Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaczikaa

Coś z tego będzie? Warto kontynuować znajomość?

Polecane posty

Ahahaha :) Sympatia-Słonko,ja juz to przertabiałam. Koleżanka mnie wciągnęła. Full wiadomości i tzw. "oczek". Faceci ogółem zdesperowani, nastawienhi na seks lub totalni bezmózgowcy w dresach na tle bmw :) W pubach nie? To na disoc tym bardziej. Musztarda- zajebiste hasło ("A tu chuj")

Ale czasami mozna tez poznac fajnego faceta... :) Ja poznalam tam kilku kandydatow na kumpli... Zreszta moj ostatni facet byl z sympatii i byl kochanym czlowiekiem... Takze nie mozna uogolniac :P Fakt jest taki , ze tych na minus jest wiecej :O

O proszę :) Może w wielkopolskim są jakieś ciekawe okazy i wizualnie i intelektualnie,ale u mnie w podlaskim - nein (tzn na SYMPATII nein :)) Nie mam żadnych problemów z kontaktem werbalnym,ale kolesie widzą we mnie od razu fajną dupę. I tyle.

Dlatego trzeba zrobic wszystko, zeby facet mial poczucie, ze ciagle goni kroliczka :P A moj ex nie byl z wlkp :P Takze nie wolno zamykac sie tez na inne mozliwosci ;) W innych miejscach bardzo ciezko kogos poznac... Zostaja jeszcze znajomi, ale sama widzisz, ze rozczarowanie tez w tym wypadku jest nieuniknione... Mam pytanie... Bo zastanawiam sie nad jedna rzecza. Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj. Jak to sie stalo, ze zamista umowic sie w jakims publicznym miejscu spotkaliscie sie u Ciebie? On nie zaproponowal zadnego innego miejsca?

Dlaczego? Poprostu on zaproponował spotkanie w smsie,ale nie napisał gdzie. A w związku z tym,że ja tego dnia załatwiałam full spraw,nie wiedziałam,czy się wyrobię. Dkatego tak poprostu się zapytałam,czy wpadnie do mnie,czy w miescie. On na to: "To bym wpadł na kawę do Ciebie".

Rany, a tak w ogóle,to mam go w znajomych na tym głupich,popularnym portalu. No poprostu beznadzieja :/

olaiczka, nie stresuj sie, ja jestem po 9letnim zwiazku i wiem z doswiadczenia ze szukasz kogos bo bylas przyzwyczajona ze kogos masz od zawsze, wiec uwazaj tymbardziej, bo jestes latwym lupem dla "takich facetow". mi juz ten etap minal i teraz z cierpliwoscia czekam na wartosciowego:)

O,Sun,czyli Ty prawie tak,jak ja. Tak,jestem łatwym łupem. W ogóle jestem za dobra. Chociaż z zewnątrz tego nie widać. Na zewnątrz jestem atrakcyjną,przebojową dziewczyną (tak ludzie mnie postrzegają). Czekasz na wartościowego? Czasem trzeba szczęściu pomóc. W sumie rycerz na białym koniu sam nie przyjedzie... Prawda?

Gość zuppaa
I jak? Odpowiedział jakoś na tego sms-a?

Gość testerka3
************** PREZENT NA ŚWIĘTA ZA 200 ZŁOTYCH- SAM WYBIERASZ CO CHCESZ!!!!!!!!!!!!! WYSTARCZY WEJŚĆ NA STRONĘ http://prezentodajnia.pl/?m=rejestracja&pol=473 I SIĘ ZAREJESTROWAĆ. KILKA TYSIĘCY WSPANIAŁYCH NAGRÓD PO 200 ZŁOTYCH CZEKA NA CIEBIE! WIĘC NIE CZEKAJ TYLKO KLIKNIJ I SIĘ ZAREJESTRUJ- TO NIC NIE KOSZTUJE!!!

Nie,nie odpisał wcale. Nie odezwał się... Ale już nie rozpamiętuję. Było, minęło. Okazało się co innego. Mój dobry znajomy się we mnie zakochał :( No,nie...

Gość dowerr
Mój dobry znajomy się we mnie zakochał to chyba tak se piszesz w ramach pocieszenia hee ? :D

Nie,nie w ramach pocieszenia. Wysyła codziennie smsy ze szczegółami,jak minał mu dzień. Nie byłoby w ty,m nic dziwnego. Zawsze coś pisał. Teraz zaczął częściej. Zaproponował kino w środę.

Gość dowerr
hehe no ale powiedzial Ci o tym, czy to tylko Twoje gdybanie w zwiazku z tym ze zaproponowal kino ?? :D i ze czesciej pisze ??

No właśnie o to chodzi,że on jest cholernie niesmiały,a tacy mnie nigdy nie pociągali :( W swoich smsach nie pisze nic nadzwyczajnego. ja staram się go olewać. jakoś nie wydaje mi się,żebym zapałała nagle do niego jakimś niesmaowitym uczuciem. A tym smsem mnie rozbroił: "NIE WIEM CZY TY NIE WIDZISZ,CZY SPECJALNIE NIE ZAUWAŻASZ,ZE MI ZALEZY".

Gość to ile on ma lat
15 ? ktory facet pisze takie rzeczy i to w smsach ; najwiekszy desperatz tej calej grupki

On ma 24 lata. Jest tragicznie niesmiały. hasła ma nieprzeciętne. Zastanawiam się przypadkiem,czy nie jest prawiczkiem...

Gość oliweczka hipp
i jak zakonczyla sie historia z przyjacielem?

Gość wzieli slub
juz daaawno

Gość Tak sobie czytam iiii
i myslę ,ze bzdury wypisujecie wszyscy. Typu zle zrobiłaś ,że napisałaś smsa pierwsza. ...albo zle zrobiłaś ze nie napisałaś,trzymaj go na dystans nie pokazuj mu ze ci zależy itp. Prawda jest taka ,że jesli dwoje ludzi sie sobie podoba i chca rozwijać znajomość to nie ma znaczenia które pierwsze napisze ile napisze itp. Jesli będziesz sie podobać bardzo facetowi to chocibyś wysłała1000 smsó-w to go nie zrazi. A zreszta co to za moda z tymi smsami...Kilkanascie lat temu ludzie listy pisali i związki sie utrzymywały....a teraz co 5 min sms. Gdyby to goniec roznosił to by sie osrał za przeproszeniem. Do autorki nie słuchaj tych tandetnych rad. Skoro facet nie odpisał to prawdopodobnie gdybyś nic nie napisała tez by sie nie odezwał. I nie analizuj co powiedział...bo czesto bywa tak,że faceci to tchórze myślą tak mówią inaczej. Może myslał ze cie szybko przeleci ale sie nie udało wiec postanowił szukać dalej.Pozdrawiam!