..poznawanie całej mojej rodziny i rozmawianie z moim ojcem o tym czy on go akceptuje jako mojego faceta i pytanie o pozwolenie itd nie jest raczej zabawą

Gość jestesbeznadziejna
dlugo jestscie razem???

Gość moj ex tez sie zastanawial
podobno kochal jak nikogo wczesniej. I tak sie zastanawia juz 2 lata w ciszy :D

Gość niewiemmmssaam
jesteśmy razem 8 miesięcy

to daj mu czas!!! może nie ma siły z tobą być i musi przemyśleć wszystko jeśli go kochasz, a będzie chciał odejść to puść go wolno czasami facet musi coś stracić by się przekonać ile to dla niego znaczyło