Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota....28

jestem panną z dzieckiem i nie wiem już co robić

Polecane posty

Gość parówa
ofermo, sorry, ale ty nie masz zadnych podstaw, żeby się wypowiadac na tym topiku; to jak ślepy, który opowiada o kolorach

Gość samotnamamaa
"idiotki nie potrafią przewidzieć nawet tego ze jak pójdą do łóżka to może z tego być dziecko. dlatego właśnei są idiotkami." Czyli po slubie najlepiej stosowac celibat?:)

Gość skoro dziecko wybiera ci
a raczej odstrasza partnerów to ty bedziesz pewnie podobnie postepowac wzgledem przyszlych facetów swojego dziecka:P

Gość ja sie nie dziwie
ze autorka nie moze znaleźć faceta odpowiadajacego jej i jej babelka "wymaganiom" bo takich po prostu nie ma! :D

Gość poka cyce
"a jest gorsza, bo taki dzieciak sporo kosztuje, a ja nie mam zamiaru harowac" a kto ci gównozjadzie każe harować na cudze dziecko, ty zarób na siebie - facet, który jako pierwszy afirmuje ten właśnie temat - to najczęściej kupa bidy, co to z cycoszka do pyscoszka.... taaaa, jasne bo samotne matki ta maja pelno kasy, wlasne mieszkania i pracuja w miedzynarodowych korporacjach za duzo magdy m. ogladasz najczesceij samotne matki w tym kraju maja byle jakie studia (np pedogogika ), mieszkaja u rodzicow a ich jedyna rozrywka jest taniec z gwiazdami akurat na kase nie narzekam po prostu nie chce sponsorowac uciech obcego faceta jakis fagas sie spuszcal w małolacie, a ja pozniej mam sie w dobrego wujka bawic

Gość dorota....28
Jesteśmy we dwie od wielu lat, wszystko robimy razem, więc jak sobie wyobrażacie - że nagle przy jej sprzeciwie sprowadzę jakiegoś gacha do domu? No wybaczcie, ale żaden gach nie jest tego warty. I właśnie dlatego trudno mi znaleźć kogoś, kogo moja córka od razu pokocha, a on ją.

Gość tolla
..."najprawdopodobniej..." "To zdanie mnie rozwaliło" cienias jesteś jeśli takie zdanie cię rozwala - czytamy ze zrozumieniem, czytamy... > do tolla nie popadaj oczywiście, że nie - podajemy dwa różne bieguny - bo wśród panien z dzieckiem TAKŻE bywają zwykłe puszczalskie, ale są i takie, które zawiodły się na facecie i są same. A co powiecie o tych, którym przyszły mąż zginął w wypadku itd. Temat jest wyświechtany, a topik raczej na pewno prowokacyjny, ale srał to! Problem jak każdy inny. Chodzi o to, że normalne, pozbierane, otrzaskane osoby widzą to inaczej niż wsiowe prymitywki, co to po cichu w nocy połowie okolicy duupy daje, a jak słońce wschodzi robi za dziewice. Luzu trochę i wychylić się poza własny opłotek!

Gość dorota....28
Bąbelek jest uroczą dziewczynką, wrażliwą, kochaną i bardzo mądrą. Wiem że facet mógłby być nią oczarowany gdyby tylko się postarał. Marzę o sytuacji że zakochają się w sobie "od pierwszego wejrzenia".

Gość 4564terwtewr
no to wyjaśnij dlaczego... PANNA Z DZIECKIEM JEST NAJPRAWDOPODOBNIEJ PORZĄDNIEJSZA OD PANNY BEZ DZIECKA? Halo! Umiesz to jakoś uzasadnić?

Gość 956o9
Powiem tak... Czas ucieka, a Ty niestety nie będziesz młodsza, tylko z roku na rok starsza :) Zacznij myśleć o sobie! Wiesz dlaczego? Twoja córka już dorasta, za 5lat będzie już dorosłą pannicą i uwierz, że sama się zajmie chłopakami, nie będzie zazdrości, krzyków itp. Taka jest kolej rzeczy, teraz jest zazdrosna to zrozumiałe, ale kiedyś zaakceptuje sytuacje, z fascetami nie układa się, bo nie okazujesz mu tyle akceptacji i czułości co własnemu dziecku tutaj są zazdrosne 2 strony, nie idzie od razu pokochać obcego dziecka to zrozumiałe, ale może bardzo polubić!! Kochasz, bo Twoje, jak nie Twoje to potrzebujesz czasu.. Zacznij być wyrozumiała! Poszukaj jakiegoś wdowca, rozwodnika lub kogoś kto też ma dziecko :) Tylko zacnzij żyć dla siebie, dzieci dorastają i mają potem własne życie!! I ono Ci nie podziękuje za to, że nie układałaś sobie życia dla niego :) skąd wiem? bo byłam takim dzieckiem..

Gość jestes second hand
co to po cichu w nocy połowie okolicy duupy daje, a jak słońce wschodzi robi za dziewice." ale obcy dzieciak kłuje w oczy bardziej niz

Gość coraz bardziej utwierdzam
sie w przekonaniu że to prowokacja!!!

Gość jestes second hand
Bąbelek jest uroczą dziewczynką, wrażliwą, kochaną i bardzo mądrą. Wiem że facet mógłby być nią oczarowany gdyby tylko się postarał. Marzę o sytuacji że zakochają się w sobie "od pierwszego wejrzenia". jest taki jeden, ale on woli 13-stki i mieszka w szwajcarii

trzeba sie bylo nie pierdolic to bys gnojka i problemu teraz nie miala. tak to jest, gówniara da dupy niewiadomo komu a potem pretensje do calego swiata ze nikt jej nie chce.

Gość tolla
> pokaż.. "za duzo magdy m. ogladasz najczesceij samotne matki w tym kraju maja byle jakie studia (np pedogogika ), mieszkaja u rodzicow a ich jedyna rozrywka jest taniec z gwiazdami akurat na kase nie narzekam po prostu nie chce sponsorowac uciech obcego faceta jakis fagas sie spuszcal w małolacie, a ja pozniej mam sie w dobrego wujka bawic mówię przecie coby wyjść trochy zza opłotka... a kto ci każe cokolwiek komukolwiek sponsorować?...tylko wiesz każdy chory pokazuje gdzie go boli - ciebie boli temat finansów... ...a jeśli chodzi o magdę m - to W OGÓLE nie wiem o czym się mówi - ale ty owszem...

Gość tolla
> 456... "PANNA Z DZIECKIEM JEST NAJPRAWDOPODOBNIEJ PORZĄDNIEJSZA OD PANNY BEZ DZIECKA?" uzasadniałam - czytamy proszę ze zrozumieniem...:) miłego wieczoru!

jestem panną z dzieckiem i nie wiem już co robić!!! co zrobić 1 bąbelek :O tylko dziecko , córka i nie taka mała tylko kumata ktora wie jak wykorzystac matke 2 pokochac hm... tak na starcie na dzien dobry chcesz by każdy facet szalał za twoja córka , a niby dlaczego ? 3 własnie najwazniejsza córa ,a ty??? bedziesz modsza a nie wele czasupłyne kiedy twó " aelek "bdie a swoje towarzystwo a ty sama !!! zmien podejcie ! acha mam wrażenie ze twoj bablek ropuzzonym dzieckiem jest

Gość dorota....28
Ale ja nie napisałam że bąbelek traktuje tak każdego faceta. Raz na jakiś czas zdarza się, że ona kogoś lubi, ale wtedy moim zdaniem ten facet nie kocha jej dostatecznie mocno. A nawet gdy wszystko się układa - faceci denerwują się że nie mogę z nimi wyjechać czy wyjść w kazdej chwili, a to z kolei denerwuje mnie. Wiedział co wybiera, a teraz marudzi. Przeciez nie wyjdę z nim gdzieś tylko dlatego że on chce, mam w domu córkę i musze być z nią. Więc z dowjga złego wolę żeby facet nie poszedl na jakiś tam film do kina niż żeby córka przez niego cierpiała. Jest oczywiscie jeszcze grupa facetów którzy tracą mną zainteresowanie gdy dowiadują się o bąbelku, ale ich to już w ogole nie rozumiem,

Gość ludzie z kim wy dyskutujecie
przeciez to prowokacja!!!!!!!! :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O

Gość parówa
Daj spokoj, taki stary byk moze zostać w domu sam, a jak nie chcesz, to popros sasiadke, zeby z nia posiedziala albo ją zawieź do koleżanki jakiejś. Tak ją chcesz niańczyć do osiemnastki?

Gość ludzie nie wysilajcie sie
to musi byc zwykla prowokacja :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :o :o :O

Gość Kachna12345
jezu dziewczyno,nie sluchaj tych bzdur.. dotknięta? second hand? znajdzcie mi 16latke ktoira nie jest dotknieta a wcale nie ma dziecka! Jacy idioci sie wypowiadaja w tej polsce! Ja jestem samotną matką i mimo,ze jestem rozwódką,to znalazłam partnera, nie bylo trudno, mam powodzenie u mezczyzn mimo dzi3ecka,ono nie jest zadnym problemem w znalezieniu partnera. ale w zyciu jestem przede wszystkim kobietą. A na drugim miejscu matką, gospodynią, pracownicą itd. Bąbelek nie jest juz bąbelkiem-zdaj sobie sprawę,że ma JUŻ 9 lat. pare lat temu,gdy ją karmilas byla bąbelkiem,teraz jest juz samodzielna. Daj corce opdpocząć od siebie i ty odpocznij od niej. Bądź kobietą i matką,nie w odwrotnej kolejnosci,bo inaczej staniesz sie grubą plotkrą z ławki przed blokiem. a taka nie znajdzie faceta. a tych,co twierdzą,że zgotowalas soboie taki los itd. tyo olej,bo miliony ludzi mają taki wlasnie los i jakos sobie radzą. Rozwódki nie są gorsze od panien,mimo,że byly "dotkniete" i jest dowod

Gość jestes second hand
czy macie klopot ze zrozumieniem, ze facet, ktory kocha OBCE dzieci to pedofil obce dzieci mozna najwyzej akceptowac kocha sie tylko wlasne

Gość myszyszjka
zgadzam sie kocha sie swoje inne uwielbia, szanuje , akceptuje

Gość mamollllec26
dorota28 ewidentnie ten temat to jakaś prowokacja bo po tym co piszesz jasno widać że wcale nie chcesz mieć żadnego faceta skoro już z założenia piszesz o potencjalnym partnerze per jakis gach

Gość mamollllec26
tak mi się wydaje że chcesz po prostu przedstawić samotne matki w złym świetle, posługujesz się stereotypami typowymi dla osób nie bedacych samotnymi rodzicami i nie znających takich osób sama jestem samotną matką, tzn. niezupełnie bo mam nowego partnera i powiem Ci że wcale nie trudno kogoś sobie znaleźć.

Gość ta jasneeee
"Jacy idioci sie wypowiadaja w tej polsce! Ja jestem samotną matką i mimo,ze jestem rozwódką,to znalazłam partnera" paniusia z emigracji sie wypowiedziala pewnie jej facet to albanczyk albo inny... ktorzy maja sklonnosci do wiazania sie z kazda ktora rozchyla nogi :D

Gość to beznadziejny układ
prowokacja czy nie wszystkie tzw. samotne matki mogą liczyć na gumowego przyjaciela na baterię :P o taką zabawkę dzieciak nie powinien być zazdrosny ;)

Gość ta jasneeee
"sama jestem samotną matką, tzn. niezupełnie bo mam nowego partnera i powiem Ci że wcale nie trudno kogoś sobie znaleźć. " jezcze powiedz w jakim jestes przediale wiekowy i w jakim twoj partner... bezdzietnym kawalerem to on raczej nie jest.

Gość mamollllec26
ja mam 26, on 31 jest bezdzietnym kawalerem, co w tym dziwnego?? znam kilka takich związków