Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze i Barbie

Dlaczego jedziecie po laskach typu Barbie?

Polecane posty

Gość nic nie wiem o kobietach
ekhm ekhm , wykształcenie faceta jest wprost proporcjonalne do urody i wielkości cycków jego kobiety :classic_cool:

Gość
Mnie paznokcie rosną jak wściekłe,co chwilę obcinam bo nie lubię długich :-D

Gość jak Twoja
polecam preparat leczniczo-pielęgnacyjny fiori f-my viggen, i mnie działa.

Gość miałam ci ja pieczeń
jak ktoś niestety nie ma wyczucia i nie czuje siebie i nie ma podejścia typu, jestem wartosciowa, nie potrzebuję tapety to wyglądałaby normalnie. Barbiarstwo to leczenie kompleksów. I mysla ze faceci się na nie patrza bo sie im podobaja, a patrza tylko ddlatego bo komiecznie wyglądają takie maszkarony z karnawalu z Rio na ulicach.

Gość kampotara
ona napisała o puszeniu się , anie puszczaniu nic nie wiem o kobietach - a dlaczego cyckach ???? Tzn ,ze jak ma duze to jest głąb , ajk małe to inetigenty czy odwrotnie :-0???

Gość do wanesa
do mialam ci ja pieczeń nareszcie trafnie podsumowane:D

Gość szatynka o zielonych oczach
:*:*:*

Gość do wanesa
do kampotara dzięki,ze zauważyłaś:D,bo Barbie nie doczytała:P

Gość
miałam ci ja pieczeń Co to jest "barbiarstwo"? :-D

xazui - tak sobie wymyśliłam neologizm od całej instytucji Barbie - Barbiarstwo : ) )

mam kolezanke, ktora z platny i różu przeszla na ciemne wlosy i normalny ubiór, mowila ze podejscie ludzi do niej zmieniło sie ogromnie!

Gość he he he dobre dobre
Uwielbiam czytac jak banda zakompleksionych kretynow czepnie sie na forum i stara sie strasznie udowodnic komus ze sa inteligetniejsi od niego:D Dobre dobre naprawde. Wszystko co maja do powiedzenia na forum to jeden epitet pt. glupia blondi:D Umiecie jeszcze napisac inne wyrazy czy tylko na tyle wasze slownictwo potrafi sie tu zaprezentowac???? Skad to sie biora tacy zakompleksiency ktorzy nie majac argumentow w reku jada po kims i poczyms o czym i okim nie maja zielonego pojecia. Bondi wam przeszkadzaja??? A mi takie prostactwo przeszkadza ktore nawet na forum nie potrafi sie wypowiedziec w danym temacie tylko pierdoli jeden wyraz przez wszystke watki wpisujac go w kazdy post namietnie, to dopiero jest zenada hehehehehehe A nie jedna z tych tutaj pseudomundrych panienek marzy o wygladzie blondi ale coz za wysokie progi na ich nogi wiec lepiej zjechac za wczasu nie brzydaki? A faceci tez pewnie by zagadali taka ale w tych swoich niedopranych ciuchach i tlustych wlosach moga co najwyzej popatrzec z boku:D Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma a jak sie nie ma to sie nie lubi:D Ot i cala prawda. Zadbana kobeta rzucajaca sie w oczy zawsze bedzie sie podobala czy w stylu barbie czy w stylu boho, czy hipi czy inne jeszcze pierdoly. Jesli potrafi podkresic swoja kobiecosc zawsze bedzie sie podobac. P.s Biale kozaki to bardzo lubiany i czesto wyberany kolor projektantow mody. Ale ciemnota z forum i przystankow autobusowych skad niby ma to wiedziec. Ktos im kedys powiedzial ze to kicz i tak chodza powtarzaja. Bo przeciez do latania po miescie z autobusu do autobusu nie zaklada sie bialych kozakow na obcasie i stad te zale co?

Jak Twoja: dzieki moze tez spróbuję;) Tylko trochę mi smutno, że więcej osob oceniajac mnie po wygladzie ma złe zdanie a nie dobre.

Gość osobiscie nie znam
inetligentnej barbie,może nie miałam szczęscia .

Gość miałam ci ja pieczeń ..tak tak
co za bzdury wypisujesz ..ajjjj

Gość ja chce lato
noo i blondi zrobila furore na forum heheh

lubię placki.

Gość ja chce lato
bez urazy ale kozaki tragedia ;/;/;/ za darmo bym nie chciala

Gość kampotara
a ja to rozgraniczam Nie mam nic do włosów blond, do makijazu tez nie ( oczywiscie nie przerysowanej , groteskowej twarzy ) , tylko normalnego makijazu Ale uwazam ,ze ubiór tez jest wazny . I jesli ktos ubiera się podobnie jak ta dziewczyna ze zdjęcia no to sorry , ale ......... jesli maluje sie w podobny sposób..... :-0 Nie da sie przejsc obok niej obojetnie , fakt kazdy sie za nią oglada , ale nie dlatego że wyglada ślicznie Mozna miec długie blond włosy itp ,ale potrzebny tez jest styl w ubieraniu sie

barbie, błagam, powiedz, ze zartujesz? to jedno ścierwo!!!! fuuuuujjj, k*rwa FUUUUUUJJJJJJJJ no ale jest roznica miedzy kobietą i Kobietą

Gość he he he dobre dobre
moze i barbie a ty co chcesz na sile sie komus podobac? Zalezy ci na opini jakis tam zakompleksiencow z forum lub nawet nie forum? Sama rzadko robie sie na laleczke bo nie mam na to najzwyczajniej czasu a nie stety dbanie o siebie i upiekszanie tego wymaga. Ale nie moge wytrzymac jak jakies popaprance ktore czesto gesto "wygladaja jak idz po piwo" komentuja wyglad zachowanie innych. Co was to kuzwa interesi? Zal za dupe sciska czy jak? Czy ktos komentuje wasze denka od sloikow na nosie lub pryscze na czole? Raczejnie bo najwyrazniej w swiecie ma was w zadzie ale takie grupy spoleczne ktore nie sa dostrzegane przez innych niestety szukaja zaintersowania. Nie mogac zainteresowac wygladem inteligencja to moze chociaz pierdaczeniem na innych sie uda:D

Gość mnie sie
obie pary podobaja!!! W Polsce jest nagonka na biale kozaczki..(ale tylko w Polsce :-/) Mieszkam na Majorce od wielu lat i tu nikogo nie razi ten widok a dziewczeta wesolo paraduja w bielusienkich kozaczkach...Usmiechniete a nie zaszczute glupia ludzka mentalnoscia .

dziewzyny barbie, BŁAGAM zaimponujcie czymś nad czym zapracowałyście, stworzyłyście. A nie założysz tipsy, nakleisz rzęsy i myslicie ze jestescie super i kazdy bedzie bić pokłony i pytac: JAK to robisz, ze jestes TAKA PIĘKNA. Jesteście biedne, bo albo nie ma cie lustra, albo faceta, bo zaden, ZADEN facet nie chcialby takiej, albo zmieniłby jej styl, albo macie wacka zamiast pipy i strasznie chcecie być kobietami, albo brakuje wam żeńskich hormonów, nie wiem, nie wiem, NAPRAWDĘ, k*rwa nie wiem CZYM WY się kierujecie, no czyyyyym? zeby wyglądac zima jak tabliczka czekolady? przepraszam: jak sraka chciałam powiedzieć. Mnie to tak okrutnie bulwersuje, ze nie macie pojecia, żal mi tych lasek, bo myślą ze są fajne a kazdy odwraca sie z usmiechem zażenowania

Gość szarozielone
bilae kozaki zobowiazuja moim zdaniem, i zreszta rzadko kiedy sa ladne biale kozaki

Gość
miałam ci ja pieczeń Nie masz większych zmartwień? :o

bo wyglądam ladnie bez nakladów czasu i kasy na solary, tipsy, z własnym kolorem włosów i figurą 170cm/55kg itd i mam wielu adoratorów a tak duzo llasek niszczy sobie zycie. Wygladaja na pewno dobrze a robia sobie taki wizerunek ze pozal sie Boże. Nawet powazny gosc nie rpzyjmie takiej na stanowisko pracy:/ nawet nigdy nie bylam u kosmetyczki i od razu czuje sie szczesliwsza o 10000000zł rocznie w portfelu

Gość
Ty się uważasz za atrakcyjną,to pozwól i innym.:)

Gość a niech tam
barbie będą barbie, kury domowe kurami domowymi, zołzy zołzami, itd. ale po co przekonywać kogoś do siebie na siłę.