Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajris......

dlaczego mj facet czasami sika na siedzaco?

Polecane posty

Gość ajris......

zauwazylam ze czasami moj facet sika na siedzaco, najczesciej dzieje sie tak, jezeli chwile wczesnej sie mizialismy, czy to ma zwiazek z problem oddawania moczu a moze ze wzwodem? bardzo prosze o powazne odpowiedzi

tak sikają wszyscy faceci w Niemczech, jak byłem u kumpla to był szok kulturowy:)

Gość ajris......
ale czy facet z reguly sikajacy na stojaco gdy od czasu do czasu sika siedzac, ma jakies problemy zdrowotne, nie wiem, chora prostate albo cos? o czym to moze swiadczyc

może za dużo stoi w ciągu dnia..i chociaż wtedy chce usiąść sobie..zapytaj go a nie nas.

nie wiem- sam sikam na stojąco o ile inne potrzeby nie zmuszą mnie do siedzenia;)

Gość blim
mój mąż zawsze sika na siedząco....ja mu kazałam :P...przynajmniej nie pryska po kafelkach i podłodze.....zresztą u mnie w rodzinie wszyscy faceci sikają siedząc,nawet mój 5-cio letni chrześniak..

hahahaha, nigdy nie widziałam czegoś podobnego!

Gość ajris......
prosilam o powazne odpowiedzi..... moje pytanie jest takie czy sa jakies medyczne albo anatomiczne przeslanki dla ktorych faceci czasami sikaja na siedzaco?

Gość blim
nie wiem co w tym śmiesznego....

Gość blim
ajris---> moze mu tak wygodnie....na pewno nie ma zadnych problemów ze zdrowiem

przesłanki są takie- nie trzeba podnosić deski, nie pryska... ale "jak się chodzi w spodniach" to się sika na stojąco;)

Gość a mójjjjjjjjjjjj
a mój mąz ma problemy z kregosłupem i też zawsze se siada jak sika mówi ze tak mu wygodnie a ja mam spokój z ciągłym przecieraniem opryskanej deski i nigdy nie zostawia podniesionej deski ja się ciesze a kto powiedział ze mają stać ????

a może go przycisnęło i pomyślał, że zrobi równocześnie te dwie czyności :-D

Gość to sie ciesz bo masz
chociaz deske czysta

Gość yrfjug
mój tata sika na klęczkach:)

Gość ajris......
blim, pytam wlasnie dlatego z to nie jest u nieo norma, sika tak baaaaardzo rzadko i zastanawiam sie czy to dlatego ze cos go boli czy cos

Gość rofl
moze mu tak pala stala ze nie mogl trafic na stojaco

Gość blim
witkacy---> zawsze sie jakis dziwak co twierdzi ze facet ''musi'' sikac na stojąco...to ze ma takie predyspozycje to musi z nich korzystac?...a co czyjesz sie bardziej męski sikając stojąc?...jesli tak to zal mi ciecie że jedyna twoja męskość to sikanie na stojąco :O

Gość ajris......
sika tak z rana albo jak sie mizialismy wczesniej, wtedy siad skula sie w sobie i tak sika, krepuje se chyba ego wiec zastanawiam sie czy to bol czy jakis problem zdrowotny

Gość blim
ajris--> moze miał taki kaprys albo myślał że chce mu się coś wiecej niz tylko siusiu....

Gość blim
ajris---> a moze woli tak sikac gdy ma wzwód

seks uprawiam też gdy stoi;):D proponuję założyć ten temat w dziale zdrowie bo jako żywo mało erotyczny jest:)

moja facet tez sika na siedzaco ale w nocy..haha..niechce swiatla swiecic bo razi..i woli sobie usiac ,;) a z tym seksem to chyba nie ma zadnego zwiasku moze mu wygodniej tak, a moze zapytaj go:)

Gość sdfgsfdf
Jeśli sika na siedząco po tym jak się mizialiście to pewnie mu stanął.To by nawet zgadzało z sikaniem rano na siedząco bo facetom często rano stoi -wiem z doświadczenia :)

z mojego doświadczenia łatwiej się wysikać "ze stójką" na stojąco niż na siedząco:)

Gość to musi byc gej skoro sika
na siedzaco a jak mu stoi to juz w ogole fiutem wyciera osrany kant kibla pozdro...

Gość Jakiś tam faacet
Oczywiste, gdy facetowi stoi to aby nie opryskać łazienki sika na siedząco.

Napisałaś, że facet sika na siedzaco po tym jak sie "miziacie" To proste: po tym jak sie miziacie => stoi mu Jak facetowi stoi, ciężko "kontrolować" efekty odlewania sie :D łatwo można oblać deskę, albo wogole nie trafić :P Więc niech facet sobie siada, na pewno nie robi tego z powodów zdrowotnych, jak mu stoi to na pewno ciężej jest sie wysikac, ale tak ma każdy facet

Gość Zbrodnia Doskonala
Jestem Facetem Jak mi stoi , i stoje nad kiblem to oblewam cala sciane i czasami sufit Ale z koleji jak ze stojacym siadam na klop to duzy wbija mi sie pod deske , dlatego staram sie zeby mi nie stal koncentrujac sie na czyms innym , np. na boksie itp. i mi opada , i wtedy sikam