Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia2666

zapomniałam o spotkaniu z pośrednikiem pracy z PUP, jak się wytłumaczyć?PILNE!!

Polecane posty

Gość gonia2666

spotkanie mialam mieć dzisiaj na 9.30 i dopiero po południu wzięłam do ręki ten papier i okazało się że to było dzisiaj. Ubzdurało mi się że koło 20 dopiero będe je miała. Jutro mam zamiar pójść się wytłumaczyć, ale nie wiem co mam powiedzieć bo na tym papierku jest napisane że w ciągu 7dni musi być jakieś uzasadnione wytłumaczenie bo jeśli nie to cie skreślają z listy, a ja dostaje zasiłek czy ktoś był w takiej styuacji!!!?

Gość fghj
jak nie masz l4 to raczej sie nie uda, bo takie niedbalstwo to nie jest zadne uzasadnienie wiec raczej cie skresla

Gość gonia2666
ktoś jeszcze pliss

Gość I am so sorry for you
powiedz, ze mialas rozwolnienie

Gość jakaś tammm
nie wytłumaczysz się. Skreślą cię. Chyba że masz L4 leżące przynajmniej od wczoraj. Nawet się nie łudź że ich przekonasz.

Gość fghj
jakis czas temu byl podobny topik, laska zapomniala tez o godzinie i potem latala do urzedu wyjasniac i prosic ze zapomniala ale i tak ja skreslili,

ja kiedys mialam tak, ze przyszlam na godzine pozniejsza niz mialam wyznaczona (2 h za pozno), podchodzac do rejestracji dopiero sie skapnelam. pan wyznaczyl mi wtedy inna godzine tego samego dnia, tzn. ja bylam tam o 11.00 a dali mi na 14.40 (zaproponowali, ze moga mi tez dac na nastepny dzien rano, ale wolalam tak) pozniej babka z posrednictwa nic nie mowila, ze jestem pozniej niz mialam ustalone. chyba najlepiej jak pojdziesz tam jutro rano i sie zarejestrujesz, pewnie dosatniesz nowy termin (zwykle niedogodny:P) i bedzie po krzyku.

Gość gonia2666
dzięki za odpowiedzi. wynika z tego że to zależy od Pań co ze mną będzie. ktoś był w takiej jak ja styuacji że poszedł dzień później?

Gość fghj
tak, ta laska co zalozyla tamten topik :D i skreslili ja!

Gość gonia2666
podnosze

Gość zapominalska
tak ja zapomniałam o spotkaniu, poszłam na drugi dzień i było oki nie martw się będzie dobrze(:

Gość no raczej nie
tylko zaświadczenie od lekarza, że jesteś chora lub od pediatry ,że masz chore dziecko,jeśli je masz

Gość gonia2666
no tak niektorzy mają szczęście i jest ok, a niektórych skreślają. wychodzi że dużo zależy od tych babek

Gość gonia2666
jutro wam napisze co ze mną zrobią