Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiaiiaiiaiaia

nikt nigdy mnie nie kochal

Polecane posty

Gość Nadineeee
niby tak, ale czasami widzi sie takie maszkary w szczesliwych zwiazkach i z dosyc przystojnym partnerem, ze az zal cos tam sciska

możliwe że zamiast urody mają inne plusy potrafią czymś przyciągać. Tak widzę że kobiecie i tak łatwiej znaleść faceta niż na odwrót. Prędzej czy później jakiś facet się kobietązainteresuje i jak to byłó w powiedziu każda poczwara znajdzie amatora;)

Gość Nadineeee
kobiecie łatwiej? prosze Cie! to facet jest zdobywca i moze miec kazda, a faceci raczej nie lubia kobiet narzucajacych sie

Gość Nadineeee
na zabawie sylwestrowej, na imprezie u znajomych itp. tylko gorzej jak te wszystkie zabawy odbywaja sie w tym samym towarzystwie

ta zdobywcą gdy go dziewczyna nie chce to raczej nie zdobędzie. A z tym narzucaniem to różnie zależy jaki facet. Na jednego mojego kolegę polowała jedna i jej jednak uległ z rok temu wzieli ślub.

Gość Nadineeee
bo Wy faceci jestescie dziwni:) naprawde, ostatnio sie o tym przekonalam

ja tam w każdym razie zawsze obrywam tekst że możemy być przyjaciółmi. Lub dziewczyna dostała kopa w tyłek to sobie parę miesięcy potem o mnie przyomniała żeby ją pocieszać

Gość Nadineeee
"zostańmy przyjaciółmi":D eh, najglupsze co mozna powiedziec i uslyszec:) tej dziewczynie trzeba bylo doc szanse:)

tylko widzisz ona miała faceta a kręciła się na serwisie randkowym potem przypadkiem to wyszło i z nią urwałem znajomość. Potem się odezwała że ją facet zostawił. Nie lubię takich co kłamią

Gość Nadineeee
a to nie ciekawa sytuacja. smieszny masz nick:D

Gość król prawików
mnie też, mam nadzieję że szybko umrę

Gość Jan.serce
Noto was pociesze i ciebie autorko. Jestem niechcianym dzieckiem,nigdy kochany przez rodzicow niebylem a tak chcialem troszke milosci,z od jednej dziewczyny poznalem to uczucie ktore zreszta rozplynelo sie jak mgla o ranku. Ale potrafie kochac dzieki Bogu, lecz mi nikt tak naprawde niepokazal tego uczucie, niemowie tu o slowie kocham cie lecz to co sie kryje pod tym slowem,oddanie,radosc drugiej osoby nawet ze spotkania,uczciwosc wzgledem jej,szacunek,chec bycia razem,nawet usmiechu wzajemnego,czulosci moglbym tak wymieniac jeszcze dlugo! Tego mi brak tego niedostalem tego memu sercu zal ,szukam szukam lecz niedostaje,malo dzis wtej gonitwie o lepsze jutro ludzi ktorzy potrafia pokazac taka milosc tylko pieniadz,sex, a gdzie milosc taka prawdziwa taka czysta ktora zawsze szukalem ,smutno mi, bylem sam jestem sam i pewnie bede sam:(

Gość Nadineeee
Jan.serce- pieknie napisales, napewno ktogoś spotkasz, bo jestes dobrym facetem

Z tego co się kręce po necie sporo jest forów dla samotnych i dużo to facetów jest samotnych .

Gość Starsza Brunetka
Nie sądzę że tak się stanie, od kiedy to sprawiedliwość jest na tym świecie. Odnośnie Jana Serce.

Gość htyu
Dopóki będziesz uzależniona od wsparcia innych, dopóty będziesz na ich łasce i niełasce. Proponuję się uniezależnić od potrzeby akceptacji innych, a wtedy będziesz szczęśliwa.

Gość Nadineeee
no właśnie nie ma sprawiedliwości:( ludzie czesto sie mijaja, bo mysla sobie napewno jest zajety/zajeta, nie probują, nie walcza, poddają się (ja tez taka jestem niestety)

powiem wam że facet nie zwraca aż takiej uwagi na wygląd dziewczyny ważne żeby miała wszystko na miejscu była miła fajnie się gadało i taka dziewczyna ma już kilku facetów potencjalnych kandydatów na stałego faceta. Gorzej jest z facetem bo dziewczyny są wzrokowcami i bardzo szczegółowo oceniają faceta.

Gość joanna sikorska
aiaiaiaiiiiiiaa a gdzie mieszkasz? ja ci powiem gdzie mozna spotkać fajnych facetów!

raczej niezbyt urodziwy facet ma małe szanse nawet gdyby miał zajebiste wnętrze. No chyba że ma kasę i samochód dobry .

Gość Nadineeee
:D dziewczyny sa wzrokowcami ha, ha, ha... no prosze Cie nie mow ze dla Ciebie nie liczy sie wyglad?! niestety 1 wrazenie wyglad, 2 liczy sie dopiero czy jest fajna, czy dobrze sie gada itd.

Gość She83
ale jak uniezależnić od potrzeby akceptacji innych ? to przecież niemożliwe!

co mi po wyglądzie gdy dziewczyna będzie tępa i nie będzie o czym z nią rozmawiać. Wygląd to tylko opakowanie za parę lat przeminie uroda a charakter zostanie

Gość Nadineeee
no niby tak, ale... pokochałbyś Ule brzydule z tego serialu-przed metamorfoza oczywiscie?

Gość król prawików
zanim kobiety zaczną zwracać uwagę na wnetrze to umrzemy ze zgryzoty

Gość Nadineeee
król prawików- wrecz przeciwnie