Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh3

Czemu kobiety to egoistki i materialistki

Polecane posty

Niemoge zrozumiec jednej zeczy gdy jest dobrze pieknie to jest ok ale gdy cos sie posypie to juz zle. Bylem z kobieta i wszystko pieknie bylo jak byly wyjscia znajomi i brak klopotow, w ciezkiej sprawie wstawilem sie za nia itd gdy ja potrzebowalem pomocy ona zostawial mnie na lodzie i poszla do innego. Poprostu rece opadaja MAm nadzieje ze sa wyrozumiale kobiety na swiecie ktore wiedza ze zycie to nie bajka wieczna.

i czasami trzeba dac cos od siebie a nie tylko brac

Gość moze moze moze
sa wyjatki od reguły! tzn ta dziewczyna bylaa wyjatkiem! glupia pi*a ja bym cie nigdy nie zostawiła👄

Gość bo taka ich natura

Są wyjątki są. Ja uważam że trudne sytuacje w związku kiedy jedna osoba musi wspierać druga tylko umacniają związek a jeżeli się wtedy związek sypie to znaczy że ta osoba nie jest warta niczego

Gość oczywiscie ze sa wyjatki
jedna chce zlota, a druga mercedesa i zlota, a trzecia to jeszcze do tego willi z basenem nie mowiac o galeriankach, ktore zaczynaja od malych rzeczy, typu spodnie dzinsowe:D

Gość bo dwudziestolatka chce
cieszyc sie zyciem=miec pieniadze, a sama jest za mloda, zeby tyle zarobic i nie chce sie czekac na dorobienie sie z czasem, skoro kolezanki juz sobie do egiptu pojchaly w wieku 20-paru lat, a ona przeciez jak by pojechala w wieku ok. 30, to juz jest za stara i nie czas na zabawe i cieszenie sie zyciem.