Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze

anal, oral i co jeszcze???

Polecane posty

Gość bahag
pewnien facet taki jeden a skad Ty biezesz te statystyki?

Gość andziaaaaaaaaaaaaaaa
Ja miałam wielu partnerow i sprobowałam anala i wiem,ze nie musze i nie chce w to sie bawic.

Gość bahag
no i o to chodzi andziaaaaaaaaaa sprobowalas, nie chcesz i nie musisz, a ci ktorzy chca niech to robia skoro lubia. nie ma to zadnego zwiazku z inteligencja czy moralnoscia bo kazdy rodzaj seksu rostal wymyslony po to by ludziom zycie w sypialni urozmaicic

bahag no tak,tylko,ze jest jedno ale:-) facet chce anala,baba my daje wkładać w swoja dupę,ale jednak nei wkłada w męską dupe,bo dla meczyzny to przeciez dyshonor aby wkładać mu w dupe :-) . No,ale jak to ktos napisał,kobiety to w iwekszosci idiotki,bo zgadzaja sie na cos czego facet by sie nie zgodził :-)

Gość moje kochanie....
seks pochwowy tez uprawiaja glownie puszczalskie Świeta racja :-)

Gość bahag
ale wiekszosz kobiet nie daje sobie wkladac w dupe tylko po to zeby pozniej wsadzic facetowi. jesli robia to z tego powodu to faktycznie sa idiotkami. jesli daja sobie wkladac w dupe bo je to podnieca i sprawia przyjemnosc wtedy nic wspolnego z idiotyzmem to nie ma

bahag a ja uwazam,ze jednak kobiety analne sa z lekka zidiociałe,bo po co w takie cos sie bawic,ze niby przyjemnosc :-) widocznie nie potrafia i nie maja przyjemnosci z innych pieszczot,ze do takiej pieszczoty dąża io to czesto,więc tylko mozna pożałowac taka analną kobietę.

Gość moje kochanie....
Przede wszystkim andziaaaaaaaaaaaaaaaaa to przed seksem analnym nalezy sie przygotować!1 Lewatywka...masaż ścianki odbytu...odpowiednie nawilzacze i wtedy jest wspaniale...Ty tego nie zrobiłaś ten jeden raz i się zraziłaś. I tak na marginesie ....to seksu analnego nie uprawia się codziennie...2,3 razy w m-cu wystarczy. I jest zajebiście!!

moje kochanie....:-) mnei chcesz uczyc :-) hihi,ja bym Was tutaj wszystkich nauczyła jak sie rozne rzeczy robi :-)

Gość bahag
andzia w takim razie po co seks oralny? pewnie lubia minetki bo nie maja innych przyjemnosci. po co cala gra wstepna? w koncu wystarczy wsadzic w cipe i juz jest git. ludzie lubia rozne rzeczy i nie ma to nic wspolnego z ich wspolczynnikiem inteligencji

Gość Pewien facet taki jeden
Z zycia to biore. Nie chcialbym ani kobiety, ktora miala wielu partnerow, ani takiej, ktora juz miala anal

bahag--seks oralny to co innego,to coś naparwde zblizajacego partnerow do siebie.

Gość moje kochanie....
Powiedzenia mądrościa narodów. " Krowa, która duzo muczy mało mleka daje" :-)

Gość moje kochanie....
Więc mocz wylewajacy się z członka faceta Cię mniej brzydzi niż odbyt??? Co to za róznica jak człowiek sie myje i kocha !!

moje kochanie....nie znasz mnie,wiec mozesz miec takie zdanie :-) ogolnie to wiele ludzi mysli,ze ja cnotka chodzaca :-) Jak juz operujemy przysłowiami,to "Cicha woda brzegi rwie..."

Gość bahag
seks oralny zbliza partnerow? ze tak zacytuje slynne juz slowa z galerianek " jak kupisz mi jeansy to zrobie ci loda" seks oralny to teraz tania forma zabawy nastolatkow. zakladam, ze mowisz o seksie oralnym w powaznym zwiazku dwojga kochajacych sie ludzi. i wyobraz sobie, ze dokladnie w takich samych zwiazkach ludzie uprawiaja seks analny. moja kobieta jest miloscia mojego zycia, kocham ja i szanuje i zabilbym kazdego kto by ja skrzywdzil. i wyobraz sobie, ze ona lubi seks analny. widze to po niej, po tylu latach jestem w stanie rozpoznac najmniejsze drzenie na jej ciele, najmniejsza struzke potu, znam kazdy jej jek. i wiem, ze sprawia jej to wielka frajde a mi frajde sprawia to, ze ona jest pobudzona, usatysfakcjonowana. i jednym z ostatnich epitetow jakimi moglbym ja obdazyc byloby wlasnie nazwanie jej idiotka

Gość Wielbiciel Porządnych Kobiet
Najgorzej jak laska miała anal i głębokie gardło

bahag--ach :-) teraz rozumiem Twoje nastawienie do seksu analnego,masz idiotke z azone i widac nie potrafi w inny sposob sie spełnic jako kobieta w seksie i dazy do analu :-)a Ty,miałes juz w dupe wsadzane?

U mnie kobieta, ktora juz uprawiala anal to poziom takiej, ktora spala z 15 facetami

Gość moje kochanie....
Sex to sex...oral czy anal to tylko odmiany...a z sex-u nalezy czerpać rozkosz garściami. Współczuje tym co myśla inaczej!

Gość bahag
no i widzisz andzia rozmowa z Toba to troche jak rozmowa ze sciana bo nie dociera do Ciebie, ze nie kazdy czlowiek jest taki jak Ty, ze sa ludzie dla ktorych nie ma tabu w lozku, sa poprostu ciekawe i zadne nowych doznan. jeszcze nie tak dawno raptem 400 lat temu za seks oralny lobietom wprowadzano do ust rozpalone wegle uwazajac ten rodzaj milosci za grzeszny poniewaz penis sluzyl tylko do wprowadzania nasienia a pochwa jedynie do sprowadzania dziecka na swiat. a dzis seks oralny jest "dowodem bliskosci". czasy sie zmieniaja i seks analny staje sie coraz bardziej popularny. i na tym polega ewolucja seksualna, ktorej Ty tez uleglas tylko, ze w mniejszym stopniu niz inni

Gość amator damskich biustów
kazdy facet lubi ostre rzniecie od tylca. nie wiem czemu twojemu, autorko, to nie wystarcza

bahag ja tez jestem ciekawa i nie ma dla mnei tabu,ale po prostu ja nie musze pewnych rzeczy robic:-)

bahag a Ty,miałes wsadzane w pupę i nei mówie o paluszku,tylko np.o wibratorze?

Gość amator damskich biustów
ja lubie sobie wsadzac mlot pneumatyczny w dupala

Gość bahag
andzia nikt nie musi o to w tym wszystkim chodzi. nikt nie musi niech robia to ci ktorzy to lubia i maja na to ochote. ja nie mialem, ani ja ani moja partnerka nie odczuwamy potrzeby wkladania mi niczego w odbyt. gdyby mi powiedzial, ze chce zgodzilbym sie bo w lozku kazde doswiadczenie dzielimy, dzielimy tez kazda potrzebe i jej potrzeba jest moja potrzeba. ona jednak nigdy nie zasugerowala nawet, ze cos takiego chcialaby zrobic

Gość moje kochanie....
jak by miał ochote to by se wsadził a skoro chce tego jego partnerka to wkłada jej i ona. I w czym problem??? No w czym???

pierdu,piedu :-) wiecei dobrze,ze anal nei ejst wspaniały ,wiec nie checcie miec czegokoliwek w dupie.Dobranoc:-)

Ciekawe czy przyszlym mezom powiecie, ze z bylymi uprawialyscie anal

Gość ten anal to zboczenie