Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Napiszę wam coś jako facet

Polecane posty

Kobiety, trzeba być szczerym i powiedzieć prosto z mostu - nam facetom zależy przede wszystkim na seksie z wami. Te wszelkie "dodatki" typu miłość, związki, starania się, zapewniania o uczuciach to tylko 5 %. To seks motywuje nas do działania w 95%. Wszystko i tak ma prowadzić do seksu, który jest motorem napędowym faceta. Jeśli usłyszycie od jakiegoś kolesia, że nie zależy mu na seksie, bo liczą się dla niego "wyższe" uczucia, to albo jest ściemniaczem, albo gejem, albo zakompleksionym prawiczkiem. Taka jest prawda.

Gość na mnie został rzucony urok
:D wczoraj właśnie usłyszałam od takiego jednego, że dla niego sex nie jest najważniejszy :D już wiem jak mam to interpretować, skoro zna mnie tak krótko a już rozmowę sprowadził na odpowiednie tory;)

Gość amator damskich biustów
arnoldzik oczywiscie ma racje. dodam, ze baba, nawet jak ladna, jesli nie lubi ostro od tylca na pieska, to bez szans zeby fajny facet chcial z nia byc na dluzej

Gość szowinista4534534
bo tak naprawde (bez urazy) kobieta jest potrzebna do dymanka gdyby nie to pewnie by wogole niebylky potrzebne

Gość Powiedz to swojej mamusi

Gość cedzak
Nie do końca się z tym zgodzę, ale faktycznie, bez seksu to ja dłuższej znajomości z kobietą sobie nie wyobrażam. Oczywiście z kobietą, która mnie kręci :)

dokladnie, kobiety chca jakiejs milosci, jakichs innych glupot. facet wystarczy jak porzadnie zapusci swojego mlota pneumatycznego :D

Gość lolololololololol
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Gość nocny doradca
panowie nie doceniacie kobiet, Jeszcze ugotować uprać, posprzątać. żeby człowiek nie żarł macdonaldsa w brudzie.

Gość a tobie szowinisto
jakby odciąć kut*sa to tez byś się do niczego nie nadawał...

wiesz co to jest szowinizm? przeczytaj sobie w slowniku, palancie

jak tak jest to czemu ryczą, błagają i wrzeszczą "ja cie koooochaaaam","nie poradze sobie bez ciebie", jak kobieta odchodzi?

Gość w rzeczy samej
dlatego pasztety do gazu... :o

arnodzik, gosciu po prostu nie zna znaczenia tego slowa. niech wezmie slownik, a potem stuka jak duren w kompa

Gość heniekaaaaa
to czemu ryczą, błagają i wrzeszczą "ja cie koooochaaaam","nie poradze sobie bez ciebie", jak kobieta odchodzi? To efekt uboczny

raczej nie poradza sobie bez ciagniecia faji

Gość lolitaaaa
bo takie cwoki wiejskie jak wy nadaja sie tylko do bzykania tirowek ..zadna normalna z wami na dluzej nie chce byc ...ba! wogle nie chce byc! prawda taka ze marzycie o milosci i zeby was beznadzijnych zakompleksionych brzydali ktos wkoncu pokochal

"to efekt uboczny" buhahhahah:) coż za hipokryzja:) efekt uboczny czego????

Gość a tobie szowinisto
mam na mysli goscia o nicku szowinista4534534 a nie autora topiku...

lolitaaaa, ja nie marze. ja marze tylko o tym zeby mi moja laska wreszcie dobrze obciagnela faje.

Ja nie lubie kobiet bo wole mezczyzn i ich parcie na moje tyly wtedy sie czuje naprawde szczesliwy tak drogie panie

Ja was tylko uświadamiam jak jest, bo żałosne są dla mnie wszystkie te kretyńskie zagrywki facetów, szopki jakie odstawiają, które i tak prowadzić mają do jednego - żeby wam włożyć. Ja przynajmniej jestem facetem szczerym i kobiety, z którymi się spotykam widzą, że liczę tylko na seks i nic więcej.

" raczej nie poradza sobie bez ciagniecia faji" skoro to jest powodem , że ryczą i błagają i że sobie "nie radza" bez kobiety, to troche tu niescislosc widze. przeciez ciagnac faje moze kazda lepsza, albo do prostytutki isc i po problemie. wiec to chyba raczej nie bez tego sobie "nie radza" i nie o to chodzi. twardziele..:)

Ja przynajmniej jestem facetem szczerym i kobiety, z którymi się spotykam widzą, że liczę tylko na seks i nic więcej. powiedzial koles, ktory wybral sobie nick "arnoldzik"

Gość lolitaaaa
debile do kwadratu..co poza hujm nic nei maja do zaoferowania

u faceta nie ma milosci, jest tylko potrzeba zeby ktos mu ostro zmasakrowal faje