Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze

anal, oral i co jeszcze???

Polecane posty

Gość dfsesrfr
co jeszcze :-) a tak a propos :-) jakby co ;-) i naprawdę jakby co ;-)

Gość normalny i całkiem niezły
33 :)

Gość co jeszcze
dfsesrfr- a co za roznica czy zaje*bia cie dzieci czy dziecko??! zadna no nieweim czy stara baba fajnie byc! wspolczucie dla meza !!!

33:) także nie najgorszy wiek ale mam nadzieję że do 80 pociągnę:) w seksie oczywiście, z resztą dziś szykuje się szalona noc:)

Gość dfsesrfr
co jeszcze :-) 43 lata ,super wiek,nie martwisz sie juz o dziecko,bo juz studiuje.Masz czas na wszystko i na urozmaicenie seksu z ... :-)

Gość co jeszcze
dfsesrfr- nie ośmieszaj sie ! w pewnym wieku nie przystoi! dowidzenia!

Co jeszcze.....a ile masz wzrostu i ile wazysz...pytam bo to wazne w niektórych pozycjach

Gość dfsesrfr
Mnie zawsze po mszy proboszcz gromnice wpycha do dziury,bo nic innego juz nie jest mnie w stanie wypelnic.

Gość dfsesrfr
co jeszcze :-) lubię siebie i moje lata,a Ty przeczuwam bedziesz sie nienawidziła gdy bedziesz miała tyle lat co ja :-) Widzisz biedaczko,ja mam zadowolenie z zycia ,z kazdej jejgo dzidziny,a Ty niedługo staniesz sie analnie sfrustrowna kobitka :-)

Gość co jeszcze
daruj sobie - naprawde!! normalny 1,65 cm i 56 kg!

Gość co jeszcze
dfsesrfr- kondolencje dla ksiedza! normalny 167cm i 56kg! nie jest zle chyba nie?

Gość co jeszcze
wyzej sie pomyliłam ! bo mam ciemno w pokoju:D

Gość drente
skad jestes?Moge urozmaicic Twoje zycie erotyczne;)

Gość drente
skad jestes?Moge urozmaicic Twoje zycie erotyczne;)

Gość dfsesrfr
co jeszcze :-) kondolencje dla ciebie,bo 8 lat w zwiazku i juz jestes znudzona pozyciem seksualnym :-)

Gość 100 w lozku
ja tez lubie anal, nic na to nie poradze, podnieca mnie to i jest mi z tym dobrze. co do urozmaicania, my z moim facetem robimy sobie seksualne wypady:) czasem w srodku nocy potrafimy pojechac za miasto na laki albo nad wode:D czasem robimy to na balkonie, czasem na nocnych seansach w kinie:)

Gość co jeszcze
drente- nie biore zdrady w ogole pod uwage! 100 w lozku- zgadzam sie z toba! ja tez lubie anal i co z tego? masakra te zakonnice to mnnie przerażaja!

Gość co jeszcze
ja tez lubie i nic na to ni poradze:))

Gość 100 w lozku
mnie nie przerazaja, akceptuje ich podejscie i nie krytykuje i tego samego oczekuje od innych wobec mnie. nie zagladam innym do sypialni i nie oceniam, nie wiedze wiec powodu czemu ktos mialby oceniac moje upodobania.

Gość co jeszcze
Ale powiem Wam, że najbardziej lubię to robić jak jestem u teściów i wiem , że teściowa podsłuchuje :)

Gość fruziaaa
łomatko

Gość moje kochanie....
moje kochanie któregoś razu wróciło ze spotkania z kolegami totalnie zalany Nie był zdolny do niczego...a ja nie moglam sie powstrzymać...taka byłam podniecona...nie mogłam wyleżeć...zaczełam go dotykać i lizać...po nizej pasa...ale tylko muskałam...ciepły oddech itp. wstawał i opadał..biedak. reszłam jeszcze nizej...całowałam jego uda od wewnetrznej strony...potem jajeczka ( wydepilowany cały). A potem nby nie chcący- bardzo nie chcący dotknełam odbytu....kochana stał twardy jak kamień!!!!!!!!!!!!! i to bardzo długo. Teraz raz na jakiś czas zajmuje się moim skarbem w ten sposób....nie muszę opisywać jak mi się odwdzięcza....:) paluszkiem dotykam dziurki...tylko dotykam...delikatnie...ssam jajeczka i rączką robię swoje...hahaha błaga o litość. A WY STARE DEWOTY...ZAPAMIĘTAJCIE, ŻE JEŚLI SIĘ KOCHA KOGOŚ TO KOCHA SIĘ CAŁE JEGO CIAŁO...CHYBA, ZE WIERZYCIE, ZE WASZ MĘŻULEK UMRZE I Z CIEKAWOŚCI CHOCIAŻ NIE SPRÓBUJE ORALU CZY ANALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZED ŚMIERCIĄ :))

Gość anal uprawiaja glownie
puszczalskie

Gość i co jeszcze
jakie puszczalskie przeciez nie robimy tego dla kasy |!! uprawiamy sex ze swoimi partnerami wiec niewiem dlaczego tak mowisz - zastanow sie!!1 nie mozna nas nazywac puszczalskimi tylko dlatego ze lubimy sex analny|!!! nie mam sily do tych moherowych beretów:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość i co jeszcze
jakie puszczalskie przeciez nie robimy tego dla kasy |!! uprawiamy sex ze swoimi partnerami wiec niewiem dlaczego tak mowisz - zastanow sie!!1 nie mozna nas nazywac puszczalskimi tylko dlatego ze lubimy sex analny|!!! nie mam sily do tych moherowych beretów:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bahag
seks pochwowy tez uprawiaja glownie puszczalskie

Gość bahag
seks pochwowy tez uprawiaja glownie puszczalskie

Gość Pewien facet taki jeden
Wiekszosc kobiet, ktore lubia anal mialo wielu partnerow. Te, ktore mialy tylko 1 faceta nigdy nie probowaly, wiekszosc z tych ktore mialy 10 i wiecej ma anal za soba. Wniosek jest prosty

Gość gaaaaaaff
wszystko jest dla ludzi o ile sie nikogo nie krzywdzi a nie przypominam sobie zeby ktos kto swiadomie i dobrowolnie z wlasnej potrzeby zgodzil sie na taki seks i zostal pokrzywdzony

Gość moje kochanie....
Święta racja :-)