Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana załamana 25

MAM MATKE ALKOHOLICZKE !!!!

Polecane posty

Gość załamana załamana 25

Nie wiem co robic w tej sytuacji :( Ona ciągle pije,wlasnie siedze u niej i pilnuje żeby nie piła ,ale chodzi za mną i prosi żeby jej kupić piwo.Mam już dosyć ,bo jak zacznie pić to chla 3 tygodnie albo wiecej... Ostatnio wszyli jej tabletke w tyłek ,zadzwonilam na pogotowie i byla na odtruciu,Nie piła 4 miesiąca i znowu to samo...Niedlugo Świeta a ona pewnie bedzie pijana... A mam jeszcze swoje dziecko ktore tez potrzebuje opieki,nie moge ciągle matki pilnować...Ona nie chce zgodzic sie na leczenie.Pomocy :(

Gość kienus
Miałam podobną sytuację tyle że dziecka nie miałam. Moja mama piła dniami i nocami szlajała się Bóg wie gdzie i z kim. Jak przyszła do nas to oczywiście piana. Pewnego dnia puściły mnie nerwy poszłam do niej do domu i powiedziałam, że ja nie chce mieć matki alkoholiczki ,ona wtedy oczywiście powiedziała , że ona z piciem problemu nie ma.Miała. Powiedziałam, że jeśli nie przestanie pić straci swoją córkę (mnie) ,że już więcej mnie nie zobaczy u siebie. Rozpłakała się ,ale mnie to nie rozczuliło. Powiedziałam ,jeśli chcesz pić to pij .Tylko pamiętaj jeśli pewnego dnia za bardzo w siebie wlejesz i będziesz umierać , mnie tam nie będzie bo ja już wcześniej matki nie miałam.Więc wybieraj ja albo picie,co ważniejsze? Tak jej powiedz. U mnie zadziałało.

Gość matka polka .......
Jestes dorosla masz dziecko ,zostaw matke ona ma rozum.

Gość tez tak miała
i tez mowiłam przesten pic bo wiecej sie nie odezwe, nie pomoge...u mnie niestety nie zadziałało...moja mam wciaz pije.. a ja nic nie moge zrobic i to chyba jest najgorsze ta bezsilnosc. nie moge patrzec jak sie niszczy..ale nie umiem tez zaden sposob do niej dotrzec;-( jesli ona sama nie przestanie to na nic sie zda gadanie..to choroba i to silniejsze od niej.

Gość ja_fantazja
uwierz jeśli tylko masz możliwość to odetnij się od tego wszystkiego.. ja mam 20 lat i marze o tym żeby wyprowadzić się z domu bo już nie wytrzymuje z moja matka.. nawet przed chwila wydzierała się na mojego ojca a mi pościły nerwy i dostała po twarzy.. nawet teraz wyskoczyla z tekstem spytaj sie tego sk....syna kto jest Twoim ojcem... ;/

Gość ZAŁAMANA 20
Mam ten sam problem, mam 21 lat i od kiedy pamiętam w domu był alkohol i awantury. Moja matka ma z tym problem. Jak nie pije jest ok, ale jak się napije to się zaczyna wyzwiska itp. Mam już dość, nie mam siły...;/