Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajris......

dlaczego mj facet czasami sika na siedzaco?

Polecane posty

Gość a mi zal ciot szczajacych
aleś dał kazanie. pisz książki:D cioto. bo tys taki mądry...:D wszystko wiesz najlepiej...:D

Gość lekarzbezdyplomu
Po stosunku, użycie moczowodu jest kłopotliwe, mocz może być oddany z lekkim opóźnieniem oraz nie polecieć w ustalonym przez mężczyznę kierunku. Stąd bezpieczniej siąść, jeśli nie chce się zanieczyścić urynom elementów wyposażenia toalety.

Gość ludzie wy tak sie boicie moczu
jak diabeł święconej wody:D

Gość frodo11111
facet sikający na siedząco to nie facet, to jakaś ciota i taki to nie powinien w ogóle nazywać się facetem

Gość pogodny20
O w cipe ale mam gnicie z tego tematu :D Jedyne co mi przyszlo na mysl to ze ma malego i nie ma jak trzymac.

Gość na siedząco
Zam kilku facetów którzy sikają na siedząco, jedni bo napszykład nieli poważny wypadek i tak im wygodniej, inni bo mam nauczyła i tak trzeba. ogólnie facet nie zwierze i nie musi sikać na stojąco. A jesli chodzi o czystość to bez wątpienia moze być o jedyny argument. Nie zdajecie sobie sprawy co zostawiacie na kafelkach. Jesli jest do tego jeszcze dziecko które wszystkiego dotyka to też argument. A po minianiu to moze dlatego że potrzebował chwili skupienia, a na siedzaco wygodniej czekać :)

Gość moze wcale nie ma fiuta
i dlatego szcza na siedząco

Gość kalim
No to mamy problem :D facet sikający na siedząco to chyba straszne :D Ja sikam czasami na siedząco. Dlaczego? Bo mi się stać nie chce. W nocy bez światła tak wygodniej, nie wali po oczach a i można wyjść z łazienki z suchymi nogami. Ale oczywiście wszystko zależy co kto lubi. Podobno mocz zabija grzyby :D Rano, no cóż właśnie człowiek się zwlókł z łóżka pełen "entuzjazmu" w taki śliczny deszczowy poranek. Normalnie nie ma jak poranne celowanie jednym okiem, gdy ma się ochotę na zupełnie co innego. NIe nie jest to seks :D No chyba że później. A po seksiku :P lub jak to było mizianiu (co to k... oznacza) wybacz ale raczej człowiek ledwo idzie ledwo żyje ledwo celuje. To może lepiej sobie usiąść. Zwłaszcza gdy mimo że człowiek ledwo żyje to sterczydło krzyczy JESZCZE. A celowanie w tym stanie jest trudne i rezultaty mogą być dość zaskakujące, nie koniecznie pozytywnie. Jak widać bycie facetem jest okropne :D Powinien stać a jednak nie chce :D

Gość niepowylamywany
co to znaczy...myziac sie??

Gość frodo11111
pewnie miziać się;)

czasem po seksie penis odmawia prostego sikania, bo był tak sponiewierany że zapomniał gdzie kibel lol i szaleje, czasem mi się zdarza po seksie że mój sik się dzieli na dwie stróżki jedna leci prosto druga na podłogę :D

Gość Ania z pod zielonego wzgorza
Tiaaa, niby wygodny ten penis, ale potrafi stac kiedy nie trzeba, no i raban gotowy. Temat dziwny, autorka pewnie zrobila go by pochwalic sie swoja marna inwencja tworcza i brakiem logicznego myslenia.

Gość dfgdfgj
nie k**wa czytam i oczom nie wierzę na siedząco sikają tylko cioty taka prawda każdy domyślny facet wie że przed laniem trzeba podnieść deskę a strumień moczu kierować stycznie do ścianki kibelka nieco ponad powierzchnią wody, woda ma taką cechę jak lepkość która sprawia że mocz przylega do ścianki wiecie k**wa co to jest styczna baranie łby leje tak od gnojka i nic nie chlapie

Gość sikają na siedząco
cioty jedne!

Gość sikam na siedząco
i jestem facetem, ale robie to tylko w domu