Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze i Barbie

Dlaczego jedziecie po laskach typu Barbie?

Polecane posty

miałam ci ja pieczen: własnie sa kobiety i kobiety. Ty najwyraźniej należysz do grupy zwanej "babska". Klniesz jak nienormalna, denerwujesz sie... dama nie pozwala sobie na takie rzeczy. Denerwowac sie tez trzeba umiec z klasa. Poza tym jak napisałam nie chodzę na solarium i wiele innych Barbie tez nie chodzi. Mamy ładna cerę i nie wyglądamy jak "sraka". Być może Ty widzisz wspomnianą wczesniej "srakę" codziennie w lustrze- tak często, że aż widzisz ją wszędzie?:P

Gość do wanesa
Nie chcę nikogo obrazac,jednak polskie barbie to w wiekszosci kobiety z biednych ,nie stać ich na porządny markowy i odlotowy ciuch,szukają prostszych sposobów na "bezpośrednie "rzucanie się w oczy,najlatwiej zalozyc biale kozaki za kolano i różową kieckę,w pochmurny dzień na pewno zostaną zauważone.

Gość do wanesa
do hehe dobre dobre nie porównuj markowych butów z tandetnymi targowymi kozakami,poza tym modelka ze zdjecia,ani strojem ,tym bardziej butami nie przypomina polskich barbie

Gość
Ja akurat zauważyłam że dziewczyny które mają czarne farbowane włosy częściej chodzą na solarium.Skąd to wiem? Mieszkam obok solarium,i nigdy w życiu nie byłam :-D

Gość a ja powiem
że barbie to mentalność, a nie tylko wygląd.

Gość miałam ci ja pieczeń
dokladnie, nie porównuj Chanel do stadionu dziesięciolecia, błagam! nie uważam się za damę. A od kiedy nie można kląć? :D łehe! rozumiem, że jak klnę to nie jestem damą, a jak nie będę kląć to od razu nią będę? powiedz, że TAK! taak chcę być DAMĄ!!

Gość do wanesa
do xazui Można byc blond,ale niekoniecznie barbie:D,nie chodzi o kolor włosów,tylko barbiarski styl jak ktos wcześniej napisał

Gość a ja powiem
Besta Tyszkiewicz klnie i sama się do tego przyznaje, a została okrzyknięta damą.

a ha! jeszcze palę popularne. To co z tą damą?!?!?!

Gość SerpentynA__
:-) a ja mysle , ze za wszystkimi tymi sloganami ANTYBARBIE, stoi zwykla chora zazdrosc..Przykre , ale prawdziwe!

Gość he he he dobre dobre
Nie zamierzam absolutnie porownywac chanel do stadionu ale bialy kozak to bialy kozak prawda:D Bo jesl pisali byscie ze obciachowy jest kozak typu stadion to ok ale skoro piszecie o bialych to chyba nalezy odroznic. Do mialam ci ja pieczen - sluchaj a co ty sie tak przypielas do takich dziewczyn co? Chcesz je na sile zmieniac pod siebie czy o co tobe chodzi? skoro tak fatalnie wygladaja to chyba plus dla ciebie bo wtedy ci inni mezczyzni i kobiety beda potrafili docenic twoj szyk elegancje majac takie porownanie wiec jak ty i jakis tam plastik:D Chyba ze to porownanie jest ci jednak nie na reke i dlatego tak tu pierdaczysz:D

Gość do wanesa
Serpentyna powiedz,że zartujesz:D,nie wierzę,każdą potworzastą laskę można zrobic na barbie,jedynie szczupła musi być,z barbie damę niekoniecznie:P

Serpentyna, czego mamy zadroscic? Wole być pasztetem nr 1 niż takim maszkaronem!! Mam zazdrościć tego, ze taka barbie nie zawiezie dziecka na basen, bo ma sesje w solarium? Nie zrobi mu jeść, bo ma pomalowane pazury? Że dziecko płacze za ścianą a ta w łazience z maseczka na (muszę:) mordzie?

Ale nie chodzi o klniecie bezcelowe. Nie tylko Beata Tyszkiewicz, ale sam profesor Miodek klnie, bo to element polszczyzny. Tylko: trzeba umieć rozgraniczyć pewne rzeczy. Zachowuj się jak na kobiete przystało, bo jestes teraz w miejscu publicznym.

Gość SerpentynA__
wiec co Ci to przeszkadza? Ich styl ich zycie: Tobie krzywdy nie robia .

Gość dokładnie dokładnie
ale czego serpentyno miałybyśmy zazdrościć? powiedz, bo nic nie przychodzi mi na myśl

Gość
miałam ci ja pieczeń Popadasz w skrajności :o

Gość do wanesa
no Barbie prosze co za elokwencja:P hehe

A ja napisze ze ja bardzo ubie roznorodnosc i ciesze sie bardzo ze na ulicach mozna zobaczyc rozne style. I nawet to ze widze dziewczyne ktora jednak nie najlepiej sie prezentuje nie zamierzam jej kruytykowac ani oceniac odrazu jej inteligencji, charakteru i sposobu prowadzenia sie. Ochloncie i przestancie wsadzac nochala w cudze zycie i cudze sprawy to bedzie sie nam wszystkim zylo lzej. Zwlaszcza takie miala ci ja pieczen gdzie wyraznie widac ze chce blyszczec a blondi robia nie zdrowa konkurencje:P Wiec jak to zazwyczaj bywa konkurentom podkada sie swinie i ona wlasnie usilnie to robi:D

dobre, dobre- ja się poprostu martwię o nasze społeczeństwo... zaraz stawiam się w sytuacji takiego kogoś... i jest to dla mnie poprostu jakieś nieporozumienie. Jak się jeszcze tak ubierają do kościoła. Bałabym się, że sie będą śmiać z mojego dziecka w szole jakbym tak wyglądała. I wolaliby: o MIKOLAJ! albo gorzej jakby uciekałyO_O

To Ty oa jakichś innych Barbie mówisz. Ja chcę tu mówić o "Barbie z klasą". Nie o lasce z Gubałówki (chociaz w sumie moze i madra dziewczyna z niej). Barbie z klasa maja barbiszoonowy styl, są ładne i szczupłe... ale nie przesadzają z solarium lub wcale do niego nie chodza. Maja zainteresowania i są inteligentne. Jestem Barbie z klasą wiem to. I chce, żebyscie nauczyli sie rozróżniac tandeciary od lasek ze stajlem.

Gość do wanesa
Barbie Jakie masz zainteresowania?

mialam ci ja pieczen pierdu pierdu terefere a swistak w te sreberka. Dam ci dobra rade zebys lepiej martwila sie o siebie i ten swoj nochal wtykala w swoje sprawy i martwila sie zeby z ciebie sie nie smiali bo jak na razie to ja mam ubaw z ciebie widzac jak uslnie starasz sie udowodnic wszystkim jaka to ty nie zajebista laska jestes, a jak obrotna do tego bo to tu to tam dziecko zawieziesz obiad ugotujesz i inne farmazony. A takie blondi nie dosc ze pasztety to jeszcze lenie:D Czy naprawde nie dostrzegasz tej swojej zadrosci ktora wylazi ci przez glowe????

dobre, dobre - to raczej one mają ze mną kłopot. Mam jednego faceta i mi to wystarczy. Z resztą faceci dzisiaj to cioty gorsze od bab i nie będę się o tym produkować, bo to temat na inną okazję. Może dlatego mnie tak to razi, bo studiuję kierunek artystyczny i drażni to moje poczucie estetyki + nie ma u mnie na uczelni ani jednej BARBIE. Z resztą ładnie ubrana kobieta, w idealnie dobranych ciuchach pod względem tkanin, kolorów, torebka, buty, włosy - za takimi się oglądam na ulicy, bo są piękne! i nawet bym się z taką umówiła na kawę i to nie po to, żeby rozmawiać czy ma nową bluzkę czy wypraną w Perwollu, albo jakiego lakieru do paznokci używa. Barbie natomiast wciepują na siebie WSZYSTKO co ma odcień złota, różu i bieli + tandetny makijaż. Nie patrzą co z czym zestawić, tylko robią z siebie stragan z odpustu. I tego nawet nie nazwałabym "różnorodnym stylem" jak ktoś nazwał to wyżej, bo to nawet na miano stylu nie zasługuje. Ale cóż, za 70 lat będzie to okrzyknięte mianem popkultury pierwszych dwóch dekad XXI wieku i boję się, że moje praprapraaaa wnuki mnie tam zaszufladkują (żart ostatnie zdanie)

no pisałam już. m.in wędkarstwo i hodowla kotów. No i wiadomo: stylizacja, makijaż, charakteryzacja, moda. Czasem też czytam ksiązki, bo bardzo lubiłam język polski w szkole. Ale to raczej takie lekkie, np Szwai, Ostrowickiej, Grocholi. Fajny jest też cykl "Monika Szwaj poleca...". To są ksiażki innych pisarek ale w takim stylu.

Gość do wanesa
miałam ci ja pieczeń dobre:),one i tak tego nie zrozumieją.................

dobre, dobre mam chwilę wolnego i naparzam na forum i cieszę się, że kogoś w końcu bulwersują moje posty. Nie mam dzieci - ale obserwuję objawy barbiarstwa + dzieci w moim otoczeniu.

Gość bsxjsaHXZA
a twój facet nie boi się patrzec na Ciebie o poranku? Wtedy tez mówi jaka jestes piękna,i delikatna?:D

do bsxjsaHXZA: wiesz co to jest poranny drągal? : D kocham was:*