Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryna 27

Kaszka mleczno - ryżowa morelowa Bobo Vita

Polecane posty

hej, dziewczyny. Chciałam dziś małemu kupić kaszkę no i kupiłam ale dopiero jak ją otworzyłam to zobaczyłam że pisze na niej od 6 miesiąca. Mój maluch przedwczoraj skończył 5 miesięcy. Szkoda mi ją wyrzucić a trzeba zużyć 3-4 tyg. po otwarciu i nie wiem czy mogę mu ją dawac czy nie? Jak sądzicie? Qrde blaszka ;)

Gość dghghghghghgh
ja kiedyś tez pomyliłam kaszki ale zamiast córci dałam ją mężowi:P

Gość allegrowaaa
wiesz mozesz dac nic jej nie bedzie ja nie kupuje kaszek smakowych bo to chemia ten smak i jest go max 7% a co to jest? ja kupuje zwykla kaszke manne, ryzowa lub owsianke i sama scieram jablko, banana, morele i brzoskwinie jak sa w sklepie a jak jest zima dodaje pol przecieru owocowego np gerbera probowalas taka kaszk ekiedys, ja bananowa bo tesciowa kupila i zajezdzalo chemia jak cholera smakowalo niewiele lepiej, ale twoj wybor twoje dziecko

Gość spokojnie mozesz podać te kasz
ke dziecku

Ja karmię piersią i z tego względu kupiłam te kaszke ponieważ jest w nim mleko i wystarczy dodac wode, bo jak inaczej? Kaszki manny na swoim pokarmie nie przyrządze :P

Można spróbować podać ale ja osobiście trzymałabym się zaleceń bo jednak żołądek malucha i jego praca zmienia się z miesiąca na miesiąc. Pewnie nic by się nie stało choć nie bez powodu pisze że od szóstego miesiąca.

Można spróbować podać ale ja osobiście trzymałabym się zaleceń bo jednak żołądek malucha i jego praca zmienia się z miesiąca na miesiąc. Pewnie nic by się nie stało choć nie bez powodu pisze że od szóstego miesiąca.