Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona o poranku

Jak odmówić szefowi?

Polecane posty

Gość wnerwiona o poranku

Dziewczyny. Już niedługo święta, więc pakujemy się w samochód i jedziemy 1200 km. do rodziny. Wiadomo, ze przed taką podróżą trzeba samochód odpowiednio przygotować, a czasu nie zostało zbyt dużo (ledwie 9 dni). Mąż non stop grzebie przy aucie, dopieszcza audio, no i stara się przygotować, żeby na trasie nie było niespodzianek itd. itp. A teraz jego bezpośredni przełożony się wysrał, żeby ten mu łożysko zmienił w aucie. Mąż mu powiedział, że po świętach to zrobi, bo teraz krucho z czasem. A ten do niego że on chce jechać na święta 250 km do rodziny i żeby mu to zrobił teraz. A wymiana łożyska to jest cały dzień roboty (w takich warunkach, jakie mamy, bo przecież nawet garażu nie ma.) No ludzie są bezczelni. A najlepsze jest to, że to będzie za dziękuję. Mąż już mu dwa razy samochód naprawiał i raz zmieniał olej. Za każdym razem za friko. A jedną usterkę w warsztacie to mu na chyba 1000 wycenili. Jak mnie wnerwia coś takiego. Tylko jak szefowi odmówić? Szlag mnie trafia, jak sobie pomyślę, że znowu będę w weekend z dziećmi sama, bo jakiś palant chce przyoszczędzić na mechaniku. Co myślicie?

Gość wnerwiona o poranku
spadaj na szczaw z tym linkiem

no wiesz jak mąz nie ma jezyka w gębie to nie robi za darmo mówi prosto z motu szefie ok po sietach ja jade 1500 km sam szykuje auto a mam mało czasu musze pomóc zonie przy pakowaniu , dzieckia dopilnowac

Gość tomaszowaty
a gdzie pracuje Twój mąż? W warsztacie? Jeśli nie w warsztacie to powinien w ogóle nigdy szefowi nie pomagać przy aucie..

Gość wnerwiona o poranku
no powiedział mu, że zrobi to jak wrócimy po świętach. A ten "no ale wiesz, ja też chcę wyjechać..." srutu tutu.

Szef cwany bo znalazł serwis -ful wypas w dodatku za darmo :D Ale jeśli Twój mąż nie postawi konkretnych warunków to niech tyra gratisowo. Po co się tłumaczyć ? Niech mówi że NIE bo nie ma czasu i dopiero po świętach za taką i taką kwotę i czy jemu pasuje.A jeśli znajdzie mąz czas to niech robi i nawet dziś tylko niech wystawi licznik.Ciekawe czy szef zostanie przy waszym już nie gratisowym serwisie czy poszuka gdzie indziej :)

Gość wnerwiona o poranku
no właśnie nie pracuje w warsztacie. Zaczęło się od wymiany oleju. Potem coś mu stukało, mąż się przejechał i wyczaił. Jakoś tak wyszło. Po prostu chciał pomóc. Daj palec, to zeżrą całą rękę 😡

Gość ale cham
to jest wyzysk pracownika! nie dość że nie ma obowiązku mu niczego naprawiac to jeszcze za darmo wykorzystując swoją pozycję zawodową!!!! trzeba mieć tupet :/ wie ze mu mąż nie odmówi bo sie szefowi nie postawi bo wiadomo jak jest z pracą :/ kapa współczuje

Gość PrzeczytamWszystkich
http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich. W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka sekund a punkty wpłyną na Twoje konto. Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4. Poprzez rejestrację z tego linku: http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link. Zapraszam gorąco! Warto! http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/

Gość wnerwiona o poranku
ja to jestem asertywna i na bank bym sobie nie dała w kaszę dmuchać. A ten mój chłop to taki dobry jest... w sumie to mnie w nim urzekło, więc nie powinnam narzekać :P dzięki, wysapałam się, trochę mi lepiej. Może coś się uda przeciągnąć do weekendu, a ptem to już serio nie będzie czasu, bo to cały dzień roboty I jeszcze najgorsze jest to, że pamiętam, jak mąż kiedyś zmieniał łożysko w moim samochodzie, a potem w swoim, jak się przy tym napocił i nawnerwiał. Bo przecież nie ma warsztatu i wszystkich "ułatwiaczy". Ale do niektórych to nie dociera. Myślą, że to jak zmiana koła, czy coś.