Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajris......

dlaczego mj facet czasami sika na siedzaco?

Polecane posty

Na siedząco sika tylko wtedy, gdy ma za ciężki worek.

Gość opiniodawcax
Moze nie cioty ale dupy na pewno. Sikanie na siedzaca fymyslily popierdolone feministki i chca nawet ustawy wprowadzic. Gdzieniegdzie w szkolach juz jest taki przymus a chlopaki dzieciaki niewiele moga zrobic jak nauczyciele sa dupy. Zeby mnie jakas powiedziala ze mam tak robic to odfrunelaby na dopalaczach. Moge najwyzej kobiecie POZWOLIC sikac na stojaco.

Gość opiniodawcax
co poniektorzy dyskutanci tutaj powinni chodzic w spodniczkach. Lepiej sie nadaja do wielu rzeczy. Na przyklad zeby byc szybko wybzykanym.

Gość sikający zenek
A ja jak idę w nocy do WC to bym zwariował taki zaspany jakbym sobie dał po oczy światłem, a po ciemku trudno trafić, zatem coby nie obryzgać całej toalety siadam sobie i po chwili dalej idę spać... nie widzę w tym nic pedalskiego

Gość opiniodawcax
dzisiejsi faceci mysla ze MĘŻCZYZNA to cos takiego jak Justin Bieber.

Gość sikający zenek
no faktycznie, skoro ułatwienie sobie sikania np. w nocy jest wyznacznikiem męskości to gratuluję pojęcia o świecie

Gość zlewacz
Prawdziwym wyznacznikiem męskości jest szczanie do zlewu! i nie na siedząco, ani nawet stojąco, tylko leżąc na wznak na podłodze!

Gość opiniodawcax
Synu. Nie masz pojecia o swiecie. Postawie dolary przeciw orzechom ze swiat znasz z Facebooka.

Gość opiniodawcax
A owszem, lałem do zlewu kilka razy.

Gość lejla28
mój mąż tez sika na siedząca...przynajmniej nie mam popryskanych scian i kibelka...a ty opiniodawca jesli uwazasz ze prawdziwym facetem jest sie tylko wtedy gdy sie ska na stojąco to ci współczuję...bo nie dość ze uwazasz sie za ''samca'' tylko bo szczasz opryskując wszystko wokół to jesteś pusty jak dzwon

Gość lejla28
i jesli dla ciebie wyznacznikiem męskości jest szczanie na stojąco to już widzę jaki jestes zniewieściały ze tylko dzięki szczaniu możesz poczuć się męsko

Prawdziwy facet sika do ust kobiety.

Gość opiniodawcax
Nie masz tego czym sika facet wiec malo wiesz na ten temat. Mniej wiecej opinia slepego o kolorach.

Gość lejla28
mój mąż ma to czym sika facet i nie jest ani ciotą ani nie jest zniewieściały...co ma piernik do wiatraka? co ma sikanie do męskości?...cholera juz nie macie sie do czego przywalić....a najlepsi sa ci co uwazają sie za męskich bo szczają na stojąco :D:D:D:D:D...patrzysz a tu weychodzi karzełek 160cm...gruby..łysy...w sandałach i skarpetkach...ale on jest męski bo szcza na stojąco :D:D:D:D:D:D

Gość sikający zenek
lejla - :))) nie gadaj z tłumokami, nie przekonasz ich

Gość lejla28
masz rację zenek :)...pewnie to szczanie to jedyna ich ''męskość'' i temu tak tego bronią ;)

Gość opiniodawcax
To WY nie macie sie do czego przywalic. Czy my wnikamy jak WY siusiacie i co jszcze robicie w lazience ? Ale kobiety musza wszedzie wsadzic swoj nos i 3 grosze. Jakby inaczej ?

Gość opiniodawcax
Po opinie na temat mojej meskosci musialbym cie wyslac do paru moich przyjaciolek. Przy okazji dalyby ci pare wskazowek co do zachowania kobiet.

Gość zadowolony posraniec
A potraficie jednocześnie szczać i stawiać kloca?

Gość gimbus z rosji
ja myślę, że ci co uważają szczanie na stojąco za męskie są takimi kurduplami, że po prostu wejście na kibel jest trudniejsze, bo trzeba się wspinać, a tak to wciskają pindolka między klapę i muszlę jak staną na palcach i wtedy nawet trzymać penia nie trzeba :D żal mi was maczomeny :)

Gość a mi zal ciot szczajacych
siedząco:D:D:D he he lejla karzełki mówisz... mam 179 cm to jestem karzełek? a sikam na stojąco czasem do kibla czasem do umywalki;)

to samo gimbus z rosji - a skąd wiadomo czy ty nie jesteś kurdupel? a może ..... i dlatego szczasz na siedząco bo niskim osobom po prostu łatwiej siada się na kibel..... ogólnie popieram opiniodawcax co do mojego sikania: w domu , w robocie - do umywalki w marketach - do pisuaru w plenerze - zwyczajnie na stojąco w gościach - na stojąco a przed szczaniem podnoszę deskę

zadowolony posraniec - oczywiście ze potrafię jednocześnie stawiać kloca i szczać. akurat w tym wypadku zdarzy mi się sikać na siedząco ,ale to tylko podczas srania. bo tak normalnie to zawsze na stojąco.wiadomo też ze nawet jak chłop chce się wysrać w plenerze to tez kuca. ze sraniem jest inaczej niż ze szczaniem - u facetów..dodam jeszcze ze nie obszczywam łazienki ani żadnych kafelków i jak wychodzę z łazienki jest czysto:)

Gość gimbus z rosji
niczego nie obszczywasz i jest czysto jak wychodzisz :D pewnie wylizujesz kafle :D obyś miał zawsze w życiu babe u boku - mamusie albo żone, bo widać o czystości masz pojęcie głębokie jak czerwcowa kałuża :D nie wiem jaki masz męski strumień jak sikasz, ale normalny facet ma takie ciśnienie że zawsze mniej lub bardziej pryska... może tobie cieknie z dupy lekkim ciurkiem, to faktycznie może masz mało tylko opryskaną łazienkę. świetnie świetnie, to właśnie takie typowe dziady jak ty przynoszą tą wiejską bryzę, kiedy widzę auto na awaryjkach stojące w połowie na poboczu i kolesia lejącego na pole jak 200m dalej jest stacja benzynowa z łazienkami ;D pamiętaj, jak już lejesz do umwyalki, to możesz zaoszczędzić wodę przy myciu zębow i płukać szczoteczkę w strumieniu moczu... ale pewnie prawdziwi faceci nie myją zębów :D polecam naukę czytania ze zrozumieniem, dlaczego ja sikam na siedząco napisałem już wielokrotnie i jest to sensowne uzasadnienie przynajmniej, a nie pierdolenie o męskości przy sikaniu na stojąco ;D dobrze, że masz tyle szacunku, że jak jesteś w gości to nie sikasz do umywalki... za to beznadziejnie jest być w gości u ciebie i mieć do czynienia z zaszczanymi zlewami...

Gość opiniodawcax
Jak facet nie potrafi wcelowac w kibel to jak wklada lali w dziurke ? Tez strzela po scianach ? W takim razie nie bedzie potomstwa i taka sierota zniknie z powierzchni ziemi.

Gość sikanie na siedząco
to dla facenia upodlenie - dobrze że ja mam normalną zonę

Gość normalną czyli taką
która w pokorze czyści zaszczany kibel, deskę, podłogę i kafelki?

Gość to zwyczajnie sposób na to
aby nie olewac wszystkiego wokół ...:O ale macie problem !!! Jak sika na siedząco to zaraz gej,ciota,oferma i co tam jeszcze !!! A jak facet leje a zwłaszcza wysoki to pryska i niech nikt nie pisze ze nie bo to nie prawda!!!Zobaczcie we wszystkich publicznych klopach jak obryzgane moczem wszystko wkoło :O :O tez macie o czym deliberować

Gość tylko geje sikają na stojąco
.

gimbus z rosji - ogarnij się cioto szczająca na siedząco . tylko pedały nie umieją trafiać do kibla