Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko w koszulce

Dzisiaj karlice ponizej 165 cm chca tylko wysokich facetow, do czego to doszlo

Polecane posty

Gość jajko w koszulce

Dlaczego one nie mierza sil na zamiary ? Same są karlicami a marzą o wysokich facetach :-o A najgorzej jak nie dość że jest karlicą to jeszcze wygląda jak kulka :-o Z czym do ludzi ? Najładniejsze dziewczyny mają minimum 170 cm i do tego są oczywiście szczupłe z wcięciem w talii :-)Wtedy mogą brać się za wysokich. A nie tak, że taki pokurcz, taka karlica ma wymagania :-o To tak jak dowas startuje brzydki facet pokroju pokemona a na dodatek utyty - jak jestescie oburzone ze nie zna swojego miejsca w szeregu :-o To samo tyczy sie nas - mezczyzn wysokich i atrakcyjnych. Nie dla psa kielbasa 🖐️

Karlice :D :D :D Ktoś leczy swoje kompleksy :D :D :D No dalej, dalej... Ciagnij kolejny głupi temat na kafe :D :D :D Ma nadzieje, ze lepiej sie poczułas/łeś :D :D :D

Gość jajko w koszulce
Dlaczego głupi topik ? Dlaczego kompleksy ? Uzasadnij 🖐️

Gość gryczka
Haha, LOL :-D :-D :-D

Gość karlica163
:P

A ja się akurat zgadzam z tą opinią, a jestem babą :P wiem, jakie wymagania mają moje koleżanki, w większości 155-168 - najlepiej żeby im dać dwumetrowego modela, choć ich samych nie chcieliby nawet w osiedlowej gazetce... życie ;)

Karlice? Ciebie chyba wilki lub karaluchy wychowały bo bulgoczesz jak ktoś kto cywilizacji dotąd nie wiedział. Ooo a najlepsze to "odkrycie" że czym wyższa kobieta to tym atrakcyjniejsza, to tak jakby twierdzić że czym większy samochód to tym lepszy... więc ty pewnie więc tirem jeździsz :D