Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alunia1

Czy być z kimś bez zaufania??

Polecane posty

Niestety nie ufam swojemu chłopakowi a jesteśmy już 5 lat!!! oklamal mnie i to wiele razy, wiele razy się na nim zawiodłam . zranił mnie bardzo. kocham go ale nie moge mu wybaczyc ze przez niego cierpialam i nie potrafie juz mu zaufać tak do końca... wiem ze zaufanie to podstawa zwiazku ale ja nie umiem...jest to meczace , ciagla obawa , strach ze znajdzie sobie inna lepsza, ladniejsza....jest moim pierwszym chłopakiem wiele razem spędziliśmy ale było i dużo złych chwil... mówi że jest szczęsliwy w związku ja traktuję to berdzo poważnie chociaż to jest mój pierwszy związek. Kocham go bardzo mocno nie wyobrażam sobie zycia bez niego i dlatego nie wiem co mam robić... co mam myśleć... ten ból.... czasami się zastanawiam czy warto jest kogoś kochać;((((

Gość AmbroSSja
podajmy sobie ręce, mam identic ze swoim...

Gość AmbroSSja
Trudna jest to sytuacja, nie wiem co mam począc w zwiazku z tym brakiem zaufania i wszystko mi się już pomieszało... miłość z cierpieniem, brak zaufania z nadzieja,ze bedzie dobrze...

jest bardzo cieżko myślałam żeby się rozstać.. ale nie umiem masz rację jestem przywiązana i nie potrafię bez niego żyć to jest bardzo trudne...

ale planujemy wspolną przyszłość. niedawno nawet mi się oświadczył tylko nie moge uwieżyc w to że będzie wszystko dobrze. nie ufam mu w ogóle... nie zasłużył na to... zbyt wiele się meczyłam i to nie jeden raz...

Gość Anq25
No to go zostaw! Chcesz sie meczyc cale zycie?

tylko najgorzej obawiam się tego że kogoś pozna albo zacznie pisać z byłą dziewczyną... chciałabym bardzo żeby było dobrze... żebyśmy byli w końcu oboje szczęsliwi

Gość nie zostawiaj go on jest wart
tak, powinnas z nim byc, przeciez pewnie ma kase i jest dorby w lozku

Czy być z kimś bez zaufania?? Brak zaufania w związku to jak dom bez fundamentów...

Moim zdaniem powinnaś sie rozstać. Marnujesz sobie życie będąc w związku z kims, z kim się męczysz. A skoro nie masz do niego zaufania i mówisz że on na to nie zasługuje to będzie pewnie jeszcze gorzej, będziesz sie zadręczać aż się wykończysz! a życie jest przecież piękne, nie warto tracić czasu na kogoś kto Cię nie szanuje(czyt. okłamuje)