Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej 29 Pomorskie

PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta

Polecane posty

Gość ja dbam o siebie i zadna mnie
nie nie chce

@ewelus22 ee, nie bardzo wiem o co chodzi :) , rozwiń myśl @starsza juz mezatka mam gdzieś takich kolesi i takie laski, nie mówmy o tym powiedz mi lepiej co jest nie tak z tym audi :)

no i dobre że było szare, a teraz masz kolorowe, i widzisz jak to działa na ludzi, tylko cycki, szmal, i bmw się liczy, dla przyjaciół liczy się tylko twoja kasa, itd.

@kazurkazur nie dramatyzuj, może to nie jest fajne ale na pewno bardziej prawdziwe za prl-u owszem życie było prostsze, przez cały tydzień robił człowiek w "zakładzie pracy" a w niedzielę wcinał mielonego i obalał flaszkę z sąsiadem. tego chcesz, wiecznego prowadzenia za rękę

Gość starsza juz mezatka
powiedz mi lepiej co jest nie tak z tym audi aluminiowa karoseria , naprawy blacharskie tylko w ASO Audi,w razie stłuczki ,wypadku nieopłaca się naprawiać, blache mozesz wyklepac, w audi tego juz nie zrobisz , to aluminiowe pudelko ktore latwo uszkodzic,

'no i dobre że było szare, a teraz masz kolorowe, i widzisz jak to działa na ludzi, tylko cycki, szmal, i bmw się liczy, dla przyjaciół liczy się tylko twoja kasa, itd.' no prosze :) co umiejetnie przeprowadzona propaganda potrafi zrobic z ludzmi.

do depeche, w prl przynajmniej byłaś równa z wszystkimi, a teraz jeśli nie jesteś bogata to znaczysz jeszcze mniej niż oni. Skoro ludzie dobierają się tak jak zwierzęta według siły, wielkości, zdrowia bogactwa, to poco nam tak rozwinięta medycyna? Po co ratujemy życie noworodkom, wcześniakom, itp. przecież w świecie zwierząt zginęły by. Może powinniśmy zabijać ludzi którzy nie są idealni, tak jak w starożytnej grecji ?

Gość papanuła
brak szacunku dla ludzi brak szczerości narcyzm i egoizm

@kazurkazur urzekła mnie twoja tania erystyka ludzie nie są równi czy tego chcesz czy nie, jeden zostaje profesorem inny kładzie asfalt

'w prl przynajmniej byłaś równa z wszystkimi, a teraz jeśli nie jesteś bogata to znaczysz jeszcze mniej niż oni. Skoro ludzie dobierają się tak jak zwierzęta według siły, wielkości, zdrowia bogactwa, to poco nam tak rozwinięta medycyna? Po co ratujemy życie noworodkom, wcześniakom, itp. przecież w świecie zwierząt zginęły by. Może powinniśmy zabijać ludzi którzy nie są idealni, tak jak w starożytnej grecji ?' ludzie nigdy nie beda rowni. zawsze beda silniejsi/madrzejsi/piekniejsi/bogatsi = bardziej cenieni=majacy latwiej w zyciu. a my nie jesesmy zwierzetami i mamy obowiazek opiekowac sie innymi ludzmi jesli sa bezbronni. to raz a dwa- jesli chodzi o majatek to jestesm zwolenniczka dawania wedki zamiast ryby. ludzi trzeba motywowac do pracy i samoulepszania.

Gość starsza juz mezatka
mnie zle nie bylo w prl :P mialam ojca co zalatwial wedliny na wsi, matka wiedziala od kogo kupic miód pszczelarski i wiele innych , w prl przecietnie mieli ci ktorych rodzice nie byli operatywni gdzie cos zdobyc i kupic, nie mowie ze bylo super, bo teraz mozna isc do sklepu i zaopatrzyc sie w polowke(no wlasnie panowie szukacie polowki leccie do skklepu moze 0,7 nawet dacie rade zaliczyc), lub produkty spozywcze,zwiazki tez inaczej wygladaly, jednak wtedy tez kobiety nie chcialy brudasow, fajansiarzy i chwalacych sie ze dostali kupon na bandziora,a predzej walczycych o cos kolegow :)

no i audi nie było :p , a malucha można było naprawić młotkiem i przecinakiem ty też byś chciała powrotu prl ? pytam serio

Gość takich
ktorzy ciagle jedza, bekaja, pierdza, wycieraja nos reka i wcieraja to dookola.facetow w brudnych butach.i brudnymi paznokciami. ktory chrzaka przy jedzeniu.i facetow ktorzy sa ode mnie glupsi i oni o tym wiedza i ja wiem.

Gość starsza juz mezatka
cron : wrocic nie, tylko mowie ze nie zawsze bylo dla wszystkich przecietnych zjadaczy tak czarno jak sie opisuje

wiem ale ważne jest coś innego, prl oduczył wielu ludzi samodzielności i niestety zagnał nas w "kompleks polski"

Gość co dyskryminuje............
do co dyskryminuje........ to niesmialy juz jest przegrany i go sama nie poderwiesz? nie chodzi mi o niesmialosc - ale taka meska cipke" jak baba

Gość starsza juz mezatka
mysle ze nie oduczyl, ci ktorzy sie nauczyli sa samodzielni , mlodsze pokolenie rydzyk nazwalby pomiotem szatana, a ja wierzaca nie jestem i nazwe to szufladka z wieloma polglowkami i leniami , po rowno mezczyzni i kobiety, popierdywanie o rownosci feministek i ciotkowanie sie mezczyzn, nikt nie chc skrajnosci w niczym, pytanie co chca kobiety mamy, inny topik jest mezczyzn, a tak na prawde to obie grupy chca normalnosci i zwyklosci , swiat poszedl na przod , parterstwo w zwiazkach nie jest wymyslem lat pokomunistycznych, u mnie rodzice zyja juz z soba prawie 40lat , nie z przymusu a dltego ze chcieli, jak czytam tu tematy i wpisy to smiech tylko 'baby to same blachary' - a kim on jest skoro wskazuje na blache, jak nie tym ktory widzi tylko te na ktore poluje samochodem,' on jest nieudacznikiem bo nie ma prawa jazdy ' - a to prawo jazdy bedzie tak niezbedne ze nie wydostana sie z wioski za lasem? to niech sobie rowery kupia i po problemie , ja osobiscie do pracy na rowerze dojezdzam bo nie tylko zdrowo ale przy okazji budze sie powietrzem jak jade i jestem rześka, dobra................rozpisalam sie, spamerem bym tu mogla byc ale nie pasuje do topikow 'on mnie rzucil' , 'jeju co mam zrobic' itd

ludzie jednak są zwierzętami, przecież należymy do małp, a to że ludzie szukają sobie ładnych partnerów, itp jest to spowodowane tym aby wyeliminować z gatunku słabe i chore osobniki, i to jest potwierdzone naukowo na wikipedi.

Gość do co dyskryminuje............
to rozumiem

Gość starsza juz mezatka
kazurkazur tak sa zwierzetami ,ktore nie elminuja slabych osobnikow, po prostu ich nie wybieraja w doborze naturalnym, slabe osobniki lacza sie ze slabymi osobnikami, czasem jest mix, jak slabszy osobnik fizycznie ma do zaoferowania cos innego niz fizycznosc i na odwrot, patrzac pod wzgledem genetycznym dobieraja sie tak by stworzyc jak najsilniejsze potomostwo i robia to czasem mniej lub bardziej swiadomie, genotypy , X i Y walcza ze soba , w zaleznosci jak partner i partnerka maja w sobie skonstrwany kod , tworza krzyzowke ktora biolog moglby spokojnie rozpisac na podstawie grup krwi zainteresowanych, gdyby niektorzy podchodzili z tej strony do tworzenia zwiazkow i przekazywania materialu genetycznego, ktorym niektorzy chalstaja na twarze , brzuchy i inne czesci ciala myslac , ze sa samcami zdobywcami , a tak po czesci tylko samcami prymitywami ktorzy nie potrafia skorzystac ze swoich genow (moze i dobrze ze tacy nie przekazuja genow), to takie zwiazki moglyby byc nazwane - doborem naturalnym pod kontrola, zaden facet nie chce miec kobiety z chorobami tarczycy, serca , ukladu krazenia, podobnie kobieta swojego mezczyzny ,ktory jest sflaczalym galganem ewolucji hmmm chyba pojde cos za duzo tu pisze :P

mężatko, dzięki, już wiem w czym tkwi mój problem z kobietami, po prostu od 2 lat trzymają się mnie choroby i dlatego żądna mnie nie chce.

Gość starsza juz mezatka
kazur : ewolucja czlowieka i swiata zmienila potrzeby ludzi: -kiedys priorytetem bylo przetrwac za pomoca maczugi, łuku i podobnych narzedzi, do zdobywania pozywienia zdolny byl mezczyzna z racji tego, ze kobieta jest slabsza i nie da rady biec z dzidą na zwierza; - dziś walka o byt skupia się na czymś innym i potrzeby w doborze partnera są inne, by zdobyc pozywienie, potrzebne sa pieniadze, by zdobyc je potrzebna jest praca, moze pracowac juz kobieta, gdy zachoruje mezczyzna i na odwrot, ale nie kalkuluja tego/ za rok, za 20lat bede na wozku/ widza tylko tu i teraz, jest zdrowy/zdrowa , sprawny/sprawna, damy rade w tym zyciu razem , do tego atrakcyjna sztuka seksualnie /atrakcyjny 'sztuk' seksualnie/ , będą silne dzieci (podświadomie, świadomie to zazwyczaj wcale nie pada), kobieta juz nie szuka muskuł, siły , a intelektu, karatecy nie są posturą ogromni, ale są inteligentni w swojej sztuce, znajdziesz swoją kazur, tylko powiedz od razu ,że coś masz ze zdrowiem bo będziesz wiedzieć , czy ona sobie z ciebie chce zazartowac i wykorzystac czy mysli o tobie jako mezczyznie/kochanku/ojcu przyszlych dzieci .

@Kocyk a czy paker prawie łysy bez solarki z fajną osobowością przejdzie ? To,że uważasz,że masz fajną osobowość nie świadczy o stanie faktycznym :P Jeśli nie ma pociągu fizycznego to dość trudno przedrzeć się do pięknego wnętrza,mimo wszystko. Także, prawie łysy pakerze, Twoje zewnętrze stanowiłoby nie lada kłopot :D