Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpie narzeczonej brata

Chyba wyrzuce te suke z domu!!!

Polecane posty

Ja mieszkam u rodziców ze swoim dzieckiem a ona przyszła przybłeda jedna do mojego domu i się tam rządzi. Jakby była u siebie, ona ma bliźniaki z moim bratem,mieszka u nas i panoczy się! U niej od dzieciństwa była bieda,wyśmiewa mnie że moje dziecko wychowuje się bez ojca.Nie wytrzymałam walnełam ją w pysk i ostrzegłam że jej dzieci beda sie wychowywały bez matki! Ona od razu powiedziała rodzicom że ja jej groże. Mam takie szczęście że ojciec przepisał mi połowe domu a ta zdzira nie jest tam zameldowana!

Gość czołg t34
rób jej herbatę z wody destylowanej, wykończ sukę powoli i metodycznie :)

Gość hjgjhjj
I masz racje! Nie jej dom, niech paniusia wie kto rzadzi

Gość hjgjhjj
i bardzo dobrze zrobilas! niech paniusia wie kto rzadzi w tym domu

Tak! Matka jej nienawidzi ale ojciec jej broni! Zjechałam tak ojca , powiedziałam mu żeby się nie wtrącał! Ta zdzira potrafi chodzic naga przy swoim przyszłym teściu!

Ta szmata nawet próbowała namówić po jego ojca by mojemu bratu przepisał całą firme! Czyli namawiała go do tego by mnie wydziedziczył! Nie pozwole by taka flądra mnie okradała w biały dzień. Co lepsze! ojciec zastanawiał się nad tym tylko matka wybiła mu to z głowy!

Gość zatłukłabym

Gość znam takie sooki
moja bratowa to kompletne zero, zaciązyła a potem wprowadzila sie do nas do domu i mysli, ze nic wiecej nie musi robic. Nawet palcem w domu nie rusza, sooka jedna, tylko siedzi zamknieta w pokoju z dzieckiem i sie stroi a potem na cale popoludnie z wożeczkiem na miasto i to jest jej cale zajecie !!! nosz do kurwy nędzy, zabilabym flądreee, jeszcze pyskuje jak sie jej powie, zeby sprzatnela zabawki malego z salonu suczydlooo jedno. jak mi nerwy puszczą to wypierdole pizde na bruk i bede miala gdzies

Gość hjgjhjj
chyba dobrze dupa i cyckami wywija przed twoim ojcem ze on jej broni

Ja też nie! Przyjdzie taka do cudzego domu i jakby mogła to by sama mnie z niego wyrzuciła! Na szczęście mam nad nią przewage! Zawsze jak bede chciała to moge spłacić brata! Tylko że rodzice chcą byśmy oboje zostali z nimi!

Gość asa323
napewno mu daje

Gość znam takie sooki
masz racje, nie daj jej wejśc sobie na glowe !! mnie juz powoli nerwy puszczaja, jak przegnie pale to wyjebie pasozyta na bruk

Gość jacobs
książkowa patologia

Tej szmacie nie podoba się że ja tam mieszkam ze swoim ojcem! Ja ją już kilka razy wystrzelałam po pysku bo to było jedyne rozwiązanie by przywołać tą zdzire do porządku! Ona jest na utrzymaniu rodziców, mój brat też zarabia marne grosze, więc oboje korzystają z ich pomocy! Że też nie wypomne jak ojciec zrobił mi awanture gdy ja sprowadziłam do domu dziecko! Teraz się uspokoił bo pokochał małego ale wtedy wprzeciwieństwie do brata miałam piekło na ziemi!

Ja chetnie bym brata spłaciła i kupiła mu mieszkanie! Mam na to pieniądze tylko rodzice upierają się przy swoim! Jego nigdy nie bedzie stać na to by utrzymać połowe domu! Ta zdzira nawet matce obiadu nie pomoże ugotować! Jej dziećmi zajmują się cały czas zajmuje się moja matka!, moja mama najchętniej pozbawiłaby tą kobiete praw rodzicielskich! I tak chyba powinna zrobić!

Gość wywal ją

Gość znam takie sooki
moja bratowa rok temu urodzila dziecko, teraz ma 20 lat !! i mysli, ze zawsze bedzie siedziala na duuupie, podobnie jak u Ciebie moj brat tez nie zarabia duzo. na dziecko łoża w duzej mierze moi rodzice. a ta pizda ma wonty, jak sie jej zrowi uwage zeby posprzatala zabawki po malym z salonu .... nosz kurwa krew zalewa !! jebany pasozyt !! a jest grezczna jak brat w domu, jak go nie ma to pyskuje nawet do mojej matki, zdzira jebana , bez grosza przyszla i mysli, ze moze rzadzic. oni chyba mysla ze zostana w tym domu, szczegolnie ta krowa, ale niedoczekanie jej !!! juz ja sie o to postaram, a jak pizda przegnie pale i mnie wyprowsdzi z rownowagi kiedys tak porzadnie to wezme za kudły i wypierdole na ulice, drzwi na 4 spusty i gowno mnie bedzie obchodzila dziwka !

Gość i obij jej pysk na koniec

Gość amator damskich biustów
skoro masz kase to sama kup sobie mieszkanie i wyprowadz sie z tego chorego domu

Nie ma mowy! nie ustąpie tej szmacie! Ja mam pieniądze a ta idiotka nie i to ja mam nad nią władze! Choc by po to by postawic na swoim nie wyprowadze się! Bo już cały strych skończyłam więc brat napewno mnie nie spłaci bo nie ma z czego a ja jego spłace!

Moja bratowa wypomina mi że ja mieszkam "w jej domu" ze swoim dzieckiem. Powiedziała mi żebym wynosiła się tam gdzie zrobiłam sobie dziecko myślałam że ją udusze!

zabilabym taka dz*wke! i jestem pod wrazeniem ze tego jeszcze nie zrobilyscie. Takie sa najgorsze co bide mialy i przyszly na czyjes nic nie robia i zyja po krolewsku;/ pasozyty

Jeszcze żąda całej firmy mojego ojca dla brata! Prawda jest taka że połowa firmy jak i domu należy do mnie! Narazie to ja zajmuje się całą firmą bo mój brat to olewa, woli pracować dorywczo i razem z dziewczyną idą sobie na imprezy! Jakby nie mieli obowiązków!

Żal nam jest tych biednych dzieci! Tylko ona mi z tego powodu że ja samotnie wychowuje dziecko na każdym kroku ubliża! Ona przychodzi nawet do mnie na góre i mówi mi żebym oddała im strych! Ciśnienie mi się przez tą suke podnosi!

Gość znam takie sooki
Sama sie dziwie, ze jeszcze jej nie zabilam. Moja bratowa ma 4 rodzenstwa i biide w domu. dlatego jestem pewna, ze zaciazyla specjalnie, planowala zycie na koszt moich rodzicow, wyrachowana pizda. A teraz siedzi z dupskiem w domu, albo jeździ wozeczkiem po miescie . Moglaby poszukac sobie jakiejs pracy , bo moja mama ma taka prace ze wykonuje wiekszosc w domu to moglaby sie zajac wnukiem. Ale gdzież tam! "przecież jest kryzys" poza tym "dziecko potrzebuje mamy" A ona, zdzira paskudna , bierze 3 koleżanki i jeżdża cale popoludnie po mieście , ile razy widze pizde jak wracam z pracy !!! żaaal, i nic wiecej....

Gość no to niezlaaaaa
PATOLOGIA :-0 :-0 :-0 I TY I TA CALA TWOJA BRATOWA!! POZIOM RYNSZTOKU, NIC DODAC NIC UJAC :-P :-P :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość znam takie sooki
Moj ma na to wyjebane, tzn. niby tam mowil jej zeby poszukala pracy, ona niby szuka ale efektu 0 :/ a w domu tez nic nie pomoze, miala prac sama sobie i bratu. To swoje osrane stringi do naszego kosza na bielizne wrzucala !!! i moja matka to prala, jak ja sie o tym dowiedzialam powyciagalam nasze rzeczy z kosza a kosz z ich brudami wypierdolilam im pod drzwi pokoju i mam to w piździe, nie bede urabiac rąk za ta dziwke !!!! moi rodzice i tak za bardzo toleruja jej nierobstwo. na dodatek ona chyba ysli, ze tu zostana, ze dom bedzie ich ale juz ja im dam !!!

Dzieki wam za wsparcie. Musze leciec bo mam zatwardzenie. Od 3 dni nie zrobilam kopy. Co moze pomoc? Podobno sliwki i olej! Probowaliscie?

Gość znam takie sooki
nie idz jeszcze, ja koope robię pod siebie żeby tej sooce jebało a ja już do zapachu się przyzwyczilam a pobawić się w majtkach taką cieplutką koopką to sama przyjemność :)