Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze

anal, oral i co jeszcze???

Polecane posty

Gość co jeszcze

jestem ze swoim facetem juz 8 lat! w łozku ma ze mna wszystko tzn. loda, oral, anal.... ale zaczyna mi sie juz nudzic! Zawsze jest tak samo! jakby wg jakiegos schematu! Co ja powinnam zrobic zeby cos sie zmieniło? Jestem otwarta na wszelkie propozycje! Chcem zemy było inaczej bo strasznie go kocham i zalezy mi na nim... Co robicie ze swoimi mezami ze wam sie nie nudzi??? piszcie!

Gość co jeszcze
prosze napiszcie bo naprawde niewiem co moge jeszcze zaproponowac !

Gość drente
Moge sie Toba zaopiekowac;)

Gość bdxjqvbdx
Ale głupia baba z ciebie.Anal :-) zaproponowałas aby twojemu facetowi było dobrze :-) teraz zaproponuj mu dziurki od nosa,sa jeszcze bardziej ciasniejsze i bedzie urozmaicenie

Gość co jeszcze
pytam na serio! zadnych propozycji:D:P

Gość co jeszcze
NIEWIESZ co tracisz anal jest najbardziej przyjemna czescia sexu dla mnie:P kazdy lubi co innego, tobie wystarczy klepanie po dupci a mi anal. i gitara:P

Gość bdxjqvbdx
Nie jestem krowa aby mnie klepano po tyłku,a poza tym anal jest dla idiotek,takich jak ty

Gość myszyszjka
wiesz ja z moim mezem jestem 4 laTA i nie nudzimy sie jakos jak przerobilismy wszytkie pozycje i oral, anal to wpdalismu na seks grupowy :D chce na dwa baty

Gość co jeszcze
ok. wytłumaczmi dlaczego jestem głupia? bo nie czaje? chyba zazdroscisz mi ze moge dac tyle przyjemnosci swojemu facetowi a ty nic:P

Gość co jeszcze
nie glupia tylko idiotka?

Gość co jeszcze
myszyszjka----> a co na to twoj maz?? ale tylko ty chcesz 2 facetów a twoj nie chce jeszcze jakies babki oprócz ciebie?:P

Gość bdxjqvbdx
Co jeszcze :-) wspołczuje Ci,bo0 radosc w seksie to my dajemy sobie nawzajem,nie tylko ja swojemu facetowi,ale on mnie.Po twoich wpisach widac,ze twoj facet nie ma inwencji tworczej,nie stra sie,tylko ty podsuwasz mu sie aby mu było dobrze.I z czego tutaj sie cieszyc gdy ma sie taki zwiazek jak ty :-)

Gość myszyszjka
chcemy czworakąt he he jest za tym planem

Gość co jeszcze
bdxjqvbdx---------> jak by ci tak dobrze bylo w łóżku to byc nie była taką pier*ta piz*a!!:P a slyszalas ze krowa która duzo ryczy malo mleka daje??? no własnie!

Gość ja powiem tak ....
ok ja jestem w stanie wszytko zrozumieć i nie wnikam w to jakiego rodzaju ktoś sex uprawia jak mu to sprawia przyjemność nie moja sprawa ...cała rzecz leży w tym że kobieta nie jest od spełniania życzeń faceta na zasadzie zgodzę się żeby tylko mnie nie zostawił muszę coś wymyślić żeby nie było rutyny bo pójdzie do innej.... ale ma on sprawiać przyjemność ma być owocem miłości a nie tylko bzykaniem .....jestem ciekawa co wymyślisz za rok ?....skok z szafy z trafieniem w dziurkę ? dziwne że ja jestem już wiele lat po ślubie i jakoś nam się sex nie znudził i nie wymyślamy jakiś ekstremalnych przeżyć typu sex grupowy ...

Gość bdxjqvbdx
co jeszcze :-) własnie,za duzo muszczysz kobieto i dlatego masz takie skutki w łzoku,ze twoj facet sie ztoba nudzi :-)

Gość co jeszcze
a kto powiedzial ze on sie znudzil?? ja sie nudze! a anal tak na marginesie chcialam sama spróbowac! Nie spełniam kazdej jego zachcianki, jak cos mi nie pasuje to to mowie! Nic nie robie wbrew sobie!

Gość do cnotki niewydymki
to ze tobie nie spełnia rodosci oral to nie znaczy ze my sie do tego zmuszamy. dla nas jest to UWAGA wyobraź sobie przyjemne! i jest nas wiele wiec teraz to już chyba bidulko kolacji nie zjesz :O :classic_cool:

Gość jakiś tam 2
Proponuje nasypać do myszki ziaren pszenicy i wpuśćić stadi gęsi, będzie mega orgazm.

Gość co jeszcze
przeciez ja tak nie sadze / nie napisalam - zle mnie zrozumialas!

Gość dfsesrfr
Oral jest boski a anal dla idiotek

Gość dfsesrfr
bdxjqvbdx oral jest boskia a anal dla idiotek

Gość jakiś tam 2
a facet niech Cię w tym czasie klepie po głowie i czyta Homera...spróbuj

Gość co jeszcze
dajcie spokój ! nie ma z kim pogadac powaznie! anal dla idiotek! smiech na sali! a oral dla zakonnic!:))

Gość dfsesrfr
co jeszcze,a wkładasz swojemu wibrator w dupe?

Gość jakiś tam 2
tłumacze żebyś z gęsią spróbowała a Twój facet niech popycha kurę, wasz widok będzie mega podniecający

Gość co jeszcze
Tak na prawdę miłość w drugą dziurkę to doskonałe urozmaicenie życia erotycznego kochanków. Sposób na nowe doznania, dobrą zabawę i sporo przyjemności . Seks analny jest po prostu inny, ciekawy, intrygujący. Warto zerwać ten "zakazany owoc" rozkoszy. Na pewno dla wielu ludzi miłość grecka jest tematem tabu. Sporo osób jej nie akceptuje. Jest też spora grupa osób, dla których seks analny jawi się urozmaiceniem życia seksualnego, sposobem na miłość z dreszczykiem lekkiej perwersji, czy zwyczajnie jako możliwość poszerzenia swojego ars amandi o nowe, wyjątkowe doznania.