Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Time For Nails

Autoryzowany salon OPI - Time For Nails

Polecane posty

Gość Time For Nails

W centrum Warszawy powstało miejsce stworzone z myślą o wszystkich, którzy chcą choć na chwilę zapomnieć o pędzącej rzeczywistości i skorzystać z pielęgnacyjnych zabiegów na dłonie i stopy wykonywanych przez profesjonalnie przygotowaną obsługę. Time for Nails to wyjątkowe miejsce stworzone z myślą, że pielęgnacja dłoni i paznokci wymaga właściwej oprawy, zarówno ze strony jakości wykonywanych zabiegów, jak i otoczenia, klimatu miejsca w którym są one przeprowadzane. Czas spędzony w Time for Nails, to chwila dla Ciebie, Twoich dłoni i stóp. Time for Nails jest autoryzowanym salonem marki OPI, która od prawie 30 lat szczyci się pozycją absolutnego lidera na rynku produktów do profesjonalnej pielęgnacji dłoni, stóp i paznokci. Marka O•P•I stawia na profesjonalizm i niepowtarzalność produktów. Zapewnimy, byś czuła się wyjątkowo. www.timefornails.pl

Gość SweetMyszka
A ja się podczepię pod temat. Świetna sprawa to OPI AXXIUM SOAK OFF trzyma się nawet i 4 tygodnie i nie niszczy płytki. Nie wiem jak tam w salonie autoryzowanym ale :D ja robiłam już 4 razy w Salonie Fryzjersko Kosmetycznym Bella Rosa w Częstochowie. Robią oryginalne OPI bo spotkałam się z jakimiś podróbkami w Cze-wie coś starsnail czy coś ?!#$ Pozdrawiam ZUZIU :*