Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony palant do kwadratu

podwójne życie

Polecane posty

Mam żonę.Kocham ją.Mamy 2 dzieci. Jakiś czas temu ze 4 lata wplątałem się w coś z czego wyplątać się nie umiem. Mam wyjazdową pracę.Parę m-c tu parę tam. W jednym miejscu mam żonę i dzieci a w drugim kochankę z 10 m-c dzieckiem.Moim. ŻADNA nic o sobie nie wie. Jestem już zmęczony. Nie daję rady. Jak mogło do tego dojść???

ooo,twoj nickjest adekwatny do tego,kim jestes... Doszlo do tego,poniewaz jestes taki sam jak wiekszosc facetow,szybko zapomniales o tym,ze masz rodzine z zona,i zmachales dzieciaka innej.

Gość faktycznie z ciebie
palant

Gość jestes palantem
przez te głupie baby co dupska daja, ale to wiekszośc takich bab jest.

nie umiem z żadnej zrezygnować kocham je czasem myślę sobie,żeby zostawić je obie i zacząć wszystko od nowa albo samemu albo z zupełnie inną kobietą. musiałbym jednak tej trzeciej powiedzieć prawdę ale ona wtedy bedzie mnie traktowała jak żona po zdradzie męza

nie poddawaj się, dasz radę, wszystko to kwestia logistyki i ogarnięcia tematu :)

tak, zostaw je dwie, to sie z alimentami nie wyrobisz...

chociaz na Twoim miejscu to bym chyba uciekla do Meksyku

Gość jak masz odwage zdradzac x2
to miej odwage sie tez przyznac ty tchorzu i zdrajo :o zacznij od nowa i nie spieprz zycia dwom rodzinom, bo ich juz i tak dzieki twojemu kurewstu nie ma :O

Gość Jerry72
Ja mam podobnie, stary! Mam z żoną dwójkę dzieci i jedno z kochanką. Żona oczywiście nic nie wie o kochance i dziecku na boku... Teraz MUSZĘ trwać w tym układzie bo inaczej żona dowie się o wszystkim :o

Teraz MUSZĘ trwać w tym układzie bo inaczej żona dowie się o wszystkim " Zawsze możesz jej powiedziec prawdę :) Tylko czy masz jaja by tak sie zachować ? ;) No bo te że pukałeś inna na boku to oczywiście świadectwo iż owe jaj posiadasz :P

Gość rajs
a ja życzę Wam obu "ogiery" niech one się dowiedzą o sobie, zobaczymy czy wtedy będziecie tacy cwani..pajace

Gość rajs
bo lepiej, niech i żona i kochanka znajdzie sobie nowego na Wasze miejsce hahaha i będziecie sami jakpaluszki z alimentami na plecach hihihihih

Gość Jerry72
Ale źle mi życzycie :o

a ja mam mieszane uczucia codo takich typkow - z jednej strony szkoda mi ich ze sa takimi glupcami,a z drugiej dobrze im tak,codziennie mysla o tym,do konca zycia beda srac po gaciach,zeby nikt sie o niczym nie dowiedzial,do konca zycia beda zyc w stresie,do konca zycia beda harować na 2 rodziny,a chcieli miec takie fajne zycie,miec zone i kochanke,a wyszlo wielkie nic,sami zniszczyli sobie zycie na wlasne zyczenie,i w koncu kojtna na zawal serca wywolany stresem...Jakie to musi byc straszne,slyszac dzwonek telefonu i serce zamiera,bo moze dzwoni kochanka,i zona sie dowie o innej i innym dziecku,albo idzie sie na miasto,i mozna spotkac kogos z "drugiego zycia"...

szkoda mi tych kobiet. i dzieci. jako facet jesteś palant i jako ojciec też... nie mam rady dla Ciebie, bo skoro uczciwy nie byłeś to i z mojej rady nie skorzystasz - szkoda męczyć palce na klawiaturze...

Gość Melpomena...
Jasne... olej obie... zaloz sobie nowa rodzine... bedzie swietnie... nastukaj sobie jeszcze dzieciaczkow... w kazdym miescie beda za Toba krzyczaly TATO!!

Gość jfhsl jdhs lld ja
wiesz co? Ty faktycznie jesteś skonczony palant, ale nie dlatego że masz kochankę z dzieckiem, tylko że pytasz jak z tego wybrnąć na... kobiecym forum :D:D:D

Panowie, jest dla was wyjście (prawie) doskonałe... Jeśli wierzycie, że to się nigdy nie wyda i bigamia będzie trwać przez całe życie, to... zalegalizujcie ją! :) Trzeba "tylko" przekonać obie ukochane, żeby przeszły na wyznanie dopuszczające posiadanie kilku żon. Mormoni żyją z kilkoma żonami a gromadka dzieci przepięknie wypełnia ich wspólne domostwo. Z żadnej nie będziecie musieli rezygnować. Nie zgodzą się? A to pech... :p To zdecydujcie się na jedną. Aby z jedną tworzyć prawdziwą rodzinę, opartą na szacunku do żony, dzieci i samego siebie.

Gość Chcecie to wierzcie
Autorze!ja jestem taką kochanką/bez dzieci/zdaje się że żona wie o mnie/małe miasteczko/chcesz to zerknij,niedawno pisałam temat'czy można kochać dwie kobiety naraz'jakoś żyjemy...przkro mi z twojego powodu,ja mojego nie potępiam,nawet nie jestem zazdrosna,może nie wypada,ale trochę mnie pocieszyłeś,że mnie nie okłamuje można 2 na raz.ja wiedzialam o żonie ,ona o mnie nie.jak się kogoś kocha cdn.

Gość Chcecie to wierzcie
można tak,błąd zrobiłeś że tak długo czekałeś z powiedzeniem żonie,mój miał odwagę,a ja nadal jestem z nim szczęślwa,wolał żeby to od niego się dowiedziała,tak sobie myślę chyba to szczęśliwiec.faceci są z natury bigamistami.pomyśl co zrobisz jak się zdarzy więcej dzieci?jak je utrzymasz,im dłużej to ciągniesz tym gorzej,i tak się wyda,a konsekwencje trzeba ponieść

Gość Chcecie to wierzcie
A czemu?żona ma kochanka,ja też mieszkam na dodatek z jego kuznem,wszyscy o sobie wiemy-każdy żyje jak chce.żona kocha kochanka,jej mąż nas obie,a kuzyn mnie.wiem jak to poje.,brzmi ale to czysta prawda

Gość fsdfdsf
Prowokejszyn. :)

piszę na kobiecym forum bo może Wy kobiety podsuniecie mi pomysł jak z tego wybrnąć by nikogo nie urazić zbyt mocno. po drugie dzieci już nie chcę mam 3 i wystarczy.Byt też już mają zapewniony.Jestem jedynakiem i mam bogatych rodziców ,którzy posiadają nieruchomości więc jakby dzieciaki są zabezpieczone. Ja póki co zarabiam bardzo dobrze.Mam na dwie rodziny wystarczająco kasy by moje kobiety nie liczyły do pierwszego i dla mnie jeszcze zostanie. Problem w tym,że ja już dłużej nie chce tego ukrywać. Zmęczony jestem nimi obiema choć je b.kocham. jeśli miałbym dziś wybierać nie wiem którą bym wybrał. żona ma to czego nie ma kochanka a kochanka ma tego czego żona nie ma i tak się uzupełniają a ja nigdy nie spotkałem takiej kobiety by miała to wszystko.

jeżeli masz już dosyć t musisz powiedzieć im prawdę zranisz je obydwie sam naważyłeś piwa sam wypij a jak ty sobie wyobrażasz wigilię??? spędzisz z jedną a co powiesz drugiej że gdzie jesteś?

Gość wkoncu i tak sie wyda
wystarczy ze w szpitalu wyladujesz czy ktos gdzies cie zobaczy...wszystko do czasu...ojj człowieku...nie masz prawa niszczyc zycia innym ludziom...każdy placi za swoje błędy wczesniej czy pozniej.