Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHcecie to wierzcie

CZy można kochać dwie kobiety na raz?

Polecane posty

Gość CHcecie to wierzcie

On co prawda jest żonaty,ale żona jest bez przerwy za granicą,ma innego,czasem przyjeżdża,on mieszka u teśćów,znam go jest szczery-ale to w ogóle wykonalne ,powiedział że kocha i mnie i ją.czy to dla niego nie za wygodne-mieć dwie.ona wie o nas.on mówi że 20 lat nie da się tak łatwo zapomnieć.jakby chodziło tylko o seks mugłby mnie oszukiwać przecież że tylko ja się liczę...

Gość CHcecie to wierzcie
Hej odpowiecie?ktoś kochał 2 osoby na raz?

Gość leksssia
ja teraz tak mam, ze spotykam sie z dwoma facetami naraz wyszlo przypadkiem i teraz nie wiem ktory znaczy dla mnie wiecej... kazdy ma w sobie to cos i niestety nie potrafie wybrac:( takze mniej wiecej wiem jak to jest...

Gość kroliczka
oj przeszlam cos takiego . po prostu kochalam obu ...i stracilam obu.

Gość kroliczka
kant.. wez sie nie chlastaj ❤️

Gość a może to tak
miłóśc jest miłośćią -jedna i jedyna . Czujesz ją całym sobą , później juz mniej wyraźnie z czasem blaknie ,siła się zmniejsza ale nie znika ,miłość nie odchodzi jest. Przeradza się jedynie ,ewaluuje i staje się Przywiązaniem -też ważnym i wartościowym doświdczaniem drugiego człowieka ???

Gość leksssia
o matko toż to kawałek Nosowskiej z dobrych, starych czasów:) uwielbiam............. a co do facetów, hm ... na kochanie za wczesnie, poza tym ja nie chce ich obu, tylko nie wiem ktorego wybrac, bo jednego widuje raz na tydzien, a drugiego czesciej...ehhh

Gość no tak owszem jest
wiele technik ale to raczej na ogół kobiete kocha dwóch lub 3 nawet na raz. choć w teorii mógłby posuwać i robić minetę innej. to mozliwe. ale w czym problem?

Gość CHcecie to wierzcie
Kant a czemu ?ja przynajmniej nie jestem tak naiwna by wierzyć że się ze mną ożeni,jednak nie mogę żyć bez niego...

Szkoda ciebie, lepiej ułóż sobie życie z kimś kogo bedziesz miała na wyłącznosc:)

Sluszna decyzja Kant, po co ci taka relacja.. Twoj facet powinien być twój i tylko twój, poza tym dochodzi kwestia moralności i szacunku dla tego co już ktoś zbudował i nie wpieprzania się w to.

Choćby była w samym piekle to jednak ona istnieje i musisz to uszanować i odejść jeśli czujesz, że zbliżają sie kłopoty.

Gość CHcecie to wierzcie
Ogólnie to zawsze byłam zazdrośnicą,ale o jego żonę nie jestem zazdrosna,bo jakoś tak jak się kogoś kocha to powinno ci zależeć na tym co i jem u zależy.może poprostu jestem za dobra? jestem 13 lat młodsza od nich,może on mnie wykorzystuje?żonki nie ma to ma z kim jak ona wraca pewno z nią...

A czego się spodziewasz? To facet, potrzebuje seksu, módsza sie nawinela to tym lepiej. Kocha żonę a ona mu wybacza zdrady bo czue sie winna z powodu zaniedban wobec meza. I tak sobie żyją i pewnie sie z ciebie śmieją..

Gość CHcecie to wierzcie
Racyej wątpię żeby komuś było do śmiechu,małe miasteczko wszyscy gadają,a żeby było ciekawiej to ja też z kimś mieszkam,jego bliskim kuzynem/5 lat/,przyznałam się do zdrady,ale naprawdę nie mam się gdzie podziać,wszyscy wiedzą...

Gość kroliczka
kant jestes inteligentana, wiemy. masz na pewno wysoki wspolczynnik intelugencji... ale oprocz IQ istnieje inna inteligencja tzw. inteligencja emocjonalna... wielu z nas jej brakuje... ale ponoc mozna jej sie nauczyc. ty jestes steskinina milosci... jak kania wody... a tu pustynia.

Kancik, ja cię przytule:), wczoraj tak się opiłam jinu z tonikiem, ze do tej pory to odczuwam:/

Gość CHcecie to wierzcie
Najbardziej żal mi jego dzieci/już dorsłe/na pewno coś słyszały,a że oboje lubimy wypić widziano nas razem w różnych sytuacjach.nie mogę nigdze uciec,bo życie mi się tak ułożyło,jestem całkowicie na utrzymaniu tego kuzyna,poza tym wiele mu zawdzięczam i jego też mi żal bo bardzo go zraniłam,on mimo tego mnie kocha,obiecuję mu że już nic,ale zaraz nie mogę się powstrzymać...beznadzieja

Gość kroliczka
kant.. pisza, zeby zanim pokochasz kogos innego, to najpierw musisz pokochac siebie.. a to wcale nie jest takie proste, ale wykonalne. moze ty powinnas miec jakis okres kwarantanny... podciagnos sie w tej emocjonalnej inteligencji i potem isc na calego. przeciez nalezy ci sie dobry, zdrowy facet... twoj, taki, zeby sie bylo do kogo przytulic w lozku i z kim pogadac przy sniadaniu..

Gość CHcecie to wierzcie
Najbardziej żal mi jego dzieci/już dorsłe/na pewno coś słyszały,a że oboje lubimy wypić widziano nas razem w różnych sytuacjach.nie mogę nigdze uciec,bo życie mi się tak ułożyło,jestem całkowicie na utrzymaniu tego kuzyna,poza tym wiele mu zawdzięczam i jego też mi żal bo bardzo go zraniłam,on mimo tego mnie kocha,obiecuję mu że już nic,ale zaraz nie mogę się powstrzymać...beznadzieja

Spóźniłaś się widocznie, kuchnia została już zaanektowana przez obce wojska. Ja znalazłam sobie jabłko ale jakieś takie niepewne w spożyciu, mdłe.

Gość kroliczka
bardzo duzo dda na kafe. koorwa, ze tez czlowiek musi placic do konca zycia za wyczyny naszych kochanych rodzicow...