Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze i Barbie

Dlaczego jedziecie po laskach typu Barbie?

Polecane posty

choć mnie daleko do Barbie, to ja staje po Twojej stronie w dyskusji;) mniej swoj styl, nawet jakby on mial byc belka w oku przechodniow. fajnie, ze masz cel w zycie. rob, to co kochasz. potrzebni sa nie tylko prawnicy, lekarze, ekonomisci, ale tez stylisci:) olej niekonstruktywna krytyke, to jest zwykle ujadnie. widze, ze jestes pozytywnie nastawiona do swiata. pozostaje mi zyczyc Tobie powodzenia;)

a propo... musze isc wlosy umyc.. ulozyc i pare kilo tapety nalozyc zeby sie ludziom pokazac :)

Może i barbie Powiedz czy sama nie śmiejesz się z dziewczyn które mniej dbają o takie materialne rzeczy jak włosy czy paznokcie? (przypominam że wyzwałaś je od wieśniar) Nie oczekuj więc ze i one z ciebie nie beda sie śmiały.

Desperados, a ja na poczatku myslałam, ze tak ładnie wypowiada sie w koncu facet. ale rownież bardzo ciesze sie z Twojej wypowiedzi. Faceci źle reaguja na takie laski. Kiedys przeginałam juz z ubiorem i tym moim stylem to koledzy mojego faceta sie z niego smiali. na szczescie zmadrzałam.

Gość miałam ci ja pieczeń
nie robię makijażu bo i po co? mam ciemne brwi i rzęsy, i wlosy ciemny blond i wg mnie już wyglądam ładnie i nie potrzebuję tony szpachli

:D Ale ja jestem płci żeńskiej. Mam tylko trochę męski nick :D. Jeśli nie przeginasz z byciem barbie tak jak to czyni Jolanta Rutowicz tylko po prostu znalazłaś swój styl to jak najbardziej cię popieram. Bądź barbie !

Gość nic nie wiem o kobietach
Blondynki są :classic_cool: .

Nieee nie o to mi kaman. chodziło mi, że np. duzo moich koleżanek ma krótkie i krzywe paznokcie a maluja je na czerwono, dłonie zaniedbane jakby nigdy kremu nie widziały. to jest wiesniackie,. Jak ktos nosi niepomalowane ale krotko obciete to jest ok.

Gość do barbi
To że masz tipsy nie znaczy że nie możesz zapuścic swoich paznokci :) Też miałam przez jakiś czas tipsy ale postanowiłam w końcu zapuścic swoje własne paznokcie i ściągnęłam te plastykowe i zaczęłam odżywiac swoje pazurki odżywczym olejkiem ... nie minęło pół roku a ja już miałam swoje mocne i długie paznokcie :)

no własnie dopiero na koncu zwroziłam uwage na chromosomy XX. Bede Barbie tak jak mowisz i juz nie bede na siłe nikogo przekonywac.

do barbi: a jaki to olejek? Bo ja uzywałam takiej odzywki jak lakier bezbarwny, jadłam skrzypovitę i po 4 miesiacach dalej nic. to sie wkurzyłam i zaczełam robic tipsiory. Słuchaj, a malujesz je normalnie? nie niszcza sie?

Gość
Wiecie co mam koleżankę którą poznałam w szpitalu.Kiedyś jak ją zobaczyłam na ulicy to aż jej nie poznałam .Blond bardzo jasny,ogromne niebieskie oczy,tusz aż kapał z rzęs pudrów tona,różowy błyszczyk,różowa mini,tipsy różowe.Normalnie jak laleczka :-D nigdy bym nie powiedziała że Ona może być fajna.W szpitalu się okazało że to bardzo dobry człowiek,dużo mi pomogła.

wiecie co, przypomniala mi si jedna scena.. kiedys bylam ze swoim tż na imprezce uznajomych.. i taki jeden jego kumel ciagle sie ze mnie nasmiewal.. typu"co tam blondi?" albo texty .."nasza barbie.." po jakims czasie jak moj wyjechal bylam sama wdomu. na maila pisze mi ten koles wlasnie.. "moze sie umowimy kiedys na kawealbo na co bedziesz chciala.wiesz taka sama w domku siedzisz.." ha ha niby sie smieja z barbie, a jednak... :)

bo w gruncie rzeczy kazdy z tych "macho" to marzy o takiej Barbie,ale ze są pusci,drętwi,malo inteligentni i po prostu brzydcy to zadna nie chce sie z nimi nawet umówic - to wtedy traca kontrole nad soba i bluzgaja. A wieczorem jada na recznym pod nasze posty :D

Gość parówa
Lepiej wam, jak sie na kimś wyżyjecie? Autorka ma pozytywny stosunek do ludzi, jest sympatyczna, nikogo nie obraża i nikomu nie szkodzi. A tu sie zleciały gospodynie domowe, sfrustrowane, zaniedbane, niedomyte, spocone, z tłustymi włosami - i heja. bo jak barbie, to głupia. Bardzo ładnie to o was świadczy - takie wydawanie sądów bez poznania drugiej osoby.

ciesze sie ze poznałyscie się na takich ludziach, że maja serce i dusze zamiast plasikowego klocka w srodku. Wow jaka niezgrabna metafora, wiem, wiem;)

Gość kampotara
tak sie utarło powiedzenie " Barbie",ale jakby sie przyjrzeć lalkom Barbie w sklepach to wcale nie są takie tandetne , a przede wszystkim ubrane gustownie Niestety nie mozna tego powiedziec o dziewczynach " Barbie" Ubieraja sie tandetnie . Ta z Gubałówki jest straszna i wcale nie ma fajnego ryja - tak jak ktos napisał

Gość parówa
pracuje w Lidlu na rybnym i jestem z tego dumna :D

Gość do wanesa i rutowicz
Skąd u was tyle pewnosci siebie,faceci pisza,bo takie babki jak wy sprawiaja wrazenie latwych i chetnych na lewe bzykanko. Kolega opowiadal mi jak go podkusiło i umowil sie z taką,nie dosyc,ze nie mial o czym rozmawiac to dodatkowo tak sie wystroila,ze chcial uciec,wszyscy na nich patrzyli w knajpie i mrugali,sądzili,ze to prostytutka:P

Gość do barbi
Wiesz to nie jest jakiś super drogi olejek :) Nie wiem czy słyszałaś o takich kosmetykach My Secret (są w drogeriach Natura) i w ich ofercie jest właśnie ten olejek (pisze na nim SPA OIL czy coś takiego) ... jest w takiej małej szklanej buteleczce i ma żółty kolor. Kosztuje ok.9 zł. Ale dla mnie okazał się zbawienny. Oczywiście po ściągnięciu tipsów musiałam swoje paznokcie dośc krótko obciąc i regularnie smarowac tym olejkiem. I one sobie tak rosły mocniejsze :) W międzyczasie malowałam je jasnymi lakierami np. naturalnym beżem czy janym różem. Lakier normlanie się trzymał na paznokciach :) i nie miałam z malowaniem żadnych problemów :)

Gość nic nie wiem o kobietach
Dlaczego tak ludzie tępią "różowe" bo część z tych dziewczyn jest taka trochę kiczowata i zawsze coś można im wytknąć : od 30 facetów na rok do zniszczonej cery :)

to zle ze jestm pewna siebie?? nie twierdze zekazdy facet poleci na taka barbie, bo to kwestia gustu, ale mysle ze jednak wielu facetom podoba sie taki typ kobiety.

Gość
Ja akurat jestem totalnym przeciwieństwem barbie,ale jak idę na imprezę z "moją" barbie to laski tylko szturchają swoich facetów żeby się na nas nie gapili :-D

o kurcze nie słyszalam o takim. Natomiast kiedys kupiłam sobie balsam w takiej białej butelce co nazywał sie po prostu SPA. Nie był drogi, kosztował cos dychę a lepiej działał niż opatrunek w mleczku z Garniera. Niestety potem go juz nie znalazłam. Hmmm... moze to ta sama firma? Na pewno spróbuje. Jutro odkleje tipsy i zaczen smarowac... tzn jesli go znajde;) Nie chce jakis bardzo długich. Tak kawałek za opuszka co by francuski ładnie wyglądał.

Gość do wanesa
gratulacje,zazdroszczę i zawsze mnie dziwi skad to puszenie,a co do gustu meżczyzn to wiadomo komu coś takiego się podoba-na pewno nie wyksztalconemu facetowi na poziomie:P

jestem szatynka , ale podobają mi sie włosy koloru platynki! Sama bym sobie strzeliła taki , gdyby nie to ,ze nie pasuje do mojej karnacji. Styl Barbie tez moze sie podobać !Kwestia jedynie w poprawnym doborze stroju. I jeszcze jedno. Dobrze ze kazdy ma swoj wlasny styl, odrębny.Wyobraźcie sobie , gdyby wszystkie wyglądały tak samo? Dla mnie nie ma znaczenia kto w czym chodzi! Krzywdy mi nie robi ! (bez odbioru.)

Gość do barbi
Ja robiłam tak : po zmyciu lakieru z paznokci wcierałam w nie ten olejek i zostawiałam na 30min-1godz żeby się wchłonął ... a potem przecierałam paznokcie chusteczką higieniczną i malowałam lakierem. I tak co 2 lub 3 dni :) Spróbuj ... Może u Ciebie też się sprawdzi :)

Gość do barbi
No ja teraz mam swoje paznokcie właśnie na 0,5cm ponad opuszek i wcale się nie łamią ani nie rozdwajają :) a powiem Ci jeszcze że zanim założyłam sobie tipsy to przez kilka ładnych lat obgryzałam paznokcie aż do krwi :o